Buaya Darat

Hidup Berzina Bersama Bapak 2

Hai semua, masih ingatkah padaku Aryanti, perempuan asal Johor yanh hidup berzina dengan bapaknya sendiri? Aku ingin ceritakan tentang kehidupan aku setelah aku bersetubuh dengan bapak kandungku sendiri. Setelah berhenti sekolah, aku menjadi 'bini' pada bapakku. Bapak tidak bekerja sepanjang tahun itu dengan menggunakan $20 ribu dolar duit yang dia dapat kelmarin. $40 ribu dolar disimpan ke dalam bank.

Aku tidak pernah berpakaian di rumahku sejak kejadian itu. Bapak yang telah diberhentikan kerja, memastikan nafsuku dipuaskan kecuali ketika aku datang bulan. Bapak sentiasa memastikan pil perancang sentiasa ada. Badanku sentiasa diisi dengan air mani bapakku sendiri. Tiap-tiap pagi kami akan bersetubuh dahulu, selalunya bapak akan menarik tubuhku di atas badannya. Dia akan mejilati leherku yang sensitif lalu mencumbuiku dengan penuh kasih sayang sambil memasukkan batang koneknya yang besar dan padat itu perlahan lahan di pintu pukiku.

Untuk membangkitkan nafsuku lagi, bapak akan memastikan batang koneknya menggesel pukiku sehingga air gatal pukiku keluar. Badanku akan diramas dengan kasar, tetekku akan diisap seperti bayi kehausan. Bapak memang benar2 pandai menaikkan nafsu perempuan. Dia suka berbual kasar saat bersetubuh. " Pak... Cepatlah pak..."desahku saat merasai air gatal pukiku mula mengalir "Cepat... cepatkan apa perempuan sial??...jawab Bapak sambil berusaha menggesel pukiku dengan kasar. Tangannya tak lepas menggomoli badanku. "Yanti nak konek bapak.. Cepatlah..."aku merengek "Betul nak konek bapak????... sambil dia menjilat leherku.. "Nak...Yanti nakk cepatlah...Bapak tak sayang Yanti ke?... Cepatlah sayang...

Di saat itu, apabila aku sebut Sayang, bapak terus memompa batang koneknya yang sudah pun mencanak ke dasar lubang pukiku. Sambil memompa, kami menhisap lidah masing masing dan menggomoli badan sesama. Bapak akan meramas tetekku dan menggenggam kedua pantatku untuk membantunya memompa ke dalam dasar pukiku dengan kasarnya. Aku akan membalasnya dengan mengikut gerakannya sambil meramas tubuhnya dan membelai rambutnya. Kami berubah posisi tapi batang koneknya tak pernah sekalipun terlepas dari kemutan pukiku.

Saat klimaks selalunya datang setelah kami bertempur selama 2 jam. Bapak akan melepaskan air maninya berdas das ke rongga rahimku. Sesudah bertempur, bapak akan memelukku dengan erat dan mencium badanku bertubi2. Jika dia nampak syahwatku bangkit, dia akan menyetubuhi lagi sehingga aku tak bermaya. Selepas bertempur waktu pagi hingga lewat tengahari, bapak akan memandikanku bersamanya.Badanku dibasahi dengan paip air hujan di bilik air. Melihat keadaanku yang masih rasa steam selepas sek, bapak akan mencuba nasibnya untuk menyetubuhiku lagi di dalam bilik air. Setelah setubuh dalam bilik air dan mandi, kami berdua akan bersiap untuk belanja barang masak dan makan.

Bapak orangnya mudah iri hati apabila melihat budak lelaki muda sebayaku bermain mata melihatku. Maklumlah setelah menjadi alat takungan air mani bapak, badanku semakin gebu dan menarik. Pakaian yang aku ada kelihatan semakin ketat di bahagian dada dan pantat. Apabila pulang rumah, bapak akan terus membogelkanku dan menyetubuhiku lagi sebagai peringatan bahawa aku adalah miliknya.Setelah bersebadan, aku akan masak untuk waktu petang dalam keadaan bogel. Bapak yang biasanya hati tak senang akan mula menaikkan syahwatku semasa aku sedang memotong barang masak. Sambil menumis, bapak mengangkat kakiku ke atas meja kabinet lalu memasukkan batang koneknya ke dalam pukiku yang masih basah tadi.

Sambil menggaul lauk yang kumasak, pukiku dikerjakan teruk oleh bapak. Pada suatu malam dalam saat tidur, aku bangun lalu bersiap keluar kerana merajuk tak dilayani bapak. Aku mengambil wang sebanyak lima ratus dolar dari dompet bapak. Aku memakai tube dress hitam dan kasut tinggi. Aku ingin merasa angin malam di luar. Aku mengambil teksi lalu terus ke Boat Quay, ke disco tempatan tang terbesar dan popular. Sampai disitu aku temui teman lamaku dan teman2 mereka. Masuk ke dalam disko lalu aku terus berdansa dan minum arak. Aku rasa sangat enjoy sekian lama. Di bar aku temui seorang lelaki Melayu bersama teman2nya antaranya seorang Mat Salleh yang kacak dan seorang lelaki Negro bertubuh sasa. Mereka ajak aku berbual dan berdansa sambil minum. " Shall we go somewhere?" kata lelaki Melayu yang aku kenali namanya sebagai Zack "Go where?" tanyaku "Go to my friend, James's place to chill out," kata Zack menunjjukkan ke arah teman Mat Salleh tadi. "Ok.. jawabku.

Kami terus beredar dari situ, munuju ke tempat parking kereta. Si James memandu kereta besar jenis Chrylser. Teman Zack yang Negro itu, Lincoln, pun ikut bersama dengan seorang wanita Melayu, Liana. Kami dibawa ke condo yang aku sedar berdekatan di daerah bandar juga, yang sangat besar dan bertingkat tinggi. Biliknya semuanya ada permandangan indah yang menonjolkan suasana bandar Singapura. James mengambil champagne lalu memberikan pada semua. Aku lihat Liana dan Lincoln masuk ke dalam bilik. Kami mula berborak2 sambil melihat VCD wayang Inggeris. Kemuadian kedengaran desah suara Liana dan dengusan suara Lincoln. "I guess they are really gettin on to it" kata James sambil ketawa. "I guess so too..So Aryanti, do you wanna get into action too? , Tanya Zack. Fikiranku mula melonjak dengan perasaan kemungkinan aku dapat menyetubuhi lelali lain selain dari bapakku. Zack mula mendekatiku lalu mencium leherku perlahan. Aku sangat tergoda dengan Zack.

Dia mempunyai wajah serupa seperti Shah Rukh Khan. Aku membalas ciuman Zack lalu membelai rambutnya. Tangan Zack mula memelukku lagi mendorongku ke bilik sebelah. Kami mula berbogel sambil berciuman. Kulihat Zack mempunyai batang lebih besar dari Bapak! Tanpa berkata apa kami mula melalukan perbuatan terkutuk. Zack sangatlah romantis dan tidak kasar. Hubungan seks kami sangatlah rasa istimewa dirundung dengan nafsu terbendung sejak kami bertemu. Zack mendorong koneknya perlahan kedalam pukiku. Kami bertempur selama 2 jam lamanya. Tiba tiba James, Lincoln dan Liana masuk ke dalam bilik kami dalam keadaan bogel. Aku terkejut dengan kelakuan mereka. Mereka naik ke atas katil yang aku senggama bersama Zack tadi lalu bersetubuh. James memompa Liana sementara Liana isap konek Lincoln yang sangat besar itu. James kemudian bertanya kami, "Shall we have sex together, Zack melihatku mencari jawapan, aku mengangguk.

Pada malam itu kami bertukar2 pasangan untuk mencari kepuasan masing2. Esok pagi, Zack menghantarku pulang. Zack mahu berhubungan denganku lagi. Aku menyimpan nombornya lalu balik ke rumah. Di rumah, bapak sudah menungguku. Aku diheret ke dalam lalu disetubuhi lagi.. Kau pergi mana? Pergi rasa konek lain ke!"jerit bapakku Kalau ye kenape? jawabku lagi Siap kau nanti.. satu hari ini aku kerjakan puki kau perempuan sial! Perempuan tak sudah.. Lambat sikit kasi konek, lari rumah cari konek lain eh!! Pada hari itu bapak tak benarkan aku tidur atau mandi. Aku dikerjakannya sehingga aku pengsan. Aku masih perempuan simpan bapak, tempat takungan air maninya akan tetapi aku tidak boleh lupakan seks bersama Zack dan teman2nya. Di saat ini aku masih simpan nombor Zack. Bapak akan bekerja tidak lama lagi. Inilah peluang aku nanti untuk berhubung dengan Zack. Sekian
5 ulasan:

ck ck ck.. mangstabs :)


wah jadi merinding saya mas bacanya :(
untung sudah lewat bulan ramadhan.. lohh??!?!


minal aidin wal faidzin, mohon maaf lahir dan bathin...

sekalian konfirmasi, link sobat telah saya pasang di tempat saya, jika bersedia tuk memasang balik link saya... terimakasih ;)


Gabung langsung pasif income tiap bulan walaupun blm bs rekrut downline, melayani pembayaran PLN, telkom, kartu kredit, pinjaman, angsuran dan jual pulsa murah hanya di :

http://www.kartupulsa.com/?ref=1309263175

Berminat silahkan hubungi saya di : 085641788054 dan 081329649002
YM : pg_cooler
E-mail : pg_terate@yahoo.co.id


cm best je story ni, kreatif n imaginasi HD.....
psk54


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.