Buaya Darat

Surina Part 1

Kisah ni berlaku masa aku form 5 dulu. Betul-betul semasa start periksa SPM. Nak dipendekkan cerita, aku selalu lepak rumah classmate aku sorang nih. Study group la konon. Ader la jugak study. Tapi yang lebih nyer lepak.

Kat rumah member aku nih ader satu couple sewa bilik. Husband dier keje kat KL. So jarang-jarang la balik rumah. Cerita ni tentang aku ngan wife dia ni la. Namanye Surina. Cantik, manis, putih melepak. Muke dia seakan-akan cina. Tinggi lampai, 35-24-37, rambut panjang mengurai. Pehhhh macam citer melayu lame plak. Cutting model. Memang melelh air liur kalau tengok. Mude lagi, baru 21 tahun. Kire baru kawin la nih. Husband dia pun aku belum jumpe.

Satu malam, aku and 2 - 3 orang kenkawan classmate, lepak kat umah member aku nih. Study malas, so kitorang 'open table'. Heheh, biaser ni. Esok, paper 'Seni' dah start tapi dok main pakau lagik, hehehe. Dan Surina pun join sekali. Main punyer main member aku yang lagi 2 orang dah give-up. Mengantuk. Terus masuk tido. Tinggal la aku ngan Surina main pakau dalam lampu yang dah samar-samar ni. Aku pun dah naik buring sebenarnye. Tapi dia ajak main lagi. Aku layan je. So, kitorang pun main 21. Tetibe dia suggest, saper kalah kene denda. Aku ikut je la. Start-start je dia dah kalah. Dia tanye aku nak suruh buat aper? Aku yang tengah lurus bendul + mamai plak tak tau nak buat aper. Aku cakap lupekan. Sebab baru first card. Masuk second card aku kalah. Aku tanye la nak suruh aku buat aper? Dia diam je. Pastu senyum sambil jeling manje kat aku. "Lan kene cium Su…" jawabnyer. Aku dah agak dah.

Mase tu aku tak pikio dah dia ni bini orang. Dah la berdua je kat hall tingkat bawah. Bilik member aku ngan mak bapak dia kat atas. Dah takde sape kat bawah ni. Aku cium la pipi dia. Pastuh dia pandang aku. Mate dia kuyu je. Pelan-pelan dia rapat ngan aku pastu dia cium mulut aku. Isk…rezeki jangan ditolak. Aku balas balik. Dia julur lidah aku isap. Aku julur balik dia isap. Lame jugak french kiss. Napas dia pun dah laju. Aku? Dum dam dum dam jantung aku.

Dia bangun terus tarik aku. Cium lagi. Pastu dia tarik aku masuk bilik dia. Sambung cium lagi sambil tangan aku meramas-ramas punggung dia yang teramatlah pejal nyer. ( Dia ni suke berenang ). Aku tolong Su tanggalkan t-shirt dan seluar pendeknye. Tinggal panties je. Bra tak pakai. Merah putting dia. Su tanggalkan kemeja aku. Mase tu aku pakai kemeja dengan seluar bermuda takde suar dalam. Heheh, konek aku dah menongkat suar dah. Kami terus bercium lagi dan tangan aku mula merayap ke bukit kembar. Not bad. Aku alih ciuman aku perlahan-lahan ke telinga turun ke leher, turun lagi ke bahu dan terus ke dada. Tangan Su dah merayap kat celah kangkang aku sambil megurut-urut konek aku. Aku cium dan jilat puting dia pelan-pelan dan makin rakus. Su mendesah teransang dengan mainan aku.

Aku baringkan Su atas katil. Aku mula mencium dari buku lali naik ker sebelah dalam betis kanan, naik ke peha dan pendah ke peha kiri turun ke betis. Aku ulang sekali lagi naik terus ke pusat dan naik lagi ke dada masuk roundabout kembar dan terus ke bibir. Su menggeliat perlahan dan mengeluh. Dadanya berombak. Aku turun balik ke bawah perlahan. Bila dagu aku mencecah bulu ari-arinya Su cepat menyentak aku ke atas. "Geli….."desahnye pelahan. Aku senyum je. Takkan laki dia tak penah jilat kot. Aku biar dulu terus mencium dan menjilat sekitar peha sambil tangan aku meramas dan menggentel putting susunya. Su dah makin panas.

Aku terus menyembam muka aku ke segitiga hitam. Perrhhh!!! Wangi. Air memang dah banyak kuwa. Su cube nak kepit peha dia. Aku tahan dengan lengan aku. Terus aku jilat keliling bibir dan menujahkan lidah aku ke dalam lubang keramat. Sedikit demi sedikit lidah aku masuk. "Lan…..geli Lan….Oouuuhhh…….." Sambil terus mengepit dan menarik rambut aku. Jumpe je biji sakti, terus aku nyonyot perlahan-lahan dan semakin kuat. "Aahhhhh….Lll..aa..nn…"desah Su tertahan-tahan. Aku dapat rase cipap Su bagai menyedut lidah aku masuk terus ke dalam.

"Ennggghhhhh….Lll..aaann…..Nnngggg…ha…aaahhhh…" Su terus mengerang. Terangkat punggung Su sambil terus mengepit kepala aku. Air cipap Su terlampau sedap. Tak ingat dunia aku dibuatnyer. Kemudian aku masuk kan satu jari ke dalam cipap Su. "Aaaahhh…"terangkat lagi punggung Su. Kemudian lagi satu dan aku pusingkan tapak tangan aku ke atas dan halakan hujung jari ke bahagian atas cipap Su hampir dengan biji saktinya. "Uuuhhhhhh…."Su makin liar. Aku rase aku jumpe G-spot dia kot.

Aku speed up jilatan dan hisapan aku sambil concentrate jari aku kat hotspot cipap dia. Dan tak lame lepas tu, badan Su terangkat melentik dan diikuti satu erangan yang panjang, "Oouhhhhhhh…..Hhhaaaa…aaahhhhh…Llll..aaaaa..aannnn…..AAAAAAAHHHHHH…!" Badan Su kejang dan menyentak beberape kali dan aku dihadiahkan percikan air hangat dan pekat yang aku tak nak siakan, terus aku jilat, isap dan telan dengan lahapnyer.

Su termengah-mengah macam baru lepas lari 400 meter. Aku cium Su dengan lembut. Su kata first time dia rase air dia sendiri. Aku nyonyot lagi putting dia. Su masih lagi teransang. Aku bangkit dan get ready nak menyelam. Aku pegang konek, aku letak betul-betul kat mulut cipap dia. Aku gesel atas bawah. Cipap Su bagi respon. Kembang kuncup lagi. Aku tolak pelan-pelan. Su cube bangkit dah menahan dada aku sambil tergelak kecil. "Ngilu…..". Aku stop jap, sambil mencium bibir Su. Aku tusuk lagi pelan-pelan. Perhhh…ketat lagi rupenyer. Konek aku takla panjang sangat. Tapi boleh tahan la tebalnyer, lebey kurang 3 jari setengah. Panjang sejengkal lebih sikit. Tapi berkerut jugak muka Su bile aku benam keris kontot aku nih.

"Uuuggghhhh…..nngggghhhh….", Su mengeluh. Payah jugak aku nak masuk. Nak kate air tak banyak, dah meleleh atas tilam. So, aku tarik sikit, jolok sikit. Lepas 2-3 kali main tolak-tarik baru cipap Su lega sikit. Aku tarik kuwa sampai muncung, aku benam terus. "AaaahhHH…", terjerit kecil Su. Aku rendam je, biar Su menggigit konek aku dengan cipapnya. Mak uih! Dasat kemutan minah ni. Terangkat bulu roma aku. Gigil bontot aku.

Aku godek kiri kanan atas bawah, Su kemut lagi. Aku enjut pendek. Slow and steady. Su peluk kaki dia kat pinggang aku. Sambil tu aku pusing-pusing lagi. Su tak tahan, "Laan…laju Lan…". Aku tambah speed sikit-sikit. Makin laju. Aku tolak kaki dia kat bahu aku, aku masuk gear 5. Aku henjutpaling laju sekali. Dpd mendesah dan mengerang, Su hampir nak menjerit. Aku terus cium Su takut dia jerit. Kalau tak sure kantoi. Pastu aku stop tibe-tibe. Aku tarik kuwa pelan-pelan sampai ujung jer.

"Lllaaaaaa….nnnnn…." Su merengek sambil menarik pinggang aku minta aku masuk semula. Aku henyak masuk dgn laju. "AAHH..!!!", Su terjerit kecil.

Aku ulang beberapa kali sampai Su tak tahan. Aku pun enjut lagi. Lebih kurang 15 minit pastu, aku tengah slow, aku dapat rase Su nak sampai lagi.

"Laaannn….laj..ju..Lannn…da..aah dek..kaa..hhh..aaat…", aku maintain speed sampai Su dah betul-betul ujung, aku henyak dia kuat-kuat 3-4 kali,

"LlllaaaAAA…nnnnnNNN…Aaaaahhhhgggghhhhhh………",Su start climax lagi. Aku terus stop serta-merta. Aku dapat rase rembesan hangat start dari kepala konek aku dan kemutan bertalu-talu cipap Su.

Aku rendam konek aku sambil menikmati kemutan dan sentakan badan Su. Su ni kalau cum dahsyat. Sampai menyentak-nyentak badan. Aku tak kuwa lagi. Tanpa mencabut konek aku, aku pusingkan badan Su yang dah longlai, aku tonggengkan Su. Su dalam keadaan bersujud. Dah tak mampu nak tongkat tangan agaknyer. Aku start henjut doggie style pulak sambil tangan kanan menggentel kelentit dan menepuk-nepuk punggung Su kiri dan kanan. Kali ni aku tak lame. Memang doggie style kick dia satu macam. Ketat pun satu macam. Pulak tu Su dah nak sampai sekali lagi. Kemut dia makin kuat. Tambah pulak jari aku menggentel-gentel biji dia. Aku tambah speed dan menghenyak bertalu-talu…kelepap, kelepap, punggung gebu Su berlaga bawah perut aku.

"EennnGGggghhhh…….LLlll..aaaaaa…nnnnnnn…", Su menjerit tertahan biler climaxnya mencecah sekali lagi. Su menggenggam tangan aku di cipapnye. Badan Su bergetar dan bergoncang. Aku mengeraskan lagi hentakan dan tusukan.

OOOuuuuuhhhhh…..Nnnggggggg..eeee…Lllll…..aaaaaa…….", diikuti tujahan-tujahan yang paling kuat dari aku bersama tembakan-tembakan padu ke mulut rahim Su. Su menggelepar. Aku menggigil. Aku terus rebah dibelakang Su yang tersentak-sentak dalam climaxnya yang agak panjang.

Pancutan paling hebat pernah aku rase. Itu pun pasal dah lame aku tak lancap. Sebulan kot. Malam tu aku balun Su sampai pukul 5 pagi. Ader la 4-5 round jugak. Dan malam-malam seterusnya. Pantang ade peluang, konkek. Penah sekali aku buat kat celah batu kat tepi pantai. Aku rasmi bontot dia. Perrrhhh!!! Powerrrr. Saper suke main bontot tau la kat mane yang bestnyer kan?

Aku dan Surina berhubungan selama beberape bulan sehingga dia mengikut suaminya berpindah ke KL. Aku dengar kat Ampang. Member aku kate mase dia nak pindah tu, dia mengandung 3 bulan. Anak sape ek? Heheh, entah. Nasib aku baik. Aku lulus SPM dengan cemerlang dan sekarang di salah sebuah universiti tempatan.
3 ulasan:

piiraahhhh


pmbohong.. haqqqqqq tuiiii!!


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.