Buaya Darat

Cuba Cuba Main Kena Janda

Umur aku pada masa itu baru 12 tahun, bab main sex ni memang aku bangang sebab masa tuu aku langsung tak ada pengalaman mengenainya..

Aku selalunya suka berkawan pun dengan kawan lelaki. Tu sebabnya bila kawan-kawan aku cerita bab memantat ni aku cukup malu, sensetif, segan tambahan pula mak dan ayah aku kata yang tuu untuk orang kahwin aje, budak-budak tak patut atau tak perlu tahu. Jadi aku pun angguk aje.

Mak dan ayah aku selalu tinggalkan aku dan dan abangaku dirumah. Dah tu pula masa tu tak ada tv atau buku yang boleh aku baca, nak baca buku sekolah pun dah boring. Jadi aku seringlah ajak abang yang berumur lebih 3 tahun dari aku pergi sebelah rumah jiran yang ada kakak tu . Dia ni pula selalunya tinggal sorang aje umurnya baru 25 tahun. Potongan body dan rupa dia sebiji macam Noreen Noor.

Tapi dia ni baik dengan kita orang dan selalu pula bagi kueh atau apa yang ada untuk makan bersama. Dan dia selalu cerita semasa dia bersama dengan suaminya, iaitu sebelum suaminya meninggal accident.

Jadi kami ni sebab dah selalu kerumah dia dah jadi macam adek beradek. Satu pagi tu dia ajak abang aku dan aku kebilek dia, katanya ada barang /gambar yang dia ambil semasa dia dia di Serawak bersama suaminya dulu.

Aku dan abang aku ikut eja, masa tu dia baru aje lepas mandi sebab aku masih lagi berbau sabun mandi yang dipakainya dan masih bertuala saja.

Jadi dia berikan gambar-gambar tu seronok juga tengoknya. Masa kami tengok tu dia sedang bersolek dan memakai pakaian. Aku ni cuba-cuba juga jeling-jeling entah macam mana dia pun perasan aku tengok-tengok dia. Dan dia terus kenyit mata dada aku terus berdebar-debar, apa lagi batang aku dah mula bangun.

Dia panggil aku, untuk katupkan butang colinya dari belakang . Dalam keadaan menggigil aku cuba bangun sambil membetulkan batang aku yang sedang membesar. Entah macam mana tiba-tiba coli dia terjatuh dan ternampaklah aku kedua-dua gunung yang putih melepak. Abangku pun tergamam tapi kakak tu selamba aje.

Lalu dia kata nak try tak. Aku dan abang aku tak tercakap disebabkan tak disangka-sangka. Dia pun kata kalau nak try bukalah baju dan seluar tu.

Hah apa lagi aku dan abang aku ni tak fikir apa-apa lagi terus masing-masing buka apa yang dia suruh. Sambil itu dia berbaring di atas katil. Pada masa itu dia hanya pakai underware saje.

Lepas itu dia suruh aku dan abang aku hisap buah dadanya satu sorang dan bagai kan kena pukau aku dan abang aku dengan tergigil-gigil apa lagi macam budak kecil terus menghisap tetek dia.

Lepas tu.. dia pegang kami punya batang sambil mengucap-ucap dan berkata kau orang ni tak pernah ke dapat macam ni. Aku dan abang aku pun antara dengar dengan tak dengar aje soalan itu.

Aku pula dah mula menjelajah ke tempat lain. Sekali-sekali aku cuba juga cium mulutnya macam yang pernah aku dengar bagitu juga abang aku. Ehh lamak juga kami buat macam tu sampaikan dia kata ehh korang ni tak cuba yang lain kee.

Lalu dia buka seluar dalam dia masa tuuu kami berpandangan dalam hati huh ... niii rupanya pantat yang orang jantan gila-gila kan tuu ..

Tapi dia suruh aku dulu jilat pantat dia sementara dia jilat batang abang aku. Aku lihat bulu tak lah lebat sangat dan nampak dah berair. Fulamak pu... dia macam ... tak dapat aku nak gambarkan punya lah menggunungnya. Aku yang tak tahu apa-apa ni jilat aje lah masa aku jilat tuu fuuuh macam aku jilat ais krim llaaa.

Mungkin sebab dah tak tahan dia kata sapa nak try dulu. Aku sebab dah tak sabar apa lagi terus aku kata aku laa sebab dah tengok dan jilat dulu. Abang aku bengang aje lalu dia ajarkan cara nak main pantat dia sambil tuu abang aku tengok aje

Dia pegang batang aku yang sedang berair dan dan melekit tuu dan dia letaknya dekat pantatnya yang memang dah banyak berlendir jerneh tuu. Lepas tuu dia acah-acah dan gosok kepala batang aku kat pantat dia yang berlekit tuu dan disorong batang aku kat dalam pantat dia sedikit demi ssedikit.

Tapi yang aku bengang tuuu baru aku nak press kedalam sikit oppp ... tunggu dulu.. Aku cakap tak boleh sebab aku tak tahan nii, lalu aku pancutkan kedalam dia. Masa tuu hanya tuhan aje yang tahu betapa nikmatnya aku sebab first time aku dapat main pantat bukan dengar-dengar cerita dari kawan aje... nii real punya.

Turn abang kau pula main pantat dia fuhh abang aku ni aku rasa lagi lama main pantat dia. Mungkin dia ada pengalaman kot sebab aku tengok janda tuu mengeliat dikerjakannya.

Selepas peristiwa itu aku selalu juga cakap pada kakak tuu. Jom kita main... tapi sebab nak privacy aku selalunya main sorang aje dengan janda tuu sebab aku akan cari jalan supaya abang aku tak kacau dan dapat lagi banyak pengalaman.

Sekarang ni aku selalu bersselisih dengan kakak tuu bila balik kampong dan sambil tersenyum aku selalu kekadang tuu mau juga aku ajak, tapi dia pun dah ada laki dengan 5 orang anak dan aku pula dah ada 4 orang anak.
1 ulasan:

Main degan janda pu best sedap juge sebap konik nak rasa pantat janda pada yang nak main rogol dengan sila dial nombor 0182132914


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.