Buaya Darat

Fantasi Yang Terjadi

Sambil saya sedang menghisap kemaluan hitam sekitar 8 inci, saya terasa kemaluan saya juga sedang dijilat olih saorang wanita diatas katil. Kami bertiga semua bertelanjang, manakala duduk ditepi katil, ada saorang lelaki, yang juga sedang bertelanjang bulat, memerhatikan dengan penuh senyuman. Sambil kemaluan saya sedang dijilat dengan begitu rakus sekali, saya terus memainkan peranan saya dengan kemaluan yang sedang membesar itu.

Saya saorang suri rumah tangga yang sudah mempunyai 3 anak, dari 6 tahun hingga 3 tahun, semuanya lelaki. Dulu saya bekerja, tapi olih kerana sukar untuk mencari pembantu rumah, apakan lagi yang bolih dipercayai, suami saya minta saya berhenti dan jaga anak anak dirumah.

Hari ini, saya berada di rumah bos suami saya, yang bernama Raju, dimana kemaluan Raju yang sedang saya kulum dengan penuh nikmat. Yang sedang menjilat kemaluan saya adalah isteri Raju, Kamala. Manakala yang duduk atas katil bersebelahan Kamala adalah suami saya Aris.

Bagaimana kami bolih jadi begini? Malah bukan kali pertama kami bertemu dengan Raju dan isterinya. Ini adalah pertemuan yang agak sekian lama.

Sejak saya berhenti kerja, bila anak saya yang tua kesekolah, banyak masa yang saya lakukan menonton TV. Sama ada melalui astro, atau CD yang disewa, dibeli olih saya atau suami saya, atau ada ketikanya meminjam. Dalam menonton cerita TV ini, kami berdua ada juga menonton cerita blue atau x rated. Suami saya pula cukup berminat membawa balik, sama ada dia beli atau pinjam.

CD blue yang ada hubungan dengan bertukar pasangan. Suami saya cukup minat dan ada waktunya dia menonton cerita yang dia betul betul minat berulang kali. Atas desakkannya dan juga ada juga saya minat nak tengok, saya pun joinlah menonton dengannya bila anak anak dah tidur. Satelah selesai menonton, atau kadang kadang, cerita tak habis,kami berdua pula jadi pelakonnya. Yang teruk, sayalah yang perempuan apabila yang suami tengah bersemangat!!

Satu hari sami saya bawa balik CD yang katanya dibuat diMalaysia. Kami pun tengok dan memang pelakunnya orang Malaysia dan mereka berempat ini suami isteri dan bertukar pasangan. Suami saya cukup seronok menonton dan saperti biasa, saya jadi 'mangsa'nya. Apa yang saya lihat dan rasa, suami saya ini bila dia tengah hot dan juga penuh perasaan, akan bermain dengan begitu kuat dan bernafsu sekali.

Saya beritahu padanya apa yang saya rasakan dan dia mengakui yang dia akan merasa benar benar bernafsu bila melihat cerita pertukaran isteri ini, lantas dia mencadangkan apa kata kita cuba. Saya agak terperanjat dan mengatakan gila. Dan saya katakan mungkin dia sudah tak sayangkan saya.Dia kata tidak.Apa yang dia ingin lakukan hanyalah sekadar seks saja. Dia masih cintakan saya. Kata katanya mempengaruhi hati saya, dan ada kebenarannya kerana dia bila dah nonton, perlakuan seksnya agak berbeza.

Saya tidak banyak berkata dan serahkan padanya.Kata saya jika abang mahu, saya ikut saja. Asalkan jangan rahsia diketahui orang lain. Nanti saya takut malu jika keluarga semua tahu.

Selang dua minggu lepas itu,dia bagitahu yang dia ada kenalan hendak datang kerumah. Dia minta saya masak untuk makan malam. Dan katanya,j ika semua jalan lancar, fantasi kita bolih terlaksana. Saya pun diam saja dan lakukan apa yang perlu saya lakukan dirumah.

Sekitar pukul 8.00 malam,temannya datang kerumah bersama isterinya. Saya diperkenalkan olih suami saya pada Raju dan Kamala. Mereka berdua umurnya tua sedikit dari kami, cuma ada 1 orang anak. Kedua duanya kerja professional.
Satelah makan, kami duduk diruang tamu. Anak anak saya masih menonton TV manakala mereka berdua tak bawa anaknya, sebab rumah mereka ada orang gaji.

Kami berbual bual dan lepas itu anak anak saya saorang demi saorang tidur. Kami terus berbual dan masuk ke bab seks. Raju dan Kamala mengatakan yang mereka sudah pernah lakukan dan tiada apa yang perlu ditakuti, asalkan semuanya seronok. Suami saya berbisik pada saya adakah saya setuju untuk teruskan. Saya agak ragu ragu,tapi saya serahkan keputusan pada suami saya. Untuk permulaan dan masih malu malu, kami setuju untuk melakukannya dalam bilik berasingan. Olih kerana rumah kami ada 3 bilik, suami saya minta saya bawa Raju kedalam bilik utama tempat kami tidur manakala dia dan Kamala dalam bilik belakang.

Bilik yang kedua,anak anak saya tidur bertiga. Saya bawa Raju masuk kebilik dimana saya dan suami saya Aris memadu kasih. Malam itu pertama kali saya ditiduri olih lelaki lain selain dari suami saya Aris. Raju yang memangnya sudah berpengalaman, cukup bijak memainkan peranannya, hinggakan saya hilang rasa takut dan malu. Mereka balik sekitar jam 4.00 pagi.

Keesokkan harinya,Aris bertanya saya bagaimana? Saya cuma kata macam biasa, macam abang selalu mainkan saya. Saya kata juga Raju pandai memainkan peranannya hinggakan saya hilang malu, dan kemaluannya besar. Saya tanya Aris bagaimana? Dia kata bagus, kerana Kamala memang berikan kerjasama yang baik. Lepas itu kami tidak lagi bercerita hal tersebut. Saya masih buat kerja saperti biasa dirumah dan suami saya bekerja.

Beberapa hari kemudian, Aris beritahu saya yang Raju dan Kamala menjemput kami kerumahnya untuk makan malam. Kata Aris, Kamala nak membalas masakan yang saya buat dahulu untuk mereka. Saya bertanya Aris, adakah ini membalas untuk segala galanya. Aris kata,terserah jika setuju.

Kami tunggu hari Jumaat supaya kami bolih ambil adik Aris untuk temankan anak kami dirumah. Olih kerana esoknya hari Sabtu dan mereka tidak bersekolah, bolihlah adik Aris datang bermalam dirumah kami.

Kami sampai rumah Raju sekitar jam 8.30 malam. Rumahnya banglo besar. Kamala tunggu kami didepan dan bawa kami masuk. Kemudian Raju turun kebawah dan kami makan. Pandai Kamala masak masakan India dan Mat sallih. Anak mereka ada perkemahan disekolah dan orang gajinya diberikan cuti untuk hujung minggu itu.

Salepas makan,kami beredar diruang tamu dan Kamala buat air, kami minum dan berbual bual. Raju bertanya nak tengok CD blue tak, Aris kata ok,dan Aris tanya ada local tak? Raju kata ada, nanti dia ambil. Lepas tu dia pasangkan dan kami semua menonton. Kami lihat rumah dalam CD tu macam rumah Raju. Aris tanya, itu rumah kamu ke? Raju kata ya,dan pelakunnya nanti adalah Kamala dan dia bersama pasangan Inggeris.

Apa dikatakan olih Raju adalah benar. Kerana sekejap dari itu, masuk dalam CD itu sepasang orang Inggeris dan disambut olih Kamala. Layanan yang diberikan olih Kamala kepada pasangan ini sama saperti dia berikan kepada kami berdua. Mereka duduk makan berbual bual dan ada ketikanya ada gambar Raju, ada Kamala dan pasangan Inggeris itu.

Rupanya Raju dan Kamala bertukar tukar ambil pegang kamera untuk ambil gambar. Lepas itu mereka semua berpanjangan sampai melakukan seks diruang tamu itu. Mereka berempat buat bersama diatas karpet, kerusi diruang tamu itu. Aris cukup minat akan cerita itu, dan bila dia berminat, pasti nafsunya cukup naik. Saya lihat Kamala menghampiri Aris dan mereka terus bermesra, bercium dan sebagainya. Serentak dengan itu juga, Raju menghampiri saya dan melakukan apa yang dibuat olih Aris pada Kamala.

Malam itu sekali lagi saya ditiduri olih Raju. Kali ini, bukan saja saya ditidurinya, tapi dia melakukan didepan Aris. Saya dapat lihat bagaimana Aris mengerjakan Kamala, dan Aris dapat lihat bagaimana Raju mengerjakan isterinya.
Kami lakukan saling tukar menukar dan berlarutan hingga pagi.
27 ulasan:

gila bener...

posting yang aneh

salam kenal sekalian. Saya jual Video Fitness,Video Islami,Video Kristiani.


Bagus korang


Btl ke ni


Sapa nak??


Nak ka?


hubungi amanqaseh@yahoo.com.my untuk berkenalan


nak join


ada x org yg btl2 nak tkr pasangan.lau ada bgtau ina bleh


whatapp ina 01119608758


Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Sape2 gentle nk 'tukar' wife, byk crite xde.cpt reply tglkn no fon


Suami ajak try tukar pasangan, siapa boleh tolong sila call no ni 0194637275, area Kedah


Suami ajak try tukar pasangan, siapa boleh tolong sila call no ni 0194637275, area Kedah


Hi....boleh kita berhubung utk maklumat lanjut


Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Hi...saya dan isteri kali pertama...berminat.
...sila reply.


Sy minat tp awk jauh..sy kat kl.sape minat email ke pc300_72 @yahoo.com...kita tukar2 pasangan


Labi_81@yahoo.com


Jgn bohong la....awak tu lelaki...nak main2 aja....puiii....


Wife sy call tp awak lelaki & masih bujang...ini utk couple aja....


Jadi ka


Couple juga ka?


Email martians82@yahoo.com


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.