Buaya Darat

Thalha Murid Tuition

Aku tinggal dikawasan yang agak mewah bersama keluargaku ibu dan bapa serta dua orang adikku, seorang guru dan seorang akauntan. Ada seorang anak jiranku bernama Thalha (bukan nama sebenar), dia ni pemalu sikit orangnya, dia mengambil tiusyen bahasa Inggeris dengan adikku, sebab Thalha kurang fasih berbahasa Inggeris,
olih sebab itu ayahnya menyuruh dia mengambil tiusyen.

Kisah ini berlaku lebih kurang 5 bulan yang lalu dan masih berterusan hingga sekarang. Suatu hari Ahad bulan Jun 2002, keluargaku telah pergi kenduri kahwin, tinggallah aku seorang dirumah, aku pun capai cd biru aku dan menonton. Tak
lama kemudian, aku sedar-sedar si Thalha sudah berada dibelakang aku, entah berapa lama dia masok aku tak tahu.

"Hah! abang tengok cd blue ya?" aku kaget dan terus switch off. Thalha ni baru
berumur 15 tahun, aku sudah pun 43 tahun.

"Bila Thalha masok?", "lebih kurang 10 minit", Thalha menjawab. "Thalha kalau nak belajar tiusyen, adik abang tak ada, dia pergi kenduri"

"Dia tak ada pun tak apa, Thalha nak belajar yang ni dengan abang boleh tak? Thalha hanya selalu dengar kawan-kawan cerita kat sekolah".

Aku jadi serba salah dibuatnya, nak tak nak, aku on balik cd tu. Dia pun datang duduk kat sebelah aku.

Mula-mula okay je, lebih kurang 10 minit dia pun bertanya: "Bang, boleh tak Thalha pegang abang punya anu tu? Macam mana rasanya bila orang perempuan hisap benda tu ye? "Thalha betul ke nak rasa abang punya? Abang takut nanti Thalha muntah". "Itu pasal la Thalha nak try, kalau sedap, Thalha boleh continue" "Takkan hisap je?"

"Itu pasal la Thalha nak try hisap dulu, kalau okay, Thalha bagi rasa Thalha punya barang".

Berderau darah aku dibuatnya. Aku pun bangun mengunci pintu dan menutup sliding
door kaca dengan tirai. Lepas tu aku kembali duduk disofa mengadap cd. Thalha pun meletakkan kepalanya diatas bahu dan mula membuka zip seluar dengan perlahan dan penuh bernafsu. Zakar ku diusap-usap seperti yg didalam cd yang kami tonton berdua, apa lagi, mengeraslah zakar ku, ukuran zakar ku 6 inci saja, besarnya pula, adalah macam handle motosikal kapcai Yamaha.

Terbeliak matanya seketika. "Besarnya bang, rasanya macam tak muat mulut Thalha". Thalha terus mencekak zakarku dan dengan perlahan mengolomnya dgn penuh minat. Penoh mulut dia dengan zakar aku. ! "mmmmmppppphhhh......bang sedaplah bang".

Tangan ku mula membuka butang bajunya satu persatu, matanya pejam dan hanya membiarkan tangan ku menarik colinya dan melemparnya kesebelah kanan aku. Mata aku pejam celik melihat dua bukit yang pejal dan mula keras, ku uli-uli teteknya dan menggentil putingnya yg merah. Dia menggeliat kesedapan.

Dengan pantas aku, menarik skirtnya ke bawah, kemudian dgn pantas tangan ku melurutkan seluar dalamnya yang sudah basah.

"Aduh, sungguh indah sekali barang yg berada didepan mataku, bulu cipapnya sungguh halus tapi lebat, Thalha kita buat macam yang dalam cd tu nak, Thalha hisap abang punya dan abang jilat Thalha punya".


Dia hanya mengangguk tanda persetujuan. Thalha pun menarik seluarku (aku memang tak berbaju), apa lagi bogellah kami berdua.

"Tadi Thalha janji nak bagi barang Thalha kat abang, kalau sedap", dia hanya mengangguk.

Aku pun mula menjilat cipapnya yang memang sudah basah, aku semacam kena rasok, aku menjilat cipapnya dengan ganas, ku jelirkan lidah ku sepanjang mungkin hingga masok kedalam lobang cipapnya, dia menggeliat-geliat.

"Bang, oh sedapnya bang, tak pernah Thalha merasakan kenikmatan ini,! teruskan baaaaang"

Olih kerana, aku sendiri pun tahan, aku terus tarik zakar ku keluar dari mulutnya. "Boleh abang masokkan?" "Masokkanlah bang Thalha rela, Thalha dah tak tahan da! h ni, sedapnya bang, abaaaaaaang......ooo ooohhh......uuuuuuuhhhhh.....

Aku pun masukkan zakar ku kedalam lubang cipapnya dengan perlahan-lahan.

"Aaaaaaahhh sakit bang, aku sedikit, "aaahhhhh.... mmmmmppppphhhh, sedap bang sedap, olih! kerana aku tak tahan dengan ngerangannya, aku pun terus tekan dan tangannya menolak dadaku menahan kesedapan atau kesakitan aku pun tak tahu. Aku pun melajukan hayunan ku, dia memberi respon dengan mengikut rentak hayunan ku.
"Ooooooooohhhhhhh........uuuuummmmppppphhh......oooooohhhhhh....aaaaaaahhhhhh......"
"Thalha, abang nak main lobang belakang Thalha boleh tak?", dia hanya mengangguk ketika aku masih menghayunkan zakar ku ke cipapnya. Aku suruh dia menonggeng, lubang duburnya merah, sempit. "Boleh ke masuk ni?"

Aku terus menghalakan zakarku kelubang dubur Thalha. "Pelan-pelan ya bang" aku mengagguk. Agak susah jugak nak masuk pada mulanya, aku letakkan sedikit ludah keatas kepala zakarku dan ku hala kan semula zakar ku ke lubang dubur Thalha, kepalanya dah mula masok, Thalha mengerang kesakitan buat kali keduanya, kali ini aku selamba menekan zakar ku ke! dalam duburnya, aku sudah tidak peduli dengan rintihan kesakitannya, dah masok habis.

Thalha pun sudah tak berdaya nak melawan kesakitannya, dia kini dalam kesedapan. Aku melajukan tempo hentakkan ku dan aku merasakan air ku sudah tidak boleh ditahan-tahan lagi. Untuk kesekian kalinya, dengan satu hentakkan yang kuat, maka terpancutlah air nikmat kedalam lubang dubur Thalha.

Dia menjerit sekuat-kuat hatinya menahan pancutan air nikmat ku. Dengan sisa-sisa tenaga yang ada, aku cabut zakarku dan memasukan kedalam mulutnya dan dengan lahap dia menelan habis air nikmat yang ku keluarkan. Tak lama kemudian kami terdampar lesu dalam keadaan kepuasan.

Aku memang sudah lama tak kena cipap anak dara dan Thalha baru pertama kali merasakan nikmat bersetubuh. Dengan nada manja Thalha membisikan ketelingaku. "Bang, lain kali, kalau Thalha nak lagi, abang boleh kasi tak?

"Bila-bila masa saja abang boleh kasi, tapi tiusyen Thalha macam mana?"

"Tiusyen-tiusyen jugak bang, tapi yang ini pun tiusyen jugak kan" Selang dua hari, Thalha datang mencari aku, kalau ada kesempatan. Hingga kehari ini, kami masih melakukan perkara terlarang itu tanpa disedari olih keluarga kedua pihak. Pandai makan pandai lah simpan.
2 ulasan:

met sore semua... segelas kopi plus sepiring singkong datang, ada yang mau? :):P:thumbsup:|


www.123kahwin.blogspot.com


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.