Buaya Darat

Yuni, Yati, Aku Dan...

Label: , ,
Ni nak cerita lah pasal pengalaman zaman persekolahan dulu. Hari tu kelas abis awal, macam biasa aku ajak member pergi lepak kat taman riadah, port kita orang. Kalau dah lepak dengan member tempat camtu biasalah apa lagi kalau tak bersembang pasal awek masing2. Cuma aku aje yang belum ade lagi, mungkin sebab aku ni memilih sangat sejak break-off dengan awek aku.

Tiba-tiba saja ternampak 2 orang awek dari sekolah perempuan dekat kawasan tu sedang berjalan seperti mencari satu tempat untuk mereka duduk. Aku pun apa lagi, pasang susuk lah! Ini lah 'chan' aku nak tunjuk terror kat depan member2.

Akupun mulakan langkah macam seorang perwira, tunjuk macho lah konon...."Hai" aku menyapa kat dia orang. Mereka hanya balas senyuman kat aku. "U berdua ni baru balik sekolah ke?" tanya aku lagi. " Ya..." dengan nada sombong mereka menjawab. "Eh jual mahal nampak?" aku bertanya dalam hati. Tak pa, ikan pasti makan umpan, salah sekor mesti dapat punya.

"By the way, nama I Lan and U ?" tanya aku lagi dengan konfiden. "I Yati dan yang nih sepupu I, Yuni.." Si Yati, 15 tahun, ni putih gebu dan si Yeni, baru 13 tahun, kulit 'sawo matang' macam aku juga. Lepas tu mulalah aku jual minyak kat diaorang. Member-member aku pun berbulu mata diaorang sebab aku dapat layan dua awek, sekor pun aku tak offer nak kenal kan untuk dia orang. Dalam diam member-member hilang entah kemana.

Ternampak pulak couple kat depan tengah syok beromen. Kita pun apa lagi ketawa-ketawa malulah konon nampak macam tu." U all tak pernah ke nampak benda macam tu atau pun pernah tak buat benda macam tu?" dengan tak sengaja aku tertanya kat diaorang. " Eh tak lah! Gila ke, kita ni masih sekolah lagi mana boleh buat macam tu." jawab Yuni yang tiba2 bersuara, "Ai? Apasal pulak kita masih sekolah tak boleh buat pulak? Ingat orang dah kerja aje boleh buat?" Aku jawab dengan sahaja..." Kalau I ringan2 pernah juga dengan ex-bf I" celah Yati, " oh ye ke? Macam mana best tak?" aku tanya dengan sungguh2 nak tahu" OK lah tapi tak rasa apa pun mungkin my ex tu tak tau romen lah" sambung Yati lagi. Yuni hanya seyum sinis dengar jawapan dari Yati tu.

Hai nampaknya kenduri besarlah aku malam ni."kalau gitu I jadi bf you lah I boleh bagi U feeling punya" jawab aku dengan berseloroh. kee!keeee!keee! Ketawa gatal bercampur miang memecah senja tu."U mesti dah expert eh!" tanya Yuni."Expert tu tidaklah tapi boleh tahan experience jugalah" jawab ku lagi."Betul ke? Dengan siapa? Dah banyak ke girl yang U buat cam tu?" tanya Yati..."yang tu tak leh jawab dulu, kalau U nak tau kenalah cuba dengan I dulu, nanti U mesti tau punya..." sambil tu aku merapatkan lagi tempat duduk aku dengan Yati.

Yati berbisik kat aku" I nak, tapi Yuni siapa nak handle dia?" " No problem I tahu macam mana nak handle dia" sambil aku tarik tengkok Yati dan berbisik. Sempat aku jilat telinganya untuk memulakan adengan yang memberahikan. Uhhhhhh.... Yati mengeluh kesedapan dengan jilatan lidah api aku. "Eh korang buat apa ni!!!???" tanya Yuni" Tak de apa apa, ringan-ringan aja, U relaxlah tengok kita buat, kalau nak belajar teknik2 beromen, sambil tu tengokkan kalau ada orang OK!" perintahku. Sambil tu aku suruh Yuni duduk kat sebelah aku.

Yati sudah mula hayal dek pelukkan elektrik aku sambil mengusap-usap tengkok dia, ni lah kelemahan perempuan, bibir aku pun mula mendekati bibir Yati. Kita berciuman basah sambil lidah kami bergomol antara satu sama lain. Yuni hanya perhatikan kelakuan kami berdua. Tangan ku meraba-raba ke tetek Yati yang agak padat tu...hmmmm besar juga tetek dia, Yati biarkan apa yang aku buat. Tak cukup dengan tu aku pun menyapai tangan Yati untuk meraba pelir aku, dia turutkan kemahuan ku, uhhhhhh....sedapnya...satu demi satu aku tanggalkan butang uniform Yati, ternampak longkangnya yang gebu tu, aku menyelok kan tangan ku kedalam colinya dan meramas-ramas tetek si Yati. Dia mengerang kesedapan, makin keras dia memicit buah pelir aku.

Dalam itu aku pun melepaskan butang coli Yati, aku pun menyelaknya dan lidah api ku pun mula mencari sasarannya nya. Eerrrrrgggggggghhhhhh.....Yati mendesah lagi mungkin sedap atau mungkin tak tahan geli. Aku tak peduli sambil cuba memasukkan payu daranya ke mulutku sambil menggigitnya. Rasa macam nak telan aje gunung tu. Tangan ku mula menjelajah ke peha Yati yang putih gebu itu, dengan perlahan aku meraba selengkangnya. Aku mengusap-usap seluar dalam cottonnya yang dah basah sejak tadi lagi.

Tiba-tiba Yati menarik Yuni mendekati kami, di ambil tangan Yuni ke riba aku. Aku terasa panas, mungkin si Yuni pun dah naik stim. Aku mula menurun kan zip ku dan mengeluarkan pedang pemecah langitku dengan dibantu Yati. Dia melorotkan seluar ku ke paras lutut, maka terlihat lah pedang yang terhunus bersama dua biji bebola besi. Yati terus melancapkan aku. Yuni seperti dirasuk, mula mengikut apa yang dibuat Yati tadi. Dia mula bermain dengan bebola ku. Aku pun begitu juga, mula memasukkan jari ku ke alor sungai yang sempit itu. Semakin laju jari ku berdayung, begitu juga dengan Yati yang seperti lagi menumbuk sambal

Aahhhhh...aaaahhh...aahhhhh kata Yati yang dah tak tahan itu, tapi aku tak pedulikannya, aku terus mendayung sampai dia klimaks!

Sudah itu dengan matanya yang U memang best, I tak pernah rasakan setengah buka setengah tutup berbisik kat aku," macam ni" aku senyum sahaja. Kapal tak sampai lagi. Aku menyorong kepala Yati ke butoh ku yang mengeras macam batang besi tadi. Dia tahu apa yang harus dia lakukan walaupun nampaknya dia belum pernah kerja-tiup(blowjob) tu.

Aku mula merangkul Yuni dan menciumnya. Dia tak melawan dan ikutkan saja apa yang aku buat. Tetek Yuni tak sebesar tetek Yati tapi padat dan kenyal. Aku menyelak uniform serta coli Yuni. Sambil tangan kananku pula menyelak seluar dalam Yuni yang pun dah basah kuyup. Kedua-dua awek ni tak de bulu cipap lagi. Jari-jari ku mula bermain di celah selengkang Yuni yang lubangnya terlalu kecil lagi sempit itu.

Sekarang giliran Yuni pula untuk menikmati kelazatan zakar aku sambil Yati memerhatikan perbuatan adik saudaranya tu. Yati menjilat-jilat pula pelir aku....waaaaah aku bagaikan raja dilayan dayang-dayang. Aku meramas tetek kedua awek tu. Kiri dan kanan.

Hari sudah gelap tak nampak satu manusia dikeliling kami. Aku suruh Yati baring di kerusi panjang tempat kita duduk. Aku baring diatas Yati,"Bang! Yati takut pregnant," " Don't worry sayang I tak pancutkan kat dalam," pujukku. Aku menyuruh Yuni mengarahkan batang ku ke mulut cipap Yati, ni first time dapat buat adengan berat sebab tu belum tau shooting lagi, dengan pelahan Yuni memasukkan dan aku membantu dengan menolak pelahan juga. Aaaaaawwwwww jerit Yati...Sssssh kata aku"Sikit lagi sayang." rayu ku pada Yati. Zittttt...terasa dara Yati terkoyak oleh ku. Ooooooooh.....Yati kesakitan...... Aku mengulum lidah Yati supaya dia tidak dapat menjerit lagi...aku pula mula menghayunkan badan ku. Aahhhh...aahhhhhhh kami berdua mula mengimbangi permainan kami....huhuhuhu Yati dah tak tahan lagi langsung klimaks!!! Dia menciumku dengan kuat, meyedut lidah ku kepuasan biar pun sakit pada mulanya.

Kini Yuni pula merebahkan dirinya di depan ku, bagaikan minta di'fuck'. Aku menguakkan kakinya tinggi dengan dibantu Yati...."Ti sakit tak?" tanya Yuni pada Yati."Sikit je lepas seminit tu tak sakit lagi" pujuk Yati pada Yuni agar melayani nafsu ku. Aku pun rasa dah tahu kat lubang mana aku nak sental, aku pun mula dengan pelahan. Tapi kali ini batang ku rasa perit sedikit sebab lubang Yuni yang masih terlalu kecil lagi untuk batang aku yang 5.5" tu dan bulatnya adalah sebesar bulat duit syiling 50 sen.

AaaaahhhhhhHHHHHH!!!!! Setelah selaput daranya dirobek Yuni jerit kesakitan. Yati menutup mulut Yuni supaya jangan menjerit. Aku pun suruh Yati menghalakan selengkangnya kearah mulut Yuni. Dan menyuruh Yuni menjilat pantat Yati. Yuni menghirup sisa-sisa air alor Yati tadi. Srrrp srrrp...terdengar jilatan Yuni. Yati yang kesedapan memejamkan matanya. Eeeeggggh eeeegggh eeegggh Yuni mula rasa keenakan dek buayan syurga ku. Dengan pantas aku meneraju kapal yang hampir berlabuh itu. Aaaahhh oooooo Aaaaaaaaaah... Yuni klimaks, aku tahu kemutan dan rasa kehangatan air cipapnya yang menyembur batangku didalam, kemudian aku suruh mereka berlutut di depan ku sambil melancap depan muka dua saudara tu.

Crrrutttt crrrutttttt crutttttttt air mani ku memancut dengan banyaknya kemuka mereka sambil kusuruh mengeluarkan lidah masing2. Hhhhhhhmmmmmmm sedapnya hhhhhhhmmmmm sedapnya mereka kata kat aku......Rasa sakit di puki dia orang dah hilang kini batang aku pulak yang melecet sebab mengoyak dan merobek dua dara sunti sekali goes. Aku mengaku itulah pengalaman make love aku yang pertama dan mereka pun rasa beruntung juga sebab dapat bujang aku pada malam tuuuu.

Sejak hari itu, kami pun saling berhubung untuk meluangkan masa bertiga.......bersambung......
3 ulasan:

TONTON PELBAGAI SIARAN TV MALAYSIA SECARA ONLINE SEPERTI
RTM1 ,RTM2 ,Muzik Aktif ,TVi ,TV3
Ntv7 ,8Tv ,Tv9 ,Astro Ceria ,Astro Ria ,Astro Warna
Astro Prima ,Astro Ria ,Astro Oasis ,Astro Arena ,Alhijrah Tv dan banyak lagi channel lain hanya di
DI http://www.vecests.com/2013/01/online-tv-malaysia-radio-streaming.html 


Best cerite


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.