Buaya Darat

Amoi Malang

Aku seorang pensyarah kat salah satu IPTS sekitar KL dan aku memang gila seks. walau pun belum pernah explore cipap 'spesis' tu aku dah selalu pancut pakai tangan hampir tiap hari. Aku sentisa cari peluang so bila situasi ni berlaku aku pun cuba untuk "mengambil kesempatan dalam kesempitan".

My first adventure kat "dalam tu" bermula sewaktu student kat IPTS aku nak dekat final exam. Aku ajar subjek akaun so memang susahlah. So banyak student aku yang carry mark mereka below 30. Memang takut fail kat final sebab cuma ada 40 mark kat final exam. Anyway aku boleh bagi mereka markah curi-curi kalau aku suka atas dasar inilah aku dapat peluang keemasan ni.

Ada seorang student aku yang memang body solidlah. Amoi lak tu....mark dia memang rendah kalau tak silap 28. Tapi dia bukan tak study cuma memang entah aku pun tak tau apa masalah dia yang tak pandai faham-faham apa yang aku ajar. Kulit dia putih rambutnya stail lady Diana. Nama dia ehmm, tak payah sebutlah....kira-kira dekat sebulan sebelum final dia datang kat ofis aku.

Rupa-rupanya nak minta belas kasiham aku untuk tambah markah dia kerana dia takut tak dapat gred bagus sebab dia adalah harapan keluarga maklumlah orang susah katanya. Aku pun apa lagi, tengah asyik kat tetek dia sejak dia masuk kat pintu opis ni. Terus setuju dengan syarat, aku belum bagi tau dia syaratnya, tapi aku ajak dia keluar petang tu untuk discuss hal ni dengan lebih lanjut.

Petang tu kat jam 4 aku tunggu dia kat salah satu shopping center sekitar sini 5 minit kemudian dia pun datang fulamak punyalah sopan dia punya dressing style. Sebab amoi ni memang sopan kat IPTS aku, aku tak kisah. Aku ajak dia makan kemudian borak-borak sebentar lepas tu aku ajak dia ke rumah aku untuk "syaratnya" dia pun aku tengok dalam keadaan terpaksa setuju juga. Sampai kat rumah aku bawa dia duduk kat sofa mahal aku yang terletak di tengah ruang tamu, aku bagi dia satu gambar adegan seks yang memang banyak kat rumah aku tu dan dia terkejut, aku kata itulah syaratnya.

Bukan susah sangat kita main yang ringan-ringan saja kata ku, dia tak setuju aku kata ok kalau dia nak gagal terus boleh belahlah sekarang. Last-last dia setuju itu pun dengan syarat "yang ringan saja". Aku pun mulalah duduk dekat-dekat dia tunduk diam saja muka dia dah merah semacam. Memang first time ni aku peluk dia wah solidnya body dia tak gerak pun macam tunggul.

Aku usap rambut dia dan bagi kiss kat pipi dia tolak sikit lepas tu aku kiss lagi sambil tangan aku menjalar kat bodynya yang solid tu at first dia menolak tapi mungkin dah stim dia diam saja. Aku pun mulalah berani cium kat bibir dia aku kulum lidah dia. Dia tolak aku tapi aku pengang tangannya dan aku tolak dia kat sofa pelahan-lahan.

Aku himpit batang aku yang dah keras sekarang ni kat bahagian sensetif dia tu walaupun aku masih pakai seluar jeans tapi dah ketara menonjol dia dia pun kojol sekajap aku kiss lagi kali ni tangan aku mula raba kat teteknya yang besar tu dia mudah stim maut dah tangan dia dah tak menolak lagi aku buka butang bajunya satu persatu dan nampaklah branya berwarna putih romantislah.

Kataku...aku dengan slow aku buka bra tersebut dan terpaparlah teteknya yang besar tu. Dia dah mula nak bangun aku tolak balik aku kiss lagi kali ni jari aku main kat puting teteknya dia dah mengerang keseronokan sambil matanya terpejam lepas tu aku kiss lehernya kat dada dan last kat puting. Punyalah keras, warna pink lak tu. Aku hisap dengan ganas dia menjerit dia cuba bangun aku tolak dan himpit dengan badan aku, sambil muka aku menampal kat dada dia aku lipat tangan dia kat belakang.

Aku main puting dia betul-betul sampai dia naik syok semula. Dia dah lemah mata dia terpejam sewaktu aku lepaskan teteknya aku ambik tali seutas tali kasut kat bawah sofa yang memang aku dah sedia awal-awal lagi aku ikat kedua tangannya kat belakang dia terkejut dan nak menjerit aku terus cekik lehernya dan aku cakap kat dia yang aku ikat tangannya untuk keselamatannya sendiri dia diam semula dah takut dah... aku terfikir sejenak aku nak merogol???...dan aku dah nak jadi perogol ????...perogol pun perogollah....aku dah tak tahan dah lagi pun aku ada alasan yang kukuh untuk meneruskan "sesi" ini.

Aku pandang dia semula aku bagi tau yang ini merupakan syarat untuk bagi dia lulus. Walau apa pun berlaku dia tak boleh menjerit dia diam saja dan aku nampak air matanya mula menitis aku tak kisah aku angkat dia kat lantai sini luas fikir ku. Aku mula menciumnya dengan lebih ganas dia yang tadi menangis mula syok walau pun dah menitiskan air mata terpaksa kot. Sambil memandang tepat kat matanya tanganku membuka zip seluarnya yang dah basah.

Bila zip longar tanganku merayap ke cipapnya fulamak banyaknya bulu basah pula tu dia terus memejamkan matanya aku memasukkan jariku dalam cipapnya ketatlah memang sah masih vergin fikirku aku menekan jari ku pelahan-lahan keluar masuk dia cuma mengerang saja sambil itu aku menghisap putingnya dengan rakus sekali tiba-tiba jari ku terasa pancutan, dia cum lagi....ku lihat dia dah tak bermaya.

Aku berhenti dan membuka semua pakaianku batangku dan stim maut lepas tu aku membuka pakaiannya pula seluarnya ku rentap dengan ganas dia dah lemah longlai di depanku terbujur gadis telanjang untuk "santapan pertama ku secara praktikal" ku lihat cipapnya yang berbulu dah basah dengan cecair pekat yang putih aku terus menjilat lurah cipapnya dia terus mengerang sambil mengangkat tinggi bontotnya cipapnyaku hisap dengan rakus sekali terasa masin, tapi nikmat.

Aku menusuk jari telunjukku di lubang duburnya memang sempit cipapnya ku keringkan dengan lidahku sambil lidahku meneroka bahagian dalaman cipapnya aku memasukkan dua jari ke lubang duburnya dia menjerit kesakitan aku berhenti sekejap. Inilah masanya batangku beraksi. Dengan mengangkat kakinya ke bahuku aku memandang mukanya dan memberinya ciuman yang lembut sementara itu aku memesukkan kepala batangku yang besar dalam lubang cipapnya pelahan-lahan aku tak nak menekan batangku untuk mengoyakkan selaput daranya aku nak mengoyakkan selaput daranya pelahan-lahan.

Aku suka melihatnya wajahnya tersiksa menahan kesakitan bagi aku itulah nikmat seks yang sebenar. Dia membuka matanya memandangku dan aku memandangnya dengan senyum dan aku terus menekan batangku masuk secara paksa, sempit betul kataku. Sambil menekan batangku kulihat dia melihatku seolah-olah meminta belas kasihan aku senyum. Akhirnya kepala batangku sampai ke paras kedalaman yang cukup sempit dan bahagian batangku masih ada 4 sentimeter di luar cipapnya dah sampai kataku dan dia terus memejamkan matanya dan serentak dengan aku terus menekan batangku dan aku terasa koyakkan selaput daranya sedikit demi sedikit.

Dia terus menangis dan meminta aku berhenti aku dah tak sedar diri waktu itu aku terus menyontot cipap itu dengan ganas sekali keluar masuk sambil menolak kedua kakinya ke depan. Aku mengangkat bontotnya untuk menyoronokan aksi dan aku terus menyontot dengan pantas seperti binatang aku berasa seronok melihat dia menangis kesakitan darah terus meleleh keluar. 8 minit kemudian aku dah nak cum aku tekan sedalam mungkin dan memencutkan air mani ku dalam cipapnya dengan banyak sekali dan tersenyum puas, itulah pengalaman seks pertamaku.

Dia pun dah tak bergerak lagi nafasnya tercungap-cungap aku bangun dan berjalan ke dapur untuk minum segelas air dan mandi, amoi itu terbaring di ruang tamu dengan air maniku bercampur darah meleleh keluar dari celah cipapnya ke karpet lantai rumah ku. 10 minit kemudian aku datang ke ruang tamu dengan memakai tuala mandi. Ku lihat dia masih tak bermaya, dia kuangkat ke bilik tidurku untuk kukerjakan lagi kali ni atas katilku aku menghentam dengan lebih ganas dia dah tak bermaya sekali-sekala dia menjerit dan mengerang kesakitan tapi aku dah tak peduli.

Setengah jam selepas aku cum buat kali kedua aku menghentam lubang duburnya dari belakang dia menjerit macam nak mati duburnya koyak dan berdarah aku tapi kuteruskan jua kerana nikmat aku sewaktu aku nak cum aku memasukkan batangku ke mulutnya sampai di kerongkongnay sambil mencengkam kedua rahangnya aku memancutkan air mani ku dalam mulutnya dan dia terpaksa menelanya lepas itu aku menciumnya dengan rakus sekali.

Aku juga ingin mencuba aksi yang lain dengan memasukkan batangku dalam lubang kencingnya dia meronta dan menjerit aku menutup mulutnya dan terus menekan batangku kelubang kencingnya yang kecil yang kini mula koyak dan berdarah dengan banyak sekali aku terus menyontotnya dia terus menangis. Ternyata cara ini sangat menyakitkan. Namun aku berasa puas, menyeksa dan menikmati hasilnya penderitaannya.

Berbagai keadah telah kulakukan dan aku menghantarnya balik pada jam 9 malam itu setelah mengancamnya agar tidak menceritakan perkara itu dan memberinya ubat penahan sakit dan pencegah hamil. Semenjak dari hari itu aku sering mengajaknya ke rumahku untuk dikerjakan sepuas-puasnya dan dia tak pernah mengeluh pun dan tak pernah hamil. Lubang kencingnya merupakan bahagian yang palingku gemari. Pada final exam dia telah lulus dengan cemerlang ini semua adalah atas daya usahanya untuk melayan nafsuku. Selepas itu aku tak pernah mendengar khabarnya lagi.
7 ulasan:

cerita hiburan bro
wannabe learn programming? visit to All About Programming
Tips and trick blogging just visit to Let's Go Blogging


teruk punya pensyarah


DIRIWAYATKAN OLEH IBNUL JAUZI BAHAWA :
"SESUNGGUHNYA NERAKA JAHANAM MEMILIKI TUJUH BUAH PINTU. YANG PALING MENAKUTKAN, PALING PANAS DAN PALING BUSUK BAUNYA ADALAH PINTU YANG DIPERUNTUKKAN KEPADA PARA PENZINA YANG MELAKUKAN PERBUATAN TERSEBUT SETELAH MENGETAHUI HUKUMNYA."


zina hukumnya berdosa besar.. dosa besar yang paling dibenci ALlah adalah syirik, seterusnya membunuh, kmudian berzina, mencuri, dan lain2.. ingat, zina itu berdosa besar.. kenapa manusia sekarang selalu anggap remeh zina?? sesuatu yg membawa kepada zina adalah dinamakan muqaddimah zina.. blog atau penulisan seperti ini jugak menjadi medium atau muqaddimah untuk mengajak org supaya berzina.. oleh itu dikhuatiri jika org yg membaca blog ini terpanggil utk melakukan zina atau berzina terus disebabkan tak tahan baca penulisan sebegini, dikhuatiri dosa si penzina pun, si penulis ni bole dpt.. renung2kan.. jgn main2 dgn azab Allah yg sengit pedih..di dunia kita tak rasa tapi di akhirat nant for sure kita tak kan dpt tahan azabNya..Allah kan Maha Pencipta dan Maha Kuat, azabNya pun mesti dasyat giler..ini peringatan utk sesama kita juga ya (diri sendiri dan semua..)


berhentikan atau stopkan (sama jer maksudnyer..hehe) saja blog atau penulisan macam gini.. tak dpt apa2 untung pun, takutnya dapat kerugian (dosa) nau'zubillah.. ini komen dr saya k. fikir2 kan lah utk kebaikan diri sendiri.. kita sayang diri kita,sebabnya bila kita lapar kita tak sabar2 nak cari makanan utk nak memenuhi nafsu makan kita..tapi kalau kita sayang diri kita lagi, kenapa kita taknak jaga diri kita dari dihumban kedalam azab api neraka dengan tak lakukan maksiat sperti zina n sebagainya?? kalau nak pikir kan, Allah tu sangat baik, Maha Baik Maha Pemurah.. tgkla..walaupun kita ni selalu buat dosa, tapi perasan tak makan minum kita Allah masih beri lagi setiap hari.. kita nak nasik mamak, kita pegi jer makan, Allah masih beri rezeki tu pd kita, walaupun kita dah buat maksiat yg Allah benci.. banyak lagi nikmat yg Dia masih bg pada kita.. Dia masih bg lg peluang utk kita ingat pd Dia, Dia masih bg kita nyawa dan mcm3 lagilah.. tapi kenapa kita ni sombong sgt pada Allah?? sampai hati kita sanggup lg buat maksiat pada Tuhan yg bg kita mcm2 nikmat tiap2 hari.. sampai hati kita buat mcm tu pada Allah yg Maha Pengasih dan Maha Penyayang dan Maha Pemurah pada hamba2Nya.. hamba2Nya yg tak sedar...T_T


Orang sakit je yg sanggup ngarang citer bodoh & pervert camni. Penulis ni elok disula sampai mampos


cerita bohong!!!..
namun begitu >>> Dizaman ini mana ada gadis..mana ada anak dara..yg ada semua betina..rata2 kelapa muda sudah ditebok tupai..dari bermulanya alam persekolahan..sterusnya keIPT..istilah dara patut dibuang kelaut..bermegah dg anugerah mahasiswi?..ahhhh..lagi2 lah yg belajar diseberang laut…uhhhhh…mereka berasa bangga serta bermegah jika umum mengetahui bahawa mereka sudah ditebok..heboh bercerita pulak tuh..semuanya hampas!...karut!..ptuih ptuih!!!

Lihat, diblog2 18 SX..cerita2 lucah..yang LIKE sebagai pengikut didapati paling ramai ialah wanita..terutama anak2 gadis..dengan bangga mempamerkan potret profilnya bertudung…habis?..apa lagi nak dialasankan..

Nak dipujuk2 rayu, nak main2 apa lagi…Peduli apa! Kalau pelir dah keras terus tutuh sajalah..hentam cukup2..perempuan sekarang ni suka kangkang puki bagi orang lain tutuh walau pun dah ada laki..lepastu dg bangga pulak cerita batang pelir lakinya keciklah,pendeklah, tak puaslah..aku dah bertahun2 bawa teksi diLembah Klang, macam2 maklumt aku dapat..berlaku depan mata..hantar & ambil mereka dari tempat itu..ada yg dg ikhlas mengadu kecurangan mereka kpd aku..yg syoknya, pasal sesama rakan sekerja bercinta & terus kangkang..suami dirumh???..kebanyakannya bekerja dipejabat..terutama pejabat kerajaan..tutuh dlm pejabat pulak tu..minta izin dg suami kononya ada meetinglah, overtimelah…tapi pergi kangkang...ptuihhh!...

Sampai bila2 aku tak kan percaya pd perempuan zaman sekarang kecuali ibuku tersayang dan arwah isteriku yg setia!.. walau yg bertudung atau tak bertudung semua sama..pembohong! bertopeng…yg bertudung tu,amboi, bersopan ketika turun dari rumah..bila dah terlindung……..? berdasarkan pengalaman pakcik tua ni, alaaaaa…berlambak2…..berlaku depan mata aku situa pakcik drebar teksi ni…pernah beberapa kali terjadi dlm teksi aku ketika aku sedang memandu…aku hentikan teksi dan halau turun…cihhhh..

Tapi ini tentu ada orang yg akan berkata tak semua pakcik!.. Ya memang tak semua..tapi bagi aku, aku akan kata kesemuaa…piirrraaahhhhh..semua karut!!!


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.