Buaya Darat

Melayan Boss Lelaki Korea

Namaku Sofia Jane. Kawan-kawan memanggilku Sofia sahaja. Kawan-kawanku yang nakal memanggilku Sofia Jin. Umurku 25 tahun, setahun berkahwin dengan pegawai tentera, belum beranak, bekerja sebagai pegawai personnel di sebuah syarikat multinasional selepas tamat pengajian di IPT. Kawan-kawan menggelar aku peragawati syarikat kerana aku selalu mengikut fashion dalam berpakaian.

Syarikat aku merupakan cawangan syarikat induk yang berpangkalan di Korea. Mr. Lim adalah boss aku di cawangan ini. Biasanya Mr. Lim akan mengajak aku bila kakitangan baru akan diambil. Sebagai pegawai personnel, aku dikehendaki menemuduga kakitangan yang akan diambil. Temuduga diadakan di bandar-bandar seluruh Malaysia.

Satu hari Mr. Lim mengajak aku ke Penang kerana urusan pengambilan pekerja baru. Tapi kali ini Mr. Park Joo Bong dari pejabat induk di Korea akan turut serta. Dalam perjalanan dari Ipoh (pejabat aku di sini) dengan mercy Mr. Lim kami berbual-bual berbagai topik. Daripada hal syarikat hingga hal keluarga. Mr. Lim tahu suami aku pegawai tentera sedang bertugas di Sarawak. Kami jarang berjumpa kerana berjauhan tempat kerja.

Sepanjang perjalanan aku lihat Mr. Lim agak gelisah. Biasanya Mr. Lim ceria dalam perjalanan. Sampai di Taiping Mr. Lim bersuara perlahan, tergagap-gagap, “Sofia, I nak minta kerjasama you, I beg you, demi masa depan syarikat,” Mr. Lim terhenti. Aku sabar menanti ucapan lanjut Mr. Lim. “Demi syarikat kau kena memberi khidmat tambahan untuk Mr. Park,” ujar Mr. Lim mengharap.

“Pagi tadi Mr. Park telefon I, dia nak rasa perempuan melayu. Katanya perempuan Korea dan cina sudah biasa dia rasa. Sekarang di Malaysia dia nak rasa melayu pula,” jelas Mr. Lim. “Kalau perempuan cina I tak ada masalah, ini perempuan melayu. I nampak you saja calon terbaik. I harap benar kerjasama you. Kesediaan you akan diberi ganjaran setimpal oleh syarikat,” tambah Mr. Lim lebih lanjut penuh mengharap.

Aku terkejut mendengar permohonan Mr. Lim. Mukaku merah padam, tapi aku tak tunjuk kepada Mr. Lim. Selama setahun kami berkahwin, aku tak pernah berniat curang kepada suami. Aku perlu buat keputusan segera. Jika aku menolak masa depan aku di syarikat akan suram. Jika dibuang kerja atau dipencil syarikat, susah aku. Jika aku menurut bermakna aku curang kepada suamiku.

Fikiranku berkecamuk. Telah sebulan aku tak menerima belaian suami. Nafsu seks aku selalu meluap. Sebagai wanita umur 25, aku amat ingin digauli. Tapi suamiku berada jauh. Bila malam aku selalu layari internet, lihat gambar porno kemudian aku memuaskan nafsu sendiri. Itu saja yang dapat aku lakukan bila kesunyian.
Mungkin iblis menggoda aku, aku menjawab perlahan, “Mr. Lim, demi syarikat dan nama baik Mr. Lim yang layan saya dengan baik, saya sanggup.” Mr. Lim kegirangan, kalau tidak memandu mungkin Mr. Lim sudah meloncat, “Sofia, terima kasih. You telah menyelamatkan I. Masalah berat yang I pikul telah selesai. Sekali lagi, terima kasih.”

Dalam perjalanan fikiranku melayang. Aku perlu melayan lelaki Korea. Lelaki pertama selain suamiku. Biarlah, fikirku. Bukan rosak cipapku melayan konek Korea. Paling-paling macam suami aku juga. Sekurang-kurangnya aku dapat merasa sejauh mana kehandalan lelaki Korea. Dalam aku melayan angan-anganku, tiba-tiba aku dah sampai di sebuah hotel mewah di Penang. Selepas mendaftar aku menuju bilikku. Dalam perjalanan Mr. Lim menghulur secebis kertas, “Ini bilik Mr. Park. Pukul 8.30 malam you ke biliknya,” arah Mr. Lim. “You rehat dulu, nanti kita makan di restaurant tingkat satu,” tambah Mr. Lim.

Lepas makan malam, aku ke bilik terus mandi dan berpakaian cantik. Aku sapu make-up dan sembur minyak wangi di cuping telinga, leher, belakang tangan dan tak lupa di pahaku. Tepat jam 8.30 malam aku berjalan ke bilik Mr. Park selang beberapa pintu dari bilikku. Aku tekan bell dan pintu terbuka. Seorang lelaki Korea separuh baya mempersila aku masuk.

“I am Park, are you Sofia?,” tanya Mr. Park yang berpakaian baju tidur mewah sambil menghulur tangan. “Yes, I am,” jawabku lembut. Aku di suruh duduk di kerusi sambil Mr. Park menghulur minuman. Mr. Park tinggal dalam bilik mewah dengan katil besar bertilam empuk. Selepas minum Mr. Park mengajak aku berbual di katil. Aku ikut saja sebab kami sudah tahu tujuan masing-masing.

Sambil memegang lembut tanganku Mr. Park memuji kecantikanku. “Perempuan melayu cantik. Perempuan Korea kulit pucat,” sambung Mr. Park. Tanpa banyak buang masa Mr. Park mencium leher dan belakang tengkukku. Telingaku digigit-gigit lembut. Aku kegelian. Perlahan Mr. Park membuka bajuku. Lepas itu coli aku dilucutkan. Terbeliak Mr. Park melihat bentuk badanku. Tetekku yang sederhana besar, masih cekang dipegang oleh Mr. Park. Disembam mukanya ke dadaku. Dicium rakus tetekku yang mekar. Puting tetekku dihisap-hisap lembut. Aku mengeliat kegelian.
Bibirku yang mekar dipagut Mr. Park. Bibirku dicium, dilumat sambil lidahku dihisap Mr. Park. Pipiku yang licin dicium rakus. Mr. Park benar-benar menikmati kecantikanku. Aku kegelian, enak. Keghiarahanku memutik. Tetekku makin keras. Puting tetekku makin pejal. Cipapku mengemut pelan, berirama.

Mr. Park bagai dirasuk. Tindakannya makin ganas tapi lembut. Puting tetekku dihisap mesra. Kiri kanan bergilir-gilir. Tak puas dengan tetek, ketiakku menjadi sasaran hidung Mr. Park. Ketiak mulus licin dicium. Aroma ketiakku disedut dalam-dalam. Lidah Mr. Park meliar, ketiakku dijilat rakus. Aku kegelian, enak dan nikmat bercampur aduk. Nafsuku makin memuncak. Cipapku mengemut laju. Cairan panas mengalir di rongga cipapku.

Mr. Park sudah tak sabar-sabar lagi. Tangannya mula meraba cipapku. Bagi memudahkan tindakan Mr. Park, aku melucutkan semua pakaian yang masih melekat di badanku. Celana dalam coklat muda di tarik ke kaki. Dengan pantas celana dalamku disambar Mr. Park. Celanaku dicium, lama sekali. Mr. Park benar-benar menikmati aroma cipapku yang melekat di celana. “Nice smell,” puji Mr. Park. “Boleh saya simpan sebagai cenderamata,” minta Mr. Park. Aku mengangguk.

Mr. Park menolakku lembut. Aku terbaring, terlentang. Mr. Park meraba-raba pahaku. Dikuak pelan pahaku yang padat. Pahaku terbuka. Tundunku yang berbulu halus dielus-elus. Kelentitku diraba dengan jari telunjuk. Permata sakti warna pink diusap-usap geram. Bibir kemaluanku yang berwarna merah jambu diraba-raba. Bibir cipapku yang terbuka sedikit seperti tersenyum amat disukai Mr. Park. Kegelian dan kenikmatan menjalari seluruh tubuhku. Aku tak tertahan lagi. Cipapku mengemut kencang. Cairan panas merembes keluar membasahi permukaan cipapku. Pandai juga lelaki Korea ini, fikirku.

Mr. Park dah tak sabar lagi. Mukanya ditempel rapat ke cipapku. Hidung Mr. Park menggelitik kelentit dan bibir merah jambu. Aroma cipapku disedut dalam-dalam oleh lelaki Korea seperti perokok yang telah seminggu tak merokok. Lama sekali Mr. Park membenamkan batang hidungnya ke cipap mekar. Mr. Park benar-benar menikmati bau cipapku. Mungkin bau cipap melayu berbeza dengan bau cipap wanita Korea. “Your cunt smell very fantastic. I like your cunt, I love the aroma”, puji Mr. Park. Aku tersenyum gembira dipuji lelaki Korea. Aku memang menjaga dan merawat dengan rapi alat sulitku ini.

Hidung Mr. Park basah dengan cairan cipapku. Lidah Mr. Park terjelir. Cipapku jadi sasaran lidahnya yang kasar. Dijilat ganas kelentitku. Nafsuku tak terkawal lagi. Aku mengeliat-liat. Tundunku terangkat-angkat. Lidah Mr. Park makin dalam meneroka rongga cipapku. Aku terpana kaku. Aku terasa melayang-layang. Sungguh nikmat.
Ku tak tahan. Baju tidur Mr. Park aku tarik-tarik, terburai di sisinya. Aku dan Mr. Park sama-sama telanjang bulat. Konek Mr. Park tegang keras. Aku mengalihkan mukaku ke arah paha Mr. Park. Kami berbaring mengiring stail 69. Mr. Park masih setia dicipapku. Lidahnya makin ganas menggerayangi cipapku yang ranum. Cairan licin yang keluar dari rongga cipap dijilat dan disedut hingga kering oleh Mr. Park.

Aku memegang batang konek warna putih kekuningan Mr. Park, berbeza dengan konek suamiku yang coklat gelap. Besarnya lebih kurang sama kepunyaan suamiku, tapi kepunyaan Mr. Park panjang sedikit. Konek lelaki Korea separuh abad ini masih gagah. Mengacung kekar tegak. Ku belek-belek konek keras kaku. Bentuknya berbeza sekali dibanding konek suamiku. Ujung konek Mr. Park masih ditutupi kulit penutup. Aku baru sedar bahawa Mr. Park tak berkhatan. Walaupun konek Mr. Park tegang keras, kulit kulupnya masih menutupi kepala koneknya. Dengan pelan ku tarik kulit kulup, lancar bergerak ke belakang. Kepala konek terdedah. Merah bagai cendawan belum mekar, lembab. Kontras sekali dengan batang konek putih kekuningan. Berbeza sekali dengan kepala konek suamiku yang berwarna coklat gelap dan kering.

Ku cium lembut kepala lembab merah segar. Bau lelaki menerpa hidungku. Aromanya agak anih tapi segar, mungkin Mr. Park telah membasuh koneknya sebelum aku masuk. Ku hidu dalam-dalam kepala konek Mr. Park. Nikmat. Ku jilat-jilat lembut kepala licin berkulit halus. Akhirnya ku kulum konek Mr. Park. Ku gerak mulutku maju mundur. Mr. Park mengeliat kesedapan. Muka Mr. Park merah padam tapi masih berada di kangkangku. Lidahku berlari-lari di permukaan kepala konek yang licin. Lidahku yang kasar membelai lembut kepala konek berkulit halus lembut. Mr. Park mengerang kesedapan. “Ohh..good, ahh..nice...more, more..lick my dick,” gumam Mr. Park.

Bila cairan licin masin terbit dari kepala konek Mr. Park, ku dah tak tahan lagi. Ku arahkan Mr. Park agar membenamkan batang besarnya. Mr. Park menurut. Diacah-acah kepala merah lembab ke permukan cipapku. Kepala merah yang telah terbuka tudungnya ditekan-tekan lembut ke kelentitku. Aku rasa nikmat. Mr. Park tak tunggu lama.

Kepala koneknya mula dibenamkan pelan-pelan di lurah merkah. Kepala merah menyelam dengan selesanya ke dalam rongga cipapku yang telah sedia menanti. Digerak koneknya maju mundur. Sedikit demi sedikit batang Korea terbenam. Bebarapa saat kemudian keseluruhan batang panjang terbenam di cipapku, seperti seekor ular tedung memasuki lubang kediaman di pangkal pokok. Cipap melayu bersedia penuh rela menanti layanan konek Korea. Konek Korea yang bertamu akan dilayan sebaik-baik oleh cipap melayu yang menunggu.

Cipapku terasa penuh. Lorong sempit cipapku tersumbat rapat. Ku rasa batang Mr. Park berdenyut-denyut dilorong nikmat, enak sekali. Mr. Park mula menggerakkan lebih laju. Bila saja ditekan enak terasa. Bila ditarik kurang nikmat berbanding konek suamiku. Mungkin ini bezanya konek bersunat dengan yang masih berkulup. Sungguhpun begitu aku puas. Mungkin kerana lebih sebulan tak diairi.

Nafas Mr. Park tak teratur lagi. Nafas aku pun sama. Tiba-tiba Mr. Park memelukku erat. Badan kami bertemu. Dada Mr. Park menekan tetekku. Panas terasa di dalam bilik berhawa dingin. Mr. Park menggigit-gigit sayang tetek indah. Puting dihisap-hisap. Cipapku ditekan rapat. Konek Korea terbenam megah dalam cipap melayu. Cipap melayu tak mahu mengalah. Batang keras dielus, dipicit dan diramas-ramas. Cipapku mengemut berirama. Ku ayak punggungku kiri kanan. Ku lonjak-lonjak punggungku ke atas supaya batang konek Korea terbenam hinga ke pangkal. Mr. Park kegelian, gerakan punggungnya tak keruan lagi. Aku juga geli campur nikmat bila kepala konek menyondol-nyondol pangkal rahimku.

Gerakan punggung Mr. Park makin laju. Dinding cipapku digesel laju. Kulup Mr. Park bergerak maju mundur dalam cipapku yang kemas. Kepala merah licin meyondol rapat dinding cipap. Gerakan makin laju. Badan Mr. Park mengejang, tiba-tiba, blesss.. cairan hangat menerpa ke pangkal rahimku. Badan Mr. Park makin kejang. Lima das pangkal rahimku disembur cairan hangat. Mr. Park mengosongkan maninya di rahimku.
Serentak hentakan kuat Mr. Park, ku tak terkawal lagi. Otot-ototku mengejang. Cairan panas cipapku menyirami kepala merah konek Korea. Aku lemas puas. Mr. Park lemas di dadaku. Batang konek terendam lemah dicipap basah. Pelan-pelan terasa batang konek Mr. Park mengecil dan mengecut. Akhirnya Mr. Park mencabut batang lembik dari cipapku. Mr. Park rebah keletihan di sisiku.

Sempat ku perhatikan konek Korea. Batang lembik basah lenjun campuran air nikmat kami bersama. Batang putih kekuningan rebah di paha Mr. Park. Kepala merah tak kelihatan lagi. Kulit kulup kembali menutup kepala lembab berkulit licin. Mr. Park tertidur pulas.

Tanpa celana dalam ku sarungkan kembali pakaianku. Celana dalamku terlungguk kaku di atas katil sebagai kenangan Mr. Park. Dengan paha yang basah dan melekit ku tinggalkan bilik Mr. Park dengan perasaan nikmat yang susah nak digambarkan.

Seminggu kemudian Mr. Lim menghampiriku di pejabat. “Sofia, you benar-benar hebat. Mr. Park memuji-mujimu. Layananmu Mr Park kenang seumur hidup. Wanita melayu memang handal,” tutur Mr. Lim. “Ini hadiahmu pemberian syarikat,” ujar Mr. Lim sambil menghulur seberkas kunci. “Kau gunalah selagi kau kerja di sini,” kata Mr. Lim sambil menunjuk Hyundai Elantra baru putih metalik di sebelah Kelisaku. Aku tersenyum. Terima kasih boss.
17 ulasan:

waahhh, mr baru tahu kalo orang melayu itu hebat2, hahahaaaaa


panjang banget gan artikelnya..
jadi malas baca gan..
hehehee...
tpi keep posting deh..


mmg mr park pakar hidu pantat,aroma ketiak awek melayu..buat btg korea tegang ..hidup awek melayu.bnykkn mkn petai..elok simpan bulu ketiak


kalau betulpun ada perempuan sebegini dalam dunia yang nyata, perempuan itu hanya fikirkan kenikmatan dunia sahaja, nanti bila sudah meninggal dunia, kena siksa kubur dan pembalasan di akhirat...


bley tlg rply x??
sy musykill..
klaw msukkan jari dlm cipap p0mpuan,
bley pcah dara x??
finger fuck laa...


mesti la boleh pecah . Tapi tengok dari saiz jari juga .

Oh ya . Cipap melayu memang sdp . Tapi membe2 aku ckp . Indonesia pnya pun bley thn gay . Main pun stady je . Dorang pandai main kemut2 .

Korang jgn cye sgt cite2 ni . Kadang dorg tipu je . Hahaha

Copy from sex story malaya vs indo


aku bce jd stim lak..he3


peduli ape aku btol kew x,,, asl stim sudahhh... hahhaahha


gila!


bagus skali ceritanya...


Nk try tk


Macm lancaw


Urrrmm..sedap jugak kalo ada yang sudi hisap tetek sy ni


Klaw nak d hisap tetekx sila cal no ni
0166512067 / 0123696697 i jamin pasti puas. Jgn lpa. Cal / sms.


Jom ke sini pulak gambar bogel melayu www.jawko.com
Sedapnye awek di Facebook
Awek bogel on Twitter


Pempuan mcm ni mudah klu nk rasa burit dia..bg kemewahan jrr trus


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.