Buaya Darat

Bini Muda Anak Satu

Aku seorang yang gilakan seks. Aku mula berjinak-jinak dengan seks pada usia yang agak muda. Pada pertengahan 20an,aku mula bosan dengan seks yang biasa di ranjang. Aku bosan dengan aksi yang sama setiap kali di atas katil. Satu malam, aku ke kawasan pelacuran untuk mencari bahan-bahan untuk fantasi seks. Aku telah membeli satu konek palsu atau dikenali dildo. Dildo tu agak besar, berukuran 8 inci. Maka bermulalah kisah-kisah seks yang extrem. Aku masukkan dildo ke dalam pantat pasanganku sambil menggomolinya.

Selepas menggunakan dildo tu selama 2-3bulan, aku mula bosan. Otak aku pikir nak main ikat-ikat plak. Dah dapat mangsa aku projek kaw-kaw ape yang aku fantasikan. Memang seronok. Lepas 2-3bulan aku mulai bosan. Aku terpikir nak beromen sambil ajak kawan-kawan aku join sekali. Maka bermula la perancangan aku untuk melaksanakan fantasi seks aku yang gila nie.

Mula-mula dapatkan mangsa,kemudian dapatkan geng yang sporting. Aku mula mencari gadis-gadis yang sedap-sedap untuk projek aku tu. Setelah puas mencari,aku tak jumpa gadis yang ade fantasi seks macam aku, iaitu diromen oleh banyak laki dalam satu masa. Maka timbul idea untuk gangbang secare paksa. Satu hari, member kepada member aku mengadakan satu majlis kecil-kecilan untuk sambutan hari jadi pertama anaknye. Rumah tuan rumah nie rumah teres satu tingkat. Simple je rumah dia. Majlis diadakan pade jam 6pm sampai ke malam. Majlis itu turut dijamu dengan minuman keras memandangkan tuan rumah agak open minded dan tak berapa nak alim.

Dalam kol 10.30, tetamu-tetamu mula beransur balik. Maka tinggal geng-geng aku dan tuan rumah termasuk bini dan anak dia. 2-3 orang tetamu kat situ memang dah out, mabuk abis. Sampai ade seorang awek tu muntah dan terkene cikit kat baju bini tuan rumah,sha. So sha minta diri untuk membersihkan diri dan baju die. Dia pun masuk ke bilik dan mandi. Tuan rumah pulak entah kenapa tiba-tiba menawarkan diri dia untuk menghantar tetamu-tetamu yang mabuk tu balik. Setelah berbincang, aku dan geng-geng aku, dalam 3 orang setuju untuk lepak di laman sementara nak tunggu dia balik.

Perjalanan ada la dalam sejam, rumah budak-budak mabuk tu agak jauh. Masa nie tak terniat lagi nak buat bende bukan-bukan. Selepas tuan rumah gerak, kiteorg lepak je, aku dan lan masuk ke rumah nak amik air. Tiba-tiba sha keluar dari bilik berkemban, die ingat kita orang semua dah balik. Badan die, fuuuhhh...mengancam..Mule otak aku terpikir nak buat jahat. Aku terus terkam die. Dia macam nak marah tapi macam tak kesah. Aku pun selamba la raba sana sini sambil tutup mulut dia, takut gak dia menjerit. Lan tengok terus join sekali. Aku cium sha sampai die lemas, Lan sibuk raba bontot sha. Badan sha memang menarik dan berisi lepas dia dapat anak 1 nie.

Aku teruskan lagi penguasaan aku pade sha. Pastu aku dan lan angkat sha ke ruang tamu, kita orang campak dia atas sofa. Aku buka seluar aku, terus hulurkan konek aku kat mulut sha. Sha bagi ciuman lembut dan terus masukkan konek aku dalam mulut dia. Lan panggil member aku lagi 2 orang, Yan dan Mat. Dia orang tengok sha tengah kulum terus cepat-cepat bogel. Sha terus kulum konek kita orang bergilir-gilir sambil kita orang ramas badan dia sampai merah-merah.

Tangan sha kiri kanan sibuk melancapkan konek kita orang. Sha dibaringkan atas sofa, Mat terus mengangkangkan sha. Mat jilat pantat sha sampai sha mengerang kesedapan. Air nikmat sha mula mengalir. Sha seperti dah lama tak bersetubuh. Aksi tu berlangsung selepas masing-masing dapat menjilat dan meratah pantat sha. Setelah berpuas hati, aku mulakan rentak dengan menonggengkan sha atas sofa, sha terus mengulum konek-konek member-member aku yang berdiri kat belakang sofa sambil tertonggek menunggu konek aku jolok cipap dia.

Aku pun masukkan sedikit demi sedikit konek aku sampai abis. Aku mula mendayung dan sha mengerang-mengerang sedap. Selepas 5 minit,aku bertukar posisi, giliran lan menjolok sha. Begitu seterusnye bergilir-gilir kita orang kerjakan pantat sha. Sha entah berapa kali kekejangan, kepuasan. Lepas tu,idea gila mula terkeluar dari mulut aku, aku berbisik dengan geng aku untuk melakukan bende-bende extrim sikit. Lan baring atas karpet pastu aku suruh sha masukkan konek lan dalam pantat die sambil membelakangi lan. Mat dan yan sibuk menghulurkan konek dia orang bagi sha kulum.

Setelah 5 minit mendayung, aku tolak sha baring ke arah lan, aku berada di atas sha sambil berfrench kiss dengan sha. Dia tak perasan yang konek aku mula menjolok-jolok pantat die. Lepas aku tengok dia melayan stim, aku terus masukkan konek aku ke dalam pantat die. Menjerit-jerit dia sambil menolak-nolak badan aku. Aku teruskan jugak perbuatan aku, aku teruskan masuk konek aku sedalam-dalamnya. Muka sha berkerut memandangkan 2 konek sekali dalam pantat die. Mat cium bibir sha untuk mengekangnya dari terus menjerit.

Lepas 2-3minit, pantat sha mula mengemut-ngemut, sha dah boleh terima kehadiran kedua-dua konek aku dan lan. Aku pun mulakan dayungan aku. Sha meraung-raung kenikmatan disebalik kesakitan yang dia alami. Sha nampak mengghairahkan dari sebelumnya. Aku melajukan dayunganku menandakan aku dah nak pancut. Aku tengok lan pun macam dah nak pancut. Aku teruskan dayungan dan 1,2,3 tembakan air mani aku ke dalam pantat sha, seiringan itu, lan pun mengerang-mengerang sambil konek lan memancutkan air mani ke dalam pantat sha. Setelah 2-3minit, aku cabut konek aku,lan menolak sha bangun. Boleh Nampak pantat sha mengembang dengan extreme.

Barai abis pantat die. Giliran mat dan yan. Yan baring kat karpet, dia suruh sha masukkan konek dia ke dalam pantat sha sambil mengadap dia. Sha hanya menurut. Dia masukkan konek yan dan terus menguda yan dengan laju. Tetek sha berayun-ayun dan membuatkan yan geram lalu meramas tetek sha dengan ganas. Sha mengerang-mengerang kesedapan. Mat tak amik masa yang lama untuk join sekali. Die menolak badan sha ke bawah. Dari belakang sha die masukkan konek die ke dalam pantat sha. Sekali lagi sha meraung kesakitan. Dua batang dalam pantat sha sekali lagi. Mat mule memdoggie sha dengan ganas. Yan hanya sesekali menghentak-hentak koneknye dalam pantat sha. Setelah 10minit dalam keadaan macam tu,yan dan mat bertukar posisi. Mat di bawah dan yan menujah pantat sha dari belakang. Setelah beberapa minit, dia orang berdua mula meracau-racau dan melepaskan tembakan air mani kat dalam pantat sha. Dia orang terbaring kepuasan. Sha hanya mampu terbaring atas mat. Dia orang rehat jap pastu masing-masing bangun. Aku mengajak sha membersihkan diri berdua saja. Aku bersihkan sha dengn sabun.

Tengah-tengah mandi tu,aku stim balik. Aku tonggengkan sha, sha membongkok memegang sinki, aku jolok konek aku dari belakang. Rase lobos ke konek aku. Senang je masuk konek aku, masih ada rasa kemutan pantat tembam sha. Tapi aku tak puas, dengan bantuan air mani sha, aku cabut konek aku. Aku masukkan perlahan-lahan dalam bontot sha. Sha mula-mula menolak, tapi aku berkeras, dia hanya berserah. Aku masukkan sedikit demi sedikit konek aku. Sambil tu aku meramas dan menggigit tetek sha untuk dia stim. Die tak perasan yang konek aku dah masuk abis dalam bontot dia. Aku mula mendayung, makin lame makin laju. Memang sedap bontot die. Kemutan terbaik yang aku rasa.

Tak sampai 10 minit aku rasa nak pancut. Aku cepat-cepat cabut konek aku. Aku basuh dengan air, aku suruh sha kulum sampai pancut. Sha kulum dengan rakus. Tak lama lepas tu....arrrggghhhh...aku menjerit..aku pancut semua air mani aku dalam mulut sha, sha tak telan dia buang. Aku tak kisah pun. Aku terus basuh badan aku dan badan sha. Kita orang keluar tengok geng-geng aku dah siap berpakaian. Takut tuan rumah balik. Aku terus pakai baju aku. Aku cium bibir sha tanda terima kasih diikuti lan, yan dan mat. Dia orang pun nak kiss gak. Hehe. Sampai sekarang kita orang tak pernah lagi pergi rumah sha. Pantat sha memang best. Layanan dia pun best. Dari menghidang lauk...sampai le menghidang “lauk”..hehehe...
1 ulasan:

jahat betul.....tkut dgn laki skrng....dh hlg pgng agama....kejam....


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.