Buaya Darat

Adik Iparku 2

Label:
Edah adek ipar aku. Dia dah kawin dan mempunyai 4 orang anak. Potongan badan dia menarik dan size colinya 36B. Dia bekerja di sebuah kilang elektronik. Selalunya kalau dia nak ambik MC mesti pergi dengan aku. Itupun kalau laki dia bekerja. Si Edah ni dangan aku kira rapat jugaklah, sampai cerita dalam kelambu pun kita orang ceritakan.

Kalau aku berselisih jalan dengan dia, selalu jugak lah aku pegang atau sentuh badan dia. Selalu nya dia buat tak kesah aje. Kalau dia duduk depan aku pun selalunya melukah, sampai boleh nampak spender dia. Kekadang pulak tu dia pun selamba gesel-gesel kan badan dia dengan aku. Aku pun apa lagi naik syok la.

Satu hari dia ajak aku pergi ambik MC kat klinik. Aku pun walau tengah ada banyak kerja mesti pergi punya. Mula-mula aku bawak dia pergi klinik dulu, lepas tu aku bawak dia pergi tempat kerja aku, kononnya nak bereskan kerja lah. Dah tu aku bawak lah dia round-round dekat-dekat area tempat aku kerjas. Aku tanya dia,

“Edah kau nak pegi mana lagi ”

“Ikut suka abanglah” dia jawab balik.

“Pegi main nak” aku cuba pasang jerat.

“Main apa” dia tanya aku.

“Main gumpal-gumpal atas katil, tak kan tak tau” aku bagi tau dia.

Dia diam aje dan terus ambik cerita sex yang aku dah print dari komputer, yang memang segaja aku letak kat seat belakang. Lebih kurang 5 minit aku jeling kat dia yang tengah baca cerita tu. Lepas tu aku tanya dia,

“Dah becak ke kat bawah tu”

Aku tanya dia sebab dia kepit-kepitkan kangkang dia, lidah dia pulak asyik jilat bibir sendiri. Dia senyum aje.

“Kita bolih control la” jawab nya.

“Control apa bendanya kalau asyik terkepit-kepit aja tu” aku jawab balik.
Bila aku berenti dekat persimpangan jalan.

“Janganlah pandang orang macam tu bang”

“Abis tu tak bolih” aku jawab

“Bukan tak bolih, tapi orang nak baca benda ni dulu”

“Okey…kalau macam tu kita pegi lepak kat Tanjung Gila dulu, bolih ?”

Dia anguk kan aja kepalanya. Dalam hati aku punya lah suka pasal jerat dah kena. Sampai kat situ aku pun parking kereta aku kat tempat yang paling sunyi. Memang area ni tak orang punya kalau nak projek. Kereta aku ni memang dah sedia tikar dan batal. Selapas aku keluarkan semua barang tu, aku pun suruhlah si Edah baring kat bawah pokok yang dah bentangkan tikar.

“Abang duduk sebelah kat sinilah” lambai si Edah.

“Apasal dah tak bolih control lagi ke ?” tanya ku.

“Aaaaa” jawab nya pendek.

Aku pun duduklah sebelah dia dengan tangan aku mula meraba-raba bahunya. Tangan aku yang lagi sebelah pulak membuka butang bajunya. Dia buat tak tau aja bila aku meramas tetek dia yang masih berbalut dengan coli hitamnya. Aku tolakkan colinya keatas, dia pandang muka aku,

“Buat apa tolak atas, bukak semua lah lagi senang”

Aku pun apa lagi terus lah bukak cangkuk coli tu dan tersembullah tetek itu. Dengan dua jari aku sentuh perlahan puting nya dan lidah aku pulak, menjilat-jilat puting yang satu lagi. Dia mula mendesah.

“Aaaaahhhh…..”

Puting nya mula mengeras bila tangan kasar aku meramas-ramas kedua tetek itu. Dia berkata,

“Jilat bang…dah tak tahan ni”

Dia terus membuka seluar dan seluar dalam nya, maka terpampanglah lubang nikmatnya itu didepan mata aku. Dalam keaadan berdiri bersandarkan pokok maka aku pun memulakan tugas menjilat pantat si Edah. Aku jelirkan lidah untuk menjilat biji kelentitnya sambil jari hantu aku jolok-jolokkan dalam lubang pantat itu. Kedua tangannya mula mengosok dan menarik-narik rambut aku.

“Aaaaahhh….sedappppnyaaaa” dia mendesah lagi.

Aku dapat merasakan air pantatnya mula keluar dengan banyak hingga meleleh di peha nya.

“Sedapppnyaaaa….air kitaaa…nak keluarrrr”

“Jangannnn berentiiiii….sedapnyaaaa”

Lagi kuat tangannya meramas-meramas dan menarik-narik rambut aku.

“Aaaaahhhhh……”

Aku menjolokan jari hantu dan lidah aku pulak menyedut-nyedut biji kelentitnya dengan lebih laju lagi. Badannya kejang sambil,

“Air kita…dah keluuuarrrr…aaaaahhhhhh”

“Bang, kita nak benda ni bolih ?” dia mintak batang aku.

Belum sempat aku jawab balik soalan nya dia dengan rakusnya membuka seluar aku. Sebenar nya aku memang dah makan ubat power sebelum aku keluar rumah tadi, sebaik seluar dalam aku dilurut kan macam spring lah batang aku tu. Batang aku ni taklah besar sangat, lebih kurang 6”. Kira okey le tu. Diurut-urutnya batang aku tu sambil berkata,

“Besar jugak batang abang ni ya, keras pulak tu macam batang kayu haa, lebih besar dari laki kita punya !!!” katanya memuji.

“Dengan batang nilah yang aku radak kakak kau tu sampai menjerit sakan”
aku bagi tau dia.

“Ye ke ni yang kita nak rasa ni” katanya.

Rupanya bini aku telah menceritakan kehebatan batang aku pada si Edah. Aku pun merasa bangga mendengar cerita nya itu. Batang aku pun terhanguk-hanguk bila kena puji. Aku pun mengarahkan kepala butuh itu untuk masok kedalam pantat si Edah.

“Aaaaaaahhhhhh”

“Baru masuk separuh dah mendengus, kalau masuk kan semua tentu dia menjerit ni” kata ku dalam hati.

Aku mula melajukan keluar masok batang aku dalam puki si Edah. Makin lama makin laju.

“Sedappppnyaaaaa…..patut lah kakak kita kata batang abang ni sedappp”

Semakin aku laju kan keluar masok batang aku tu, semakin kuat lah desahan dan pelukan si Edah tu. Dia mencium-cium mulut aku. Pelukannya semakin erat.

“Aaaaahhhhhhh…….air keluarrrrr….sedapnyaaaaa” dia mengerang kesedapan.
Disedutnya batang leher aku, membuatkan aku naik stim, dan melajukan lagi dayung aku. Dia masih lagi mengerang-gerang sambil memeluk aku macam tak nak dilepaskan. Selepas dia mula melepaskan pelukannya itu, aku dengan segera menyuruhnya menonggeng sambil berkata,

“Sekarang abang nak radak butuh ni dari belakang pulak”

Dia menurut arahan aku untuk main secara menonggeng sebab laki dia tak pernah buat macam tu. Bila dia dah siap sedia aku pun memasukan batang aku tu dengan perlahan dan lama kelamaan aku melajukan kayuhan itu.

“Oooooohhhhh……Aaaaaaaaahhhhh…sedappppnyaaaaaaa”

Berbuai-buai kedua tetek nya bila aku mengayak nya dari balakang. Dari keadaan kedua tangan nya tegak menumpang kini dirapatkannya ke bantal, membuatkan
meninggikan lagi keadaan bontotnya yang sememangnya aku geramkan.

“Abanggggg…..sedappppp….” jerit nya.

“Jangann berentiiii bangggg…” desah nya lagi.

Aku terus melaju kan lagi pacuan, macam orang naik kuda. Sesekali aku berhenti untuk menyuruh si Edah mengemut-ngemutkan batang aku. Dengan taat dia menurut keinginan ku. Terasa kuat kemutan nya macam menyedut-yedut batang butuh ku. Mungkin sebab dia selalu makan jamu. Aku melajukan balik ayakan hingga badannya kembali mengeras.

“Aaaaaaaahhhhh…..dah keluarrrrrr” sambil mengigil-gigil badannya menahan rasa sedap yang amat sangat.

Aku keluarkan batang aku itu, masih lagi keras macam seperti awal tadi.

“Air abang tak keluar lagi ke ?” tanya si Edah.

“Belum” jawab ku pendek.

“Abis tu….kita dah tak larat lagilah bang !!!” keluhnya

Aku pun diam aje sambil duduk mengeset peluh aku yang macam orang baru mandi. Aku pun baring sebelah dia. Kemudian dia berkata,

“Bang….kita pakai tangan aja…bolih”

Aku angguk kepala, terus aja dia capai batang aku, diusap-usapnya. Sambil tu lidahnya menjilat-jilat puting tetek aku pulak. Kini lidah si Edah merayap mencari lidah aku. Sungguh pandai cium mulut detik hati ku.

Tangan nya masih lagi mengurut-urut batang, dan sebelah lagi tangan nya mengentel-gentel tetek aku. Dia melajukan goncangan tangannya. Lidah nya kembali keputing tetek ku. Aku…..

“Aaaaaahhhhh….”

“Keluarkan bang…kita tak tahan ni” dia memberi semangat untuk aku keluar kan air mani aku.

“Cepat bang……sedap bang….?” dia membisik-bisik di telinga aku sambil menjilat-jilatnya.

Tangan si Edah yang lembut tu membuat kan aku akan memancutkan air sedap ku. Dia terus duduk untuk meyaksikan pacutan dari batang yang telah tiga empat kali air pantatnya. Badan aku kejang ……

“Aaaaaahhhhhh……sedap nyaaaaa Dah …..air abang keluarrrrr” jerit ku.

“Sedapppp bangggg…..kelaurkan air abang tu…” dia menberi semangat.

Lepas 15 minit dia pun pakai balik pakaian nya dan berkata,

“Terima kasih ye bang ….kalau bolih buat lagi”

Aku pun senyum dan memeluk sambil menciumnya, kerana kalau sampai kat rumah kang tak ada can. Lepas berkemas kami pun pulang.
8 ulasan:

Hello my dear Newbie, thank you very much for your visit, new day of happiness and peace. Sweet smile for you Valter.


moron wa kalbun


Hubungan abang ipar dengan adik ipar hendaklah dijaga sesuai dengan tuntutan
Islam, kerana hubungan keduanya tidak boleh kahwin hanya bersifat sementara.
Jika abang ipar tersebut bercerai dengan isterinya maka ia boleh kahwin dengan
adik iparnya tersebut. Jadi jelaslah keduanya bukan muhrim dan perlu menjaga
batas-batas aurat yang telah ditetapkan dalam ajaran Islam.


Dalam sebuah hadis Rasulullah SAW ada disebutkan; dari Uqbah bin Amir
katanya; Rasulullah SAW sesungguhnya telah bersabda: "Jauhilah olehmu
sekalian masuk ke tempat para wanita". Lalu seorang sahabat Anshar bertanya:
"Bagaimana pendapat baginda tentang ipar?'. Rasulullah SAW menjawab: "Ipar
itu maut". (Riwayat Nasai)


Dengan hadis yang diterangkan Rasulullah ini jelaslah bahawa hubungan antara
ipar ini perlu dijaga dengan sebaik-baiknya agar tidak melebihi batas-batas yang
telah ditetapkan oleh Rasulullah SAW, kerana maut yang diungkapkan Rasulullah
dalam hadisnya tersebut merupakan fitnah yang sangat besar, jika kita
mengabaikannya.


DIRIWAYATKAN OLEH IBNUL JAUZI BAHAWA :
"SESUNGGUHNYA NERAKA JAHANAM MEMILIKI TUJUH BUAH PINTU. YANG PALING MENAKUTKAN, PALING PANAS DAN PALING BUSUK BAUNYA ADALAH PINTU YANG DIPERUNTUKKAN KEPADA PARA PENZINA YANG MELAKUKAN PERBUATAN TERSEBUT SETELAH MENGETAHUI HUKUMNYA."


orang melayu memang xder maruah


imaginasi yg HD, kreatif giler "kenangan" bdak ni.....
psk54


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.