Buaya Darat

Janda Gatal

Waktu tu aku kat Taman Melati, main bola friendly match. Masa tu agak hujan sikit dan padang becak dan kotor. Dan kebetulan masa kat situ ada laaa dua tiga orang awek lepak kat bangku bawah seating berbumbung. Aku tengah pakai kasut masa tu. Aku pun saja la ayat... (pada mulanya takde niat nak pasang perangkap)

"Nak tengok abang main bola ker?"

Awek tu menjawab, "Takdelaa saja turuun boring duduk kat rumah!"

Hmm tak kisah laaa, awek tu tak la cun sangat ok biasa jer.. tapi seksi la jugak.. tu yang meruntun jiwa tuh. So macam biasa aku pun main la bola. Sesekali tu tayang gak skill kat depan awek tuh.. ceh wah... nak berlagak la pulak... Pedulik ahapa aku kaann.

Nak dipendekkan cerita habislah pulak game tu. Geng aku menang besar, aku la heronya striker beeebbbb 4 gol berbalas 0 aku score 3. Bangga giler aku, depan awek pulak tu. Aku pun dengan kotoor-kotor di baju dan badan pun pergi la kat wek tu.

Dengan sengih yang menyeringai aku pun menyapa kat awek tu, "Tinggal kat mana?"

Dia pun menjawab, "Kat belakang ni haa... rumah bujang jer."

Dalam hati aku.. hmm rumah bujang... anak dara ler ni baik punyer bagus gak buat sup sedap menjilat heheh kegatalan aku mula naik. Stim pulak tengok dia dalam keadaan seksi meksi.

Dia tanya aku, "Basah kotor ni.. tak nak cuci ker?"

" Nak cuci kat mana? Ada tempat cuci ke?"

"Sini takde.. tapi kalau nak cuci kat rumah saya pun boleh..."

Terkedu aku dengar terdiam kejap fikir kejap tapi takpe laa nak cuci jer bukannya buat apa2 pun hehehe. Niat nak pasang perangkap tu takde lagi, tapi kalau dah rezeki takkan nak tolak rugi laaaa. Aku pun ikutlah dia balik rumah. Masuk je dalam rumah fulamak rumah dia bersih cantik segan aku nak masuk dengan kotor2 begini. Rumah dia rumah apartment... 3 bilik 2 bilik air.

"Masuk je la bang takpe bukannya ada orang."

Waktu tu dah senja dah gelap segan gak aku takde orang tapi takpe laa takkan nak balik kotor camni kan? Dia pun suakan tuala kat aku ceh tuala dia tak la besar sangat muat-muat jer nak kasi aku nampak seksi jugak ker tak kisah aku belasah jer masuk bilik terlupa nak tutup pintu.

Aku pun tanggal semua pakaian bogel kejap sebelum capai tuala nak tutup bahagian yang perlu. Aku terperasan bayangan orang tengah perhatikan aku. Aku nampak gak kat cermin, aku rasa si Ema ni intai aku. Tapi aku rasa perasaan aku jer masa tu. Keluar saja dari bilik aku tengok dia sengih menyeringai macam clown apehal lak? Takpe laa aku terus masuk bilik air mandi lama-lama adala agak-agak setengah jam.

Keluar dari bilik air aku terus menghala ke bilik tadi. Sebelum masuk tengok dia kat depan ruang tamu pakai tuala berkemban. Mak oi seksi habis lagi seksi siot betul. Tergoda aku dibuatnya. Aku rasa memang macam nak serbu dia nak romen dia tapi hati aku kata sabar. Dahlaa orang bagi tunmpang bersihkan diri, pastu nak buat hal pulak.

"Aik.. seksinya... baru nak mandi ker.. "

"Taak.. baru je sudah..."

Aku mula naik gatal, "Kenapa tak salin baju.. kang abang londehkan tuala Ema kang"

"Elee.. kalau abang londeh towel Ema, towel abang tu tak londehkan ker?"

Aku dah mula stim dengar dia respon baik, "Meh sini abang nak londehkan.."

"Kalau nak.. marila sini cuba"

Aku pun terus pergi kat dia tarik towel dia. Dia pulak tarik towel aku.

"Kenapa abang lambat sangat respon?"

"Ema tak tahan sangat ker?" "Hmmm..."

Aku pun terus kucup bibir dia, dan dia terus balas. Kami sama-sama hanyut. Body dia fulamak toksah cakap. potongan model beb, terliur tengok. Aku teruskan ciuman mesra dan romantik aku tu. Dia peluk aku. kami geselkan kemaluan kami dia dah stim.

"Ahh.. bang... "

Aku teruskan ciuman aku ke seluruh badan dia. Sampai ke puki dia aku jilat sikit-sikit jer.. tu yang sedap menjilat tu.

"Abaaaanngg... aaahhh" Dia dah mula mengerang.

Agak lama jugak aku menjilat sampaikan dia dah tak tahan dan terus nak kulum batang aku. Kami pun buat la posisi 69. Sedap jugak dia kulum batang aku.

"Aaahh... isap kuat sikit..."

"Baanngg.. mainkan lidah tu kuat sikti bang.. Ema tak tahan ni"

"Ema nak fuck tak"

"Lagi cepat lagi bagus bang"

Aku pun tukar posisi kangkangkan kaki dia suakan batang aku tak kecik tak besar normal asian size 6" kekadang 6-1/2 ".

"Baannggg" TUP... aku jolok masuk... senangnyaa....

"Aik biasa buat ker?" Dia senyum simpul. "Saya ni janda bang."

Aku senyum. Peduli apa aku barang pun masik okay senang masuk memang la ketat tu ada la sikit sedap tu tak terkira laa.

"Abang... jangan pancut dalam yee.."

"Takpe.. jangan risau ..dengan syarat.."

"Apa dia?"

"Abang nak pancutkan dalam mulut Ema.. Ema kena telan semua"

"Orait. takde haall"

Aku pun apalagi.. terus la mendayuung....

"Aaahhh...!" Ema mengerang tak tentu hala menjerit kuat sampai aku pun risau dia sakit. Tapi dia ni cekap. Pegang peluk pinggang aku kuat-kuat! Tak boleh la nak lari terpaksa la aku terus menjolok dalam-dalam. Dan aku bagaikan terasa sehingga terkena dinding faraj dia.

Sedap tak teer kira la masa tu. Lama jugak kitorang main, tukar posisi, main agak dalam masa 20 minit. Masa tu masing2 dah nak kejang dah rasa nak klimaks. Ema dah sound aku.

"Baanngg.. aahh... tak tahan.. laju lagi bang.."

Aku pun standby nak pancut.

"Abang nak keluar ni Ema standby ye" terketar-ketar suara aku cakap kat dia Ema terus nganga mulut dia luas-luas. Aku pulak dah nak terpancut sangat-sangat. Aku terus tarik batang aku masuk kat mulut dia goncang dengan tangan. Ema pegang pulak dengan tangan dia aku dan tak tahan sangat. cuuutt.. crruuttt... cruuttt...

"Aaahhhhhhh.. Aaarrgghhh!!!"

Dengan segera dan sepenuh kederat aku memancutkan semua air mani aku ke dalam mulut dia. Bagaikan gunung berapi. Aku pun terkulai layu mulut dia masih lagi mengulum batang aku menghisap dan menjilat, aku kira dia ni tak puas lagi.

"Tak puas lagi ke Ema.?"

"Ema puas main. tapi tak puas minum air mani abang."

"Hm... sikit sangat ker.."

"Tak laaa banyak.. tapi sedap pulak rasa.. "

"Kita rileks kejap. Nanti kita main lagi nak tak?"

"Eeee Mestilaaaa naakk.. bestnyaa abang ni.. Aabng tidur sini malam ni okay"

"Orait jer.. takde hal... tapi apa kata kengkawan Ema nanti"

"Alaa diorang tu takde hal laa, kekadang diorang tu bawak jantan balik gak kejap orang tu kejap orang ni."

"Hmm... Ema?"

"Alaa abang ni..."

Aku tak kisah la dia bawak jantan lain peduli apa. Dia pun dah syok kat aku. Janda pun janda laaa. Dapat gak aku main free. Kebetulan pulak janda kaya hmm sedap aku dapat makan.

Dia ni kuat gak sponsor aku. Kaya katakaaaan. Dia yang nak sponsor aku tak mintak pun... bagus gak.. kirra sugar mummy ler ni.. heheh

"Kalau macam tu.. malam ni sampai ke esok pagi... Abang nak main ngan Ema non-stop okay tak?"

"Hmm.. takan nak tolak pulak... sorry la nak cakap taknak.. hehehe"

Kitorang gelak jer lepas tu. Ema ni kuat sex rupanya. "Ema... kalau setiap malam buat nak tak?"

"Lagi Ema suka kalau boleh sepanjang masa atas katil dengan abang."

Aku pun dengna bangganya mencium dia dan teruskan game round yang kedua. Dalam amsa yang sama... aku beranikan diri tanya dia...

"Ema..."

"Kenapa?"

"Hmm... tak pela.."

"Alaaa bang ni cakap laa.."

"Nanti Ema tak suka... Ema marah.."

"Alaa.. janji Ema tak marah... bang cakap laaa"

"Kalau kawan Ema balik nanti... ajak diorang main sekali boleh tak?"

Ema senyap kejap.. tunduk...

"Sorry la Ema.. okay tak payah la ajak diorang kita main dua saja okay.."

"Ema tak marah laa abang terpikir jer larat ker abang nak layan 3 orang sekali.."

Aku senyum, " Alaa cuba la dulu.. kalau tak larat... kita dua dah laa.."

Dia senyum dan membalas.

"Kalau diorang tak bawak jantan lain boleh la kut.. tak tau la diorang camna.."

"Ajak la jantan2 tu main sekali... kita party sex.."

Ema terus dakap aku.. dan cium aku dan terus kulum batang aku.

"Abaanngg... pancut dalam mulut ye bang..."

"Arrgghh... dah tentu..."

Kitorang teruskan permainan yang amat dahsyat sampai yang paling dahsyat. Aku main bontot dia ketat beb. Dan paling best main dengan 3 orang sekaligus dengan dua orang kawan dia lagi. Cun tu cun la sikit dan seksi tu memang laa. Aku cukup bertuah kenal dengan janda sorang ni.

Hujung minggu ni aku akan ke rumah dia lagi. Dia ajak aku stay ngan dia untuk dua malam sebab dia tak ke mana. Dan aku pun tak kemana. Jadinya kitorang akan buat seks selam dua hari tanpa henti lagi ler. Penat jugak melayan janda sorang ni kuat seks sangat. Lain kali kalau ada masa mengizinkan, aku akan cerita aku main ngan dia dengan dua orang kawan dia.
31 ulasan:

Business dan seks kena la buat serentak baru enjoy.


nak jugak wey . Sdp to dpt air janda . Arghh !!


bg kontek janda tu.. nak gak rasa pantat janda tu.. mmmmm


aqu.....pun nk......sdp doh...


Nak....


Nak gak...


Rindukan batang


Klu rdu btg cl 0126394821


rindu batan sy pun blh cl 0133606654.


Nak btg muda cll 0126421632


sapa2 nk knl msg num ni 0124566794 gurl je


Nak batang.. Ahhhhhh...


0173086003
0136933552
-seri-
Lelaki kaya sahaja...
Tapi klu blh 8x 1hari pn ok...


Kaya dgn pengalaman


lama x jilat cipap...mmmmm.....


nak btg muda puaskn puki ketat,,,plz,,,bg lin 6br ea,,,,


0175251577..btg muda dan besar..konpem puas..


016 2119596....lin komen sendiri yer....


Aku r yg ggah pkasa..badang pn mntk ampun kt aku..1ari henjot 10x xde hl r..ade pantat yg brany?


0137316789 ske jilat pantat


bg girl or janda area klang n shah alam yg nk kn kepuasan, call 0133709019


0137138439..msgla eh lin.


Kol ak . 0143539488 for gurl only . Fb batangburuk92@yahoo.com


saya nak..brapa round pn bley..


Utk mak janda jb je,0177302701. Umo sy 25


klu gul yg berminat.. email aku.. aku area utara donjuan7666@yahoo.com


untuk gurl kesepian malam 13.02.2012
area shah alam PM facebook http://www.facebook.com/#!/alleooa.cikie


0145100713 spcial for lin :)


Only girls....1 mlm sy byr rm400 .klu ada girls kawasan puchong atau klang plc pm sy
Mohdnaza1978@gmail.com

T.kasih umaahhhh


0187622803 call me


Saya nk


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.