Buaya Darat

Sue Bini Orang

Aku kerja sebagai seorang exec kat satu tempat ni, kira besar jugak la. Kalau cakap nama, satu malaysia tau. Nama je exec, tapi gaji kecik jugak. Walaubagaimana pun, dah 4 tahun aku keja kat situ.

Keja aku banyak & aku selalu jugak balik lambat. Member-member aku selalu hantar gambar blue dari email & aku jadi tukang distribute kat member-member opis aku, termasuk staff pompuan. Aku tak tau la diorang tu stim ke tak atau saja suka-suka. Biasanya, lepas ofis baru aku tengok gambar-gambar tu semua.

Aku rapat jugak ngan staff-staff pompuan yang body power & selalu mintak gambar blue kat aku, termasuk pinjam VCD blue aku. Ada 2 orang tu bini orang & sorang belum kawin. Tapi yang aku nak cerita ni, aku tumpukan pada sorang yang dah kawin ni, aku panggil dia sue. Sue ni ada prob ngan laki dia sebab laki dia tak boleh tahan lama. Main sekejap je dah pancut. So, sue boring la. Mana boleh tahan beb.

So, aku biasa la supply vcd ngan gambar blue kat sue & sue selalu cerita pasal problem dia ngan husband dia. Aku kesian jugak.

Ada satu hari tu, sue ajak aku temankan dia sebab dia ada kerja nak kena buat & husband dia amik dia balik pukul 9.30 malam & dia pesan suruh bawak gambar blue sekali pergi partition dia. So, dalam pukul 6.30, line dah clear, aku pegi la tempat sue. Aku tengok dia dah tunggu aku dah.

So, kitorang just macam biasa, borak-borak & aku keluarkan la disket gambar blue & pasang kat komputer dia. Tengok sama-sama. Aku tengok muka sue macam orang dah stim, so aku ajak dia duduk atas pangku aku sebab aku pun stim jugak masa tu. Sue malu-malu sambil tanya aku, "Nak buat apa ni... ?".

Aku tau sue dah stim, so, aku just tarik tangan dia pelan-pelan & dudukkan dia atas pangku aku. Sue tanya lagi, " Nak buat apa ni ?" sambil senyum-senyum. Aku jawab, "Nak buat cam dalam gambar tu la.." Sue senyum. Dalam hati aku, "YESSSS!!! boleh dapat ni...!!!" hehehe... jahat aku ni.

Sambil tengok tu, aku tarik sue & aku kiss dia. Dia melawan & aku terus hisap lidah dia. Sue dah mula merengek !! Perrghh...!! Aku tau sue dah basah. Aku teruskan lagi la... aku start pegang tetek dia & dia biarkan..... aku mula ramas pelan-pelan, & sue merengek lagi kuat.

"Syyhh... slow sikit... kang guard dengar," aku sound kat sue. "I dah tak tahan la," sue merengek. Bila aku dengar sue cakap camtu, aku terus bangun la.... peluk sue betul-betul. Sue ni tinggi dada aku je, so best la aku peluk.

Sue mula ramas pelir aku dari luar. Rasa macam nak patah batang aku. Aku tarik sue masuk dalam bilik satu lagi, sambung balik. Aku start bukak baju sue. Memula dia tolak tangan aku tapi 2nd time aku try, dia biarkan je. Aku bukak je la. Aku ramas tetek sue sambil hisap lidah sue & dia merengek lagi kuat. Ni yang aku tak tahan ni.

Aku seluk tangan aku dalam bra sue & ramas tetek dia. Puting dia dah keras dah. Aku seluk skirt dia pulak... dah basah. AKu masukkan tangan aku dalam panties dia & start gentel kelentit dia. Sue mula terkangkang-kangkang sambil berdiri tu. Sue carik zip seluar aku & aku tolong sue bukakan tali pinggang aku & sue terus urut pelir aku. Mengerang-ngerang sue kena gentel, abis basah tangan aku ngan air dia.

Aku dah tak tahan, aku baringkan sue atas karpet, tarik panties dia & aku lucutkan seluar aku. Aku nak masukkan pelir aku je tapi sue tak nak. Dia suruh aku baring & dia naik atas aku. Sue mula mengangkang atas aku & pegang pelir aku sambil masukkan pelan-pelan dalam pantat dia. Aku dengar sue mengeluh bila kepala pelir aku sentuh pantat dia yang dah basah tu & sue mula tekan pelan-pelan. Ketat lagi dia ni, mesti batang laki dia kecik.. hehehe.

Pantat sue kemut batang aku.. perghh... power giler. Pelan-pelan sue turunkan badan dia & batang aku mula masuk setengah dalam pantat dia. Aku tengok muka sue berkerut-kerut menahan nikmat. Baru setengah jalan, sue baik balik, & kemudian turun balik. "enngghh...aahhh...." aku dengar sue merengek. Aku tak tahan dah. So, aku tolak batang aku ke atas kuat-kuat... sue terjerit & terjatuh ke tepi. "Sakit la.." rengek sue. Aku terus naik atas badan dia, pegang pelir aku, masukkan dalam pantat sue. Berkerut muka sue tahan tujahan aku. Kaki sue terus kepit pinggang aku & sue terus peluk tengkuk aku. Sue suruh aku buat slow, tapi sebab pantat dia best... ketat... mana aku boleh tahan. Aku henjut je la. Sue sampai terjerit bila aku henyak kuat-kuat batang aku. Aku rasa macam pantat sue tak nak kasik batang aku keluar. Dia punya kepit, pergghhh... buat aku rasa macam nak pancut masa tu jugak.

Aku tarik batang aku keluar dari pantat sue, & sue pandang aku dengan mata kuyu. Aku tarik dia bangun, sandarkan dia kat dinding, angkat kaki dia sebelah, & masukkan batang aku dalam pantat dia. Penat jugak style ni. Masa ni, air sue dah meleleh sampai kat peha dia dah. Punya la banyak air pompuan ni.

Pastu, aku pusingkan sue, bagi doggie sedas. "Aaaahhhh.... aahhh.... lagi.. lagi..enggghhh..." sue merengek. Buat cara ni, aku pun tak tahan. Dah la pantat ketat lagi, kemut power. Aku dah rasa macam nak terpancut sangat dah. So, aku keluarkan batang aku cepat-cepat. Tapi, sue terus pusing & suruh aku masukkan balik... dia nak aku pancutkan kat dalam pantat. "Jangan stop... lepaskan je kat dalam.. i dah tak tahan ni...cepat la.." sue merengek.

Aku apa lagi, baringkan sue balik atas kapet, terus kangkangkan dia & main-mainkan batang aku kat mulut pantat dia. Tapi, tangan dengan kaki sue tolak bontot aku & aku pun tujah batang aku dalam pantat sue yang dah mula melimpah dengan air mani dia. Aku henjut kuat-kuat sampai sue macam tengah menangis. Best gila. Memang power. Bila aku pancut, aku tekan habis dalam pantat sue batang aku sambil sue terjerit halus.

Ada la dalam 2-3 minit aku dengan sue diam macam tu. Aku biarkan je batang aku kecut dalam pantat dia. Penat siot.

Lepas tu, kitorang pakai baju balik & siap-siap nak keluar ofis sebab dah pukul 8. Lepas dp tu, selalu jugak aku romen dengan sue & dia mengaku batang laki dia kecik... 4 inci je..... aku punya 7 inci... kira ok le tu. Sampai sekarang pun, aku still main dengan sue & pantat sue is still the best.
abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.