Buaya Darat

Kisah Budak Dayak

Aku memang kenal dengan Raylene ini tapi aku dan dia tidak rapat sangat walaupun tinggal dalam satu rumah flat. Maksud aku rumah pangsa tapi dia tinggal tingkat 3. Setiap kali dia turun dari rumah aku akan cuba memikat hatinya tapi aku tewas dalam permainan ini. Aku cuba dan mencuba dan mencuba mungkin nasibku baik. Setiap kali aku menatap wajahnya, aku rasa sayu. Setiap kali juga aku sering melancap sehingga air mani ku meleleh keluar. Selepas melancap aku akan berasa lemah akan perbuatan yang telah kulakukan, begitulah keadaanku setiap aku melihatnya. Raylene ni seorang gadis yang berbangsa dayak. Dia ini mudah juga bergaul dengan orang lain. Tetapi berlainan pula sikapnya kat aku. Aku pula tak kisah dengan apa yang membuatkanya benci kat aku.

Setiap kali juga dia turun dari rumahnya pada waktu malam untuk membeli roti yang dijual oleh apek. Semasa dia turun dia selalu memakai pakaian yang seksi sehingga menampakkan pehanya yang putih. Malah 'boboy' ku sekejap sahaja naik apabila melihat dia berpakaian dia begitu. Pada waktu itu juga rakanku yang melepak selalu juga mengganggu dia apabila dia membeli roti. Aku amat cemburu dengan tindakan mereka itu. Namun ada juga di kalangan mereka yang mengambil kesempatan untuk memegang buritnya apabila dia berjalan balik ke rumah. Kelakuan mereka itu hanya kadang-kala sahaja terjadi. Dia hanya sempat berkata, "jangan macam itulah". Aku melihat dari tingkap rumahku akan gelagat mereka. Mereka yang menggangunya itu adalah rakanku juga. Tapi aku tak ambil kisah dengan itu.

Pada suatu petang aku dan rakanku berkumpul dihalaman rumah kebetulan juga rakan Raylene turut serta join dengan kami. Kami pun undi setiap pasangan bergu main badminton. Setelah undi aku berpasangan dengan dia. Cun juga pasanganku dengan dia. Mahu tak mahu dia pun menegurku. Aku menjawap dengan beberapa patah kata. Setelah penat bermain aku dan dia relax kat bangku relax melepaskan rasa penat selepas main tadi. Rakanku semua membiarkan kami berdua. Mereka semua seronok bermain badminton tanpa menghiraukan kami.

Aku pun berbual dengan dia. Setelah berbual-bual aku pun mengucapkan satu kata yang hendak ku sampaikan "Lin aku suka kat awak dan amat mencintaimu". Dia hanya tersenyum apabila mendengar kataku. "Lawak betul awak nilah". katanya. Lalu dia pun meminta kebenaran dariku untuk pulang. Sebelum pulang aku memesan ingin berjumpa dengannya pada pukul 8.00 malam dekat taman permainan. Dia menepati janji pada malamnya. Aku buat dating dengannya sehingga larut malam. "Saya sebenar sudah lama suka kat awak tapi awak ni pendiam sebab tu saya benci kat awak ni". Aku hanya diam mendengar katanya. Jam tanganku menunjukkan 12 tengah malam. Kami pun pulang belum sempat dia balik dia menyuruhku pergi ke rumahnya tengah hari esok dengan tujuan mengulang kaji pelajaran bersama.

Kesokkan harinya aku pun pergi kat rumahnya dan mengetok pintu rumahnya. Dia membuka pintu dan mempersilakan aku masuk. Setelah itu aku duduk kat kerusi rumahnya. Kebetulan juga hari itu semua orang dirumahnya tak ada. Dia pun mengambil buku untuk di ulangkaji. Kami duduk berdekatan mengulang kaji bersama. Setelah terlalu lama, mataku hilang kosentrasi dengan memandang mukanya. Dia hairan melihatku. Lalu aku teringat akan kata-kata adiknya, "kakak saya ada lihat blue film yang dibuka oleh bapaku tapi cara sembunyi-sembunyi curi melihat." Batang kemaluanku tiba-tiba menegak. Raylene u ni pernah tengok film blue film ke cara curi-curi dengan berani aku bertanya. Raylene hairan memandangku, "siapa yang cakap kat awak"tanyanya.

"Adik awaklah".kataku. Dia menunduk malu. Tanpa ragu-ragu aku pun mengajaknya menonton blue film ayahnya. Dia pun mengambil blue film yang disimpan oleh ayahnya. Dalam hatiku berkata rupanya dia ni dalam senyap ada juga tonton film macam ni. Belum sampai 5 minit menonton film itu. Dia naik stim. Dia duduk disebelahku berada dalam keadaan stim. Tanpa tidak dapat menahan nafsunya tiba-tiba dia memanggil namaku way .

Aku melihat dia mencapai tahap kalimak hendak keluar. Tanpa ragu-ragu aku cuba menutup film itu. Dia pun berhenti berbuat demikian. Tapi raut wajahnya dia dalam keadaan yang stim. Aku bertanya Raylene jom kita buat. Aku terus membawanya pergi kat katil ayahnya . Dia pun mendekatkan mukanya kat aku. Aku menciumnya tapi dia amat kekok sikit. Aku mengulum lidah. Dia juga kelihatan serba-sedikit malu berbuat demikian. Aku terus menciumnya bahagian badannya dan dia naik stim yang kuat amat sangat.

"Huhhuhuhuh" dia mengeluh.......Dia mengeliat-liat apabila aku menjilat lehernya. Aku membuka bajunya satu persatu mula-mula butang bajunya kutanggalkan dan ternampaklah buah dadanya yang mengejang. Aku membuka coli yang dipakainya lalu aku terus menjilatnya dengan penuh nafsu. Inilah saat yang sangat kuidamkan selama ini. Setelah puas aku menjilat puting buah dadanya lalu dia berkata 'way aku dah tak tahan ni'. Skirtnya ku buka juga satu persatu-satu sehingga nampak seluar dalamnya. Aku pun membuka bajuku sehingga hanya seluar dalam ku yang nampak.

"Cepatlah aku dah tak tahan ni"katanya. Aku pun membuka seluar dalamku maka nampaklah satu zakar yang besar menegak. Aku terus membuka seluar dalam Raylene. Tanpa berlengah aku terus memasukkan pelir ku dalam farajnya. Ahhhhhh!!!!!!!!! sakit.....katanya. Aku cuba memasukannya secara perlahan-lahan dan akhirnya aku berjaya menakluki lubuk yang indah itu.

Maka berlakulah adengan in &out...ahhhhhhhhhhhh. Aku semakin cepat melakukan adegan tersebut. Alangkah seronoknya mengamput perempuan daripada melancap. Malah ini pengalamanku yang pertama mengamput faraj wanita. Rasanya seperti farajnya menghisap pelirku. "Lin aku dah nak keluar ni....Lalu aku pancutkan dekat perutnya berserta dengan rasa organisme faraj yang dikeluarkannya. Pelirku berasa panas sikit dengan kehadiran cecair yang dikeluarkannya. Setelah itu aku menjilat biji kelentit walaupun ianya berbau air maniku.

"Ahhhhhhhhhh dia mengering kesedapan akibat perbuatan ku . Ahhhhhhhhhhhhhh.......huhuhuhuhuhaaahhhhhhh lagi way.....lagi way.Aku terus menjilat.

Setelah itu aku pula menyuruhnya menjilat pelir tapi dia tak mahu "geli saya" malah kupaksa juga akhirnya dia menjilat pelir "ahhhhhhhh betapa sedapnya nikmat yang kurasa ini. Aku memegang kepalanya kerana terlalu sedap. "Lin dah nak keluar ni....u nak telan ke.........dia cuba menarik mukanya tapi terlambat air maniku dengan cepatnya keluar dan termasuk kedalam mulutnya. Aku menyuruhnya agar dia menelan air mani tersebut.

Selepas itu aku menjilat semula biji kelentitnya sekali dia mengeluarkan air kalimat....aku terus tarik diri. Aku pun guna stail merangkak dan aku amputnya dari belakang. Aduhhhhhhahhhh. Air mani ku terpancut lagi maka pelir lembik dan aku menyuruhnya menjilatnya semula. Dia menjilat dengan penuh ghairah sekali. Batang pelir ku naik semula dengan itu aku melanjutkan adegan pada farajnya dengan bermacam-macam stail. Kami sama-sama mengeluh kesedapan.

Akhirnya kami pun berhenti dengan adegan itu Setelah puas bermatian berperang, aku melihat pelir beberapa tompok darah. Rupa aku telah memecah virgin gadis yang masih dara. Tapi dia memberikan senyuman kepada sebagai tanda dia berasa puas denganku. Kami pun sama-sama mengenakan pakaian. Setelah siap mengenakan pakaian aku pun pulang. Sebelum pulang aku sempat memberikan kucupan mulut dengan sebagai tanda terima kasih. Kini saya berpindah tempat lain malah saya tidak akan melupakan apa yang telah berlaku. Pengalaman manis tidak akan ku lupakan tambahan pulak kami sama-sama first time in play dan kami berasa puas melakukanya.
4 ulasan:

x rase bersalah ke wat ank dare org cmtu .. x de lah tanya je.. cre korang mcm nikmat sgt la ..
tpy x pikir ke sedey jgak bila pikir mlayu wta cm nie ... bkn x nk skong aq perempuan aq taw ar ape bende perempuan rse bila laki wat benda tu pastu tinggalkan stengah jln ... sedey beb bila aq pikir! slamat aq x pnah wat benda tu!! hehe!! anyway, hati2 ... sbb ank korang akn waris prangai korang!!


hihihi


@ tanpa nama. masalahnya perempuannya tak mengandung tapi melayu tak patuh buat kerana berdosa. cuba lah ingat TUHAN. Jgn lupa kalau bertaubat cepat takut masuk neraka!


PEMBETULAN; KALAU TAK BERTAUBAT CEPAT NANTI TAKUT MASUK NERAKA!


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.