Buaya Darat

Kenikmatan Pertama

Aku mengenali awek aku hampir 2 tahun pada mulanya memang tiada apa yang berlaku antara kami, baisalah bodoh lagikan.

Tapi pada suatu hari aku menghantar dia pulang ke salah satu institut IPT dengan menaiki bas. Jadi sesuatu yang tak disangka telah berlaku. Masa itu aku sedang tidur didalam bas lentok abih le. Tup..tup...awek aku mengucup dan mengulum bibir aku dengan nafsunya. Aku terkejut kerana inilah pertama kali awek aku mengucup aku, apa lagi aku pun membalas kucupannya dengan penuh bernafsu tanpa mempedulikan orang yang lain didalam bas tu. Aku dan awek aku berterusan kucup mengucup sehingga sampai kedistenasi yang hendak dituju.

Aku dan awek aku sampai ke destinasi tepat jam 4.00 pagi. Aku dan awek aku tak tahu nak pergi mana sebab hari pun masih awal pagi. Awek aku bercadang untuk berehat dihotel sahaja sementara menunggu hari cerah. Setiba saja dihotel check in aku pun berehat dengan awek aku dikatil, letih katakan.

Aku tidur sebentar diatas katil, tup...tup..awek aku mengucup dan menindih aku sekali lagi (tak puas agaknya)aku pun apalagi membalasnya dengan penuh bernafsu. Mula-mula aku kucup dahinya kemudian mulutnya dan beralih arah ke ke dadanya tapi sayang masih berbaju. Aku mengucup lagi mulutnya dan dengan pantas tangan aku merayap kedalam bajunya dan meraba buah dada awek aku dan dengan pantas aku membuka bajunya dan kemudian colinya.

Fuhhhhhhh...sungguh cantik buah dada awek aku merah kedua putingnya saiz buah dada awek aku sederhana aje. Apa lagi setelah aku tengok buah dada awek aku tersergam indah aku pun mengulum putingnya sepuas-puasnya dan meramas-meramas buah dadanya sehingga menegang.

Aku mengulum dan terus mengulum dan aku practik macam aku tengok dalam film blue yang aku tengok sebelum ini. Setelah aku puas mengulum dibuah dadanya aku pun beralih arah ke pusatnya dan aku berkata kepada awek aku "sayang abang nak bukak seluar ayang boleh tak? tapi ia menolak...aku berkata ayang sayang abang tak? dengan tanpa kerelaannya aku bukak jugak seluar jean awek aku.

Sekarang hanya tinggal seluar dalam sahaja. Aku terus mengulum puting buah dadanya dan mengucup mulutnya supaya ia terangsang dengan lebih lagi(barulah boleh on dengan dia)setelah ia merengek aku pun mula menanggalkan seluar dalamnya dan terus menindihnya.

Aku masukkan batang aku tepat kelubang pantatnya aku menojah kepantat awek aku dengan perlahan awek aku mengeluh uhhhhh sedapnya bang..bang ayang tak tahan nie aku pun terus menojah terus kedalam sambil mendakap badannya dengan kemas. Uhhh...awek aku mengeluh dan arghh...arghh...sakitnya. Aku terus menojah batangku ke dalam pantat awek aku tanpa memperdulikannya. Aku terasa satu cecair telah basah dibatang aku, dan awek aku terus mendakap aku dengan kuatnya.

Aku pun terus menojah batang aku kedalam pantat awek aku dengan lajunya. Uh..uhuhhh iuhhhh, sedapnya tak dapat kubayangkan. Aku terus masuk lagi dan masuk sehingga 30 minit berlalu aku tak tahan lagi.

Uhhhhhhhhhhhhhhhh.....aku terus memancutkan air maniku keluar pantat awek aku...uhhhhhhhhhh sedapnya. Sejak peristiwa itu aku terus melakukan beberapa kali dengan awek aku sehingga tahun lepas aku break dengan awek aku sebab awek aku belajar keluar negeri.
abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.