Buaya Darat

Zakar Besar Ke?

Namaku ku An. Sebelum aku bercerita lebih panjang, aku nak describe tentang diri aku sikit. Masa kat sekolah aku merupakan pelajar tumpuan. Aku dikatakan mempunyai muka yang cantik tetapi yang lebih penting mempunyai bodi yang cukup menarik. Aku sedar aku memanglah menjadi tumpuan pelajar2 lelaki. Tetapi masa tu aku masih tidak berminat untuk berkasih kerana aku bercita-cita nak masuk U.

Jadi impian aku tercapai tapi setakat masuk UITM aje. Aku dihantar ke cawangan yang tak berapa glamour. Mula-mula aku rasa kekok sebab disini siswa selalu cuba memikat aku tapi aku buat dek aje. Semasa kat hostel ade kawan aku nie bawak buku tentang seks dalam islam. Dalam buku tu tulis wanita amat suke kalau lelaki tu bertubuh sasa dan yang lebih penting berzakar besar. Jadi impian ku adalah untuk mendapat ciri2 lelaki seperti itu.

Ada seorang siswa ni bernama S cuba nak memikat aku tapi alahai badannye taklah setegap mana tapi taklah gemuk. Dalam hati aku kata mesti zakar die tak sebesar mane so aku pun tak layan sangat. Tapi muke die handsomelah jugak. Dia beruasaha hari2 untuk mendapatkan aku. Dipendekkan cerita akhirnye aku jatuh hati dengan dia. Dalam hati kecilku berkata takpelah, kalau itu dah rezeki aku nak buat macam mane.

Satu hari di kampus aku ternampak dia bermain bolasepak dipadang. Dia tak berbaju, baru aku nampak tubuh die, walau pun tak berapa besar tapi nampak begitu sasa sekali. Itu yang membuatkan aku semakin sayang terhadap S. Tak pelah kalau zakar die kecik sekalipun.

Setelah seminggu berkenalan baru ku tahu yang die juga berasal dari KL. So masa cuti mid term kami balik bersama satu bas, tapi jangan salah anggap kami tak buat apa2 pun sebab ramai lagi kawan yang lain.

Satu hari diA ajak aku keluar tengok wayang. Hari tu bukan hari cuti so lenganglah panggung. dalam cinema tu ada beberapa orang couple aje. S membawa aku tempat yang paling belakang dan hujung sekali niat kau memang nak menonton sahaja. Jadi bile start ajA lampu pun padam permulaan cerita S memegang tangan aku je lepas tu di cube peluk aku dari belakang. Aku tak kisahlah sebab kami pun biasa buat macam tu. Tapi lama2 aku rasa jari dia cube masuk dalam baju aku , aku cube tolak tapi dia tetap berkeras.

So aku relakan saje. Mula2 memebelai buah dadaku dari luar saja, aku terasa seperti mimpi saja. Lepas tu tangan cube menyeluk baju dalam kutapak tangan sungguh kasar membuatkan bertambah nikmat. Dia berbisik kat aku dia kate puting ku kecil tapi buah dada ku sungguh power. Setelah puas dia meramas2 buah dadaku aku rasa semakin basah seluar dalam ku aku teringin untuk memegamg zakarnya tapi aku rase malu. Tiba2 dia kata u ouas tak kerana sungguh nikmat secara automatik kepala ku menggeleng then S tanya nak lagi nikmat tak aku menggangguk.

Dia ajak aku pergi kesatu tempat dalam shopping, complex tu gak dekat tangga yang jarang orang lalu. Disitulah bermula segalanya, S terus menarik aku dan membuat french kiss sambil tanganya meramas2 punggung ku. Aku mula mengerang kenikmatan. Kemudiam dia menjilat leherku sepuas2nya. Then dia menyuruh aku membuka bajuku tapi aku malu so terus dia menarik baju aku dan tinggallah baju dalamku yang berwarna hitam itu. Lepas terus bukak baju die pulak beraki ku semakin membuak2 melihat bodinya. Tanpa membuang masa tangannya terus meramas2 buah dadaku dari luar. Akhirnye dia membuka baju dalamku apa lagi terus S nenjilat menghisap kedua2 buah dadaku.

Setelah puas S suruh aku membuka seluar ku, tapi aku cakap aku nak bukak seluar dia dulu. Die bagi so aku terus memeluk badan dia dengan penuh berahi sambil menjilat tubuhnye sikit demi sikit aku turun sampailah ke seluarnya. S ingat aku nak membukak seluarnya terus tapi tak . Aku mula pegang zakarnya dari luar saja masa tu aku masih lagi tak tahu saiz sebenar zakarnya dan dalam hati aku masih mengatakan yang saiz konek die mesti kecik.

Tapi tu semua tak penting bagiku yang penting aku rasa zakar dah dah cukup tegang. Aku naik semula keatas dan membuka beltnye dengan mulut saja tapi payah sikit sebab seluar jeans tu keras sikit so tiba2 die tolong membukakan belt dia. Aku sambung buka butang dia dengan mulut aku kali nie berjaya dan unzippedkan pun pakai mulut mase tu aku tengao die dah macam tak tahan lagi. So aku percepatkan aksi ku selepas menarik seluar jeans die aku nampak selingkar zakar yang sebesar buah timun yang besar. Aku sungguh2 terperanjat aku menjilat dari luar seluar dalam yang berjenama bum itu. tak tahan aku. Lepas tu aku terus menarik seluar dalamnya alangkah terperanjatnye aku melihat zakar S.

Apa yang aku fikirkan semua tidak betul sungguh besar dan panjang zakar S. Aku cakap oh besarnya then S tanye aku suka tak, aku tak menjawab dan terus melakukan kerjaku. So firstly aku menjilat buah zakarnye sesekali terdengar gak S mengeluh kenikmatan aku menggenggam zakar S dua tapak tangan aku saja penuh dengan batangnya dan kapala zakarnya terlebih dari tapak tanganku, bayangkanlah betapa panjangnya zakar S. Aku mengulum zakarnya sepuas puas hati aku. Aku cube kulum sampai pangkal zakar S tapi tak berjaya semakin lama semakin laju. S memegang kepala ku saja.

Tiba2 S menarikku berdiri semula, dia menanggalkan seluarku dengan rakus sekali dan terus membuka pantiesku yang dah basah tu. S mengangkat sebelah kakiku diatas bahunya lalu menjilat habis pantatku yang masih dara lagi. Aku mengerang semakin kuat tiba2 aku merasa kenikmatan yang tak terhingga sampai terpancut air maniku di muka S dan S pun berdiri semula.

Mula2 S dah acukan kepala zakarnya di lubang pantatku sambil menggangkat sebelah kakiku keatas tapi tiba2 dia suruh aku baring dan mengepitkan buah dadaku then dia pun masukkan zakarnya di celah lurah buah dadaku yang besar itu. Aku dapat merasakan kehangatan zakarnya. Semakin lama semakin laju dan aku sudah hampir 4 kali climax. Setelah hampir 20 minit menolak dan menarik zakarnya, dia suruh aku bangun semula dan suruh aku kembali mengulum zakarnya.

Kali nie S membantu dengan menolak dan menarik kepala ku. Aku pun dengan sepenuh kenikmatan mengulum zakarnya sedalam yang mungkin. Semakin lama semakin laju tiba2 aku terdengar nafas S semakin kuat dan dia mengerang arghhhhhhhhhh!!! terpancutlah seluruh air maninya yang suam dan pekat itu kemulutku tiada setitik pun yang terkeluar. Aku menelan habis air maninyA itu kerana amat sayang terhadapnya dan membersihkan kepala zakarnya yang melekit itu. Aku tengaok zakar dia menurun sikit tapi tetap besar. Then S mengucup dahiku the wish me thank you sayang. Aku membalas dengan snyuman dan tell him that yang dia yang terbaik dan terpower bagiku.

KeesokannyA kami bejumpa biasa jer . Aku tanye kenapa S tak fuck semalam. Dia kata yang itu akan dibuktikan pada malam pertama aku berdua. Aku tanya dia lagi berapa saiz zakar S yang sebenar dia menjawab yang die tak pernah ukur dan cakap menerima saja pemberian tuhan. Dia tanya aku pulak puas tak, aku cakap aku hanya akan mengulum batangnya sahaja dan hanye zakarnya yang boleh menebusi pantatku. Besok dia telefon aku dan beritahu aku saiz zakarnya iaitu 6 ke 7 inchi dan lebar 3 jari dia. Aku kata i miss u and your cock everyday. Selepas hari itu semiggu sekali kami akan melakukannya seperti pengalaman aku dan S yang pertama.

Cuma satu pesanku jangan sangka lalaki yang bertubuh kecil mempunyai zakar yang kecil contohnya S walaupun taklah berapa besar badanya tapi aku sorang yang dapat menikmati kehebatan zakarnya yang pada aku sudah cukup besar dan panjang.
18 ulasan:

lau zakar besar je tp x reti main xde guna gak


ni la cerita paling bodoh penah aku baca.......


bodo ngan bangang


bodoh punya jantan...... hayun la bagi rabak


btang aku lg besar....


hmm ye ke?skurang ny dara dia tak hilang...


aku pn baca x abeh...meluat dengo...klo aku, aku tutuh abeh...pompuan jeneh ape ni...


badin_77@yahoo.com

S lelaki beriman .
sama arr cam aku !! ahaks


badin_77@yahoo.com

batang aku 8 inch pajang 4 inch lebar
lagik BESAAAARRRRRRR


i pernah tgk konek dpn mata yg saiz dia mak ai pnjang ade 15inci besar kt 5 inci...trkejut i..empunyer dia ayah i....


badin_77 hatau biler di google kuar namer fahruddin mohsin husband sfa norwaly wahab.. mak aaiii 8 inci panjang ?? lu anak kelembai ker ?? ahaks !!.. bodo punyer jantan.. dok citer batang panjang kat sini tapi bini lu maen jantan gak kat LCCT nih !!


puiii...jantan mmg penipu,bla msg sex kata btg pnjg,besar dh apax th lg..tp bla send gmbr btg...alamak..pendek..kurus je btg..ckp je besar...kita org x mainlh btg pendek...prgi mamposlh.


nk try btg saiz 7inci,dra lg,tp biasa wt ringn2 dgn abg2 dn ayh,umur 17thun,bert bdn 35,tinggi 147

call:
gadis gersang
0142246329


kalau setakat besar main macam ayam baik tak payah..mana-mana girl yang nak main lama-lama..aku boleh puaskan...setakat sejam tu no hal laaaa....


memang la.. mula ringan2 lepas tu berat2 pulak. biasa la masuk u dah tak duduk dgn parents.btw takkan la virgin boleh mintak dekat lelaki kot. bohong.


Jom try sayalak SMS 014 6404315


aki..0125856661..perempuan saja..area kamunting,perak..yg berumur pn xpe..sy suka jilat..nak main pun boleh..


aki..0125856661..perempuan saja..area kamunting,perak..yg berumur pn xpe..sy suka jilat..nak main pun boleh..


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.