Buaya Darat

Baby Manja

Masa itu umur aku 21, student universitilah selalu dengan balak lama, aku cium2 dengan balak baru ni. Aku lagi berani la...main ringan2. Aku selalu gak melancap kat bilik selalu tengok videoclip lucah syok kan...banjir!!! Dengan balak baru ni, aku lagi berani.

Satu malam tu, aku keluar dengan balak aku, pergi dating naik motor. Aku duk meraba2 badan dia, aku stim nak mampus. Aku agak konek dia pun dan tegang masa atas motor. Dia tunggang motor pun dah tak betul. Sampai kat kubur cina dia matikan enjin motor. Kenapa kubur? Line clear kubur cina plak tu kaN nak2 pukul 12 malam.

Pastu mula cium aku dengan kuat, aku pun stim nak mampus pantat aku dah basah aku buka baju dia tolong bukakan bra merah aku. Dah meramas2 kuat tetek aku semasa cium. Pastu, dia duk ramas kedua-dua buah dada aku yang besar ni cium2 putting aku..jilat..hisap putting, hisap manja... Sambil2 tangan aku duk buka seluar zip dia dan cari adik dia. Aku ramas2 konek dia macam pejal2 tegang keras. Aku dapat rasa jari jemari dia berjalan dari tetek aku sambil hisap lidah aku.

Aku tolak- tolak dia macam tak setuju tapi, aku mengerang..dia proceed je masuk jari dalam skirt ketat aku main2 biji kelentit aku. Aku menggeliat hilang tumpuan kat konek dia. Aku mula angkat kelengkang aku tanda nak dia teruskan jari dia masuk ke pantat. Pelan2 dia tolak masuk satu jari ke pantat aku, aku mengerang sedap sakit. Yelah walaupun suka melanacap, aku masih ada dara.

Tetiba dia masukkan dua jari lama dia main jari aku dah tak tahan. Aku tolak dia kat batang pokok, kita orang sandar kat batang pokok. Dia turun bawah jilat2 pantat aku, main bijik kelentit aku dengan lidah. Aku jerit2 manja sedap sangat bila lidah dia masuk kat lubang pantat aku. Aku angkat kaki tinggi ahh..sedapnya. Aku tunduk cari konek dia aku hisap sebijik macam dalam blue film. Dalam 5 minit aku nak termuntah gak dia dah mengerang sedap dan tunduk bisik kat telinga aku. ”Jom main abang dah tak tahan sayang. Adik abang dah nak kat lubang adik.” Aku pun angguk kepala, tanda setuju, dia angkat kaki kanan aku dan mula masukkan kepala konek dia sedikit2. Aku mengerang dia hisap lidah aku, aku tak boleh jerit kuat sebab sedap pelan2 dia tolak aku sakit..sedap juga.

Aku tolak dia..dia tarik keluar sikit..kepala konek masih kat dalam. Aku bisik, ”sayang takut” dia kata, kat aku, “Takpe, abang tanggung abang nak sangat sayang pun nak kan.” Tapi, dia tarik keluar daripada pantat aku sambil tangan dia meraba tetek aku. Aku merengek nak batang dia, dia paham sambil tolak masuk perlahan2, dia bisik “Sayang...kita main ye kita main abang nak sayang happy, abang suka tengok tetek sayang..abang suka pantat sayang banyak air..” Aku rasa sangat dihargai.

Aku merelakan dia meneruskan kerja yang dia mulakan, aduh..sakit pantat aku!!!sedap aku dapat rasa batang dia masuk kat salur pantat aku. Sedapnya dia tarik dan tolak dari perlahan kepada laju. Aku rasa nak demam, aku merengek2 sedap..sakit lama gak main. Sampai aku faham apa tu klimaks. Banyak kali air pantat aku keluar. Puas nak mampus, aku ketawa dia terus main aku.

Macam2 style kiteorg cuba doggy, berdiri, paling best, aku duk atas sampai pantat aku kering. Dia pun pakai air ludah kiteorg sambung. Aku agak ada 1 jam 30 minit, aku bisik kat dia, aku puas. "Abang, nak berhenti penat." Dia tersenuym dan semakin kuat dia hentak aku.

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...dia terus hentak berayun-ayun tetek aku tergoncang kuat sambil meramas tetak aku dengan kedua-dua tangan dia pancutkan mani dia kedalam pantat aku. Aku peluk erat dia dan ketawa. Sedapnya sedut air mani dalam pantat.

Aku bisik kat dia “Abang, nak lagi”. Dia tersandar kat pokok penat gamaknya. Sedang aku pakai baju dan angkat bra, aku ternampak ada sorang budak lelaki tengah tengok aku dan man, aku agak dia dah puas tengok kiteorg main. Aku ketakutan, mat tu datang kat aku dan man, man cuak, dia kenal mat tu. Nama dia ajis, classmate dia mengekori kiteorg dari tadi. Ajis kata, kalau tak nak masalah, dia ajak aku main dengan dia, man tak bagi. Aku tak kisah pantat aku dah berdenyut2 nak main lagi.

Man tak terlayan kehendak aku. Aku kata ok je hehehe. “Abang, jomlah main tiga orang, abang sambung bila dah tak penat” Ajis pun terus je ramas tetek aku, man tengok aku main dengan mamat tu.

Tak lama tu, man join, malam tu gak aku merasa threesome sakit lubang bontot aku, batang ajis besar dariapda man, lagi kuat tapi, aku memang puas. Sejak tu, aku, man dan ajis selalu set time nak main. Bila takde kelas kite orang jumpa ajis kat mana2 nak buat threesome.

Kekadang ajis bawa helmi dan zana lagi best, main ramai2 best ek..tapi, man paling aku sayang. Man pun sayang aku, aku tengok gak dia main zana jelous tapi, aku seronok tengok dia hentak zana hentak kuat-kuat. Aku join dapat mani man sedapnya man, I love you jangan marah ye sayang. I sayang u tapi, batang ajis lagi sedap sebab tu malam ni, i main dengan ajis. Ajis memang kelas setiap malam panjat bilik i, i love u ajis...
65 ulasan:

yg nie lagy best!! ko dah la perempuan!! men ngan jantan lak tu! x ckup nk ngan org len! plik aq! aq kalo dah skali men kan aq stick ngan laki 2 .. tak carek laki len... ksian aq tgk ko awek ... korg nikmat skunk nikmat kat akhirat ko nk ckp ape?"best sgt men ajis men laju2 sampai i x thn i mintak lagy lagy n lagy" ko kne bantai kat neraka pon same lagy lgy lgy... slamat aq jge pantat aq !!


ele . ko pon same .... nk ckp org lain plak ...

'aq kalo dah skali men kan aq stick ngan laki 2 .. tak carek laki len...'

tah pape tah . patu de ati lak nk ckp psl akhirat2 ni ... blah la wehh .....


DIRIWAYATKAN OLEH IBNUL JAUZI BAHAWA :
"SESUNGGUHNYA NERAKA JAHANAM MEMILIKI TUJUH BUAH PINTU. YANG PALING MENAKUTKAN, PALING PANAS DAN PALING BUSUK BAUNYA ADALAH PINTU YANG DIPERUNTUKKAN KEPADA PARA PENZINA YANG MELAKUKAN PERBUATAN TERSEBUT SETELAH MENGETAHUI HUKUMNYA."


zina hukumnya berdosa besar.. dosa besar yang paling dibenci ALlah adalah syirik, seterusnya membunuh, kmudian berzina, mencuri, dan lain2.. ingat, zina itu berdosa besar.. kenapa manusia sekarang selalu anggap remeh zina?? sesuatu yg membawa kepada zina adalah dinamakan muqaddimah zina.. blog atau penulisan seperti ini jugak menjadi medium atau muqaddimah untuk mengajak org supaya berzina.. oleh itu dikhuatiri jika org yg membaca blog ini terpanggil utk melakukan zina atau berzina terus disebabkan tak tahan baca penulisan sebegini, dikhuatiri dosa si penzina pun, si penulis ni bole dpt.. renung2kan.. jgn main2 dgn azab Allah yg sengit pedih..di dunia kita tak rasa tapi di akhirat nant for sure kita tak kan dpt tahan azabNya..Allah kan Maha Pencipta dan Maha Kuat, azabNya pun mesti dasyat giler..ini peringatan utk sesama kita juga ya (diri sendiri dan semua..)


berhentikan atau stopkan (sama jer maksudnyer..hehe) saja blog atau penulisan macam gini.. tak dpt apa2 untung pun, takutnya dapat kerugian (dosa) nau'zubillah.. ini komen dr saya k. fikir2 kan lah utk kebaikan diri sendiri.. kita sayang diri kita,sebabnya bila kita lapar kita tak sabar2 nak cari makanan utk nak memenuhi nafsu makan kita..tapi kalau kita sayang diri kita lagi, kenapa kita taknak jaga diri kita dari dihumban kedalam azab api neraka dengan tak lakukan maksiat sperti zina n sebagainya?? kalau nak pikir kan, Allah tu sangat baik, Maha Baik Maha Pemurah.. tgkla..walaupun kita ni selalu buat dosa, tapi perasan tak makan minum kita Allah masih beri lagi setiap hari.. kita nak nasik mamak, kita pegi jer makan, Allah masih beri rezeki tu pd kita, walaupun kita dah buat maksiat yg Allah benci.. banyak lagi nikmat yg Dia masih bg pada kita.. Dia masih bg lg peluang utk kita ingat pd Dia, Dia masih bg kita nyawa dan mcm3 lagilah.. tapi kenapa kita ni sombong sgt pada Allah?? sampai hati kita sanggup lg buat maksiat pada Tuhan yg bg kita mcm2 nikmat tiap2 hari.. sampai hati kita buat mcm tu pada Allah yg Maha Pengasih dan Maha Penyayang dan Maha Pemurah pada hamba2Nya.. hamba2Nya yg tak sedar...T_T mari sama2 kita mengeal Allah n dekatkan diri pada Allah Tuhan yang sangat baik sebenarnya...


ek eleh...ko baca gak


bdak ni menipu je la, law die men pon lantak ar pantat die. bace je xpayah nk emosi sgt


hek eleh.. ntah2 budak tu tak baca pun, dia trus jer bg nasihat.. tak baik sangke buruk aa.. die nasihat tu, kite kena la amek iktibar.. mungkin la kot die nak cube tuk nasihat sesama umat islam ke mane kite nak tahu an? yer la klu takdek sape nak tegur, camne kite2 ni nak sedar tentang azab2 Allah sume tu yg memang benar kot kan, pastu dahla kite memang tengah menuju ke alam tu pon skang ni..smakin dekat kot.. ntah2 ade org yg memang terase nak berzina, tiba2 tersedar sbb ingatkan azab ALLAH, haaa bagus aa utk budak yg bg nasihat tu.. wallahua'lam.. aku nak share jugak aa ngn korang satu hadis nabi yg berbunyik:
“Barangsiapa yang tidur nyenyak dan tidak mengambil peduli urusan umat Islam maka dia bukan dari golongan mereka” (Hadith Riwayat al‐Baihaqi dalam 'Shuab al‐iman', at‐Tabari, Abu Nu'aim dalam 'Hilyah' dan al‐Hakim) wallahua'lam


kepade yg brceramah kat cini x yah la nk poyo korng bce bende nie je da dose nk nasihat kan orng plak..


asl ko pn mcm btina tu ke bdoh ar ko nyh .ko ngn btna tu sma je .x taw malu .SIAL.


Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

kawan2 semua,saya penulis asal cerita ini...masuk nerakakah saya jiak saya hanya reka cerita ini...??saya perasan cerita ini bayak di kongsi oleh pemilik blog...saya post cerita ini di myfirst time...saja2 suka2...sebab saya suka baca cerita sex..maaf jika ada yang tak puas hati...tapi,hal ini memang tak pernah berlaku,jika anda perasan,jalan cerita juga tidak logik...saya minta,jika tidak suka,tolong jangan baca..


kawan2 semua,saya penulis asal cerita ini...masuk nerakakah saya jika saya hanya reka cerita ini...?? dan masuk syurgakah orang yang membacanya??saya perasan cerita ini bayak di kongsi oleh pemilik blog...saya post cerita ini di myfirst time...saja2 suka2...sebab saya suka baca cerita sex..maaf jika ada yang tak puas hati...tapi,hal ini memang tak pernah berlaku,jika anda perasan,jalan cerita juga tidak logik...saya minta,jika tidak suka,tolong jangan baca..


kawan2 semua,saya penulis asal cerita ini...masuk nerakakah saya jika saya hanya reka cerita ini...?? dan masuk syurgakah orang yang membacanya??saya perasan cerita ini bayak di kongsi oleh pemilik blog...saya post cerita ini di myfirst time...saja2 suka2...sebab saya suka baca cerita sex..maaf jika ada yang tak puas hati...tapi,hal ini memang tak pernah berlaku,jika anda perasan,jalan cerita juga tidak logik...saya minta,jika tidak suka,tolong jangan baca..


merosakkan orang melayu. Bertaubatlah. Azab neraka menunggu hamba yang ingkar.


Sudah2 la 2. .. Da bce ckup. Ta pyah na bsing. Kbur masing2. . .


urm sedapnye argh argh argh,,,,,,aaaaaaaaahhh pancut beb pancut,,,


owhhh,,,ko taw kubur masing2!!!n ko taw jgk kubur lain2,,,ko iNGAT sikit enhh yg mandy kn jenazah ko!yg smbhyg kan jnazah ko!!org lain jgk kan!!!so jgn nk myusahkan org lain,,,,bace bnda ni kalu niat kte bkn untuk layannnn xpe kan!!!just nk myiasat org zaman skarg!!1betapa jahil nye mnusia,,,,,allah huabharr,,,,,,_momo_


btl apew ko ckap pompuan x pnah ckup pda yg 1 kn...tpi best jgak bla bca pasal nie...


kalo x puas maen ag ckap lh...ak pown nk rasa gak mcm mana maen smpai 3 orang sekali gus...smpai lubang dubur pown ko sanggup maen...korang x tkut kae maen sex kt tepi kubur cina...korang nie mcm poyo pown ada ...kalo ko nk cntact lh ak kt0174574169#


ko owg sdar plak kubur masing2...ak ingt ko owg x sdar...PEHHHH SIAL SIOT ko owg tw x...pompuan 2 sja nk bg ko owg stim gle pnya...dh maen 2 x ckup ngn sowg kae...kalo dh maen 2 maen ajew lh tpi npew nk kna mengarang dlm nie x malu kae...kalo ak dh mlu tw x...owh ak lupa pula yg pompuan nie x ada perasaan malu punya...DASAR POMPUAN JALANG


ha'ah ak mmg mcm betina 2 npew...sdap wei kalo dh kna...skali dh kna mesti nk kna ag...skrg nie pown ak x thn nie jom maen nak x kalo sesiapa nk rasa burit ak nie cll lh ak nie ak tengah x thn nie... arghhh4h urmph


Ingat MATI_!!!


lu apa hal x puas ati...kalo ko x puas ati ckap ajew lah k jgn duk poyo r...sial siot!!!!


awt dh ingt nk mati kae...lntk r kt die diorang lah nk mati apew kae...npew plak kte nk cibuk pasal diorang plak kte x ada kna mengena ngn kte ok


Bagi ar nombor n alamat ko,brulah bleh ko nak tngok pecah pantat ko ak krjakan


asal ko nk 6ber ak kae blh ak bg...nie 6ber ak 0174574169...asal ko nk alamat ak kae...kalo ak bg ko x dtg mcm mana wt pnat ak bg ajew


call i.i xtahan nk rase btang yg leh jilat pussy i 0125860226


u dh x thn kae...u cri lah laki yg bleh fuck u kt tepi kubur kristian plak kn...asal dh gatai sangat kae u punya pussy 2...kalo dh gatai cgt cpt2 lh cri lelaki yg btg besar punya...kalo x dpt gak nnty i tlg cri ok untk u


Memang kubur masing2,tp,ko tergolek sndri ke masuk lubang kubur??!!!


Memang kubur masing2,tp,ko tergolek sndri ke masuk lubang kubur??!!!


lu apahal kalo rasa nk msok kubur msuk msing2 beb...x ada kena mengena beb


Wkwkwkwkwk..lawak gila coment-2 kat sini..


Amek number member aku nih pompuan . 013 359 3395 . Cer try.


kalo laki ak amek dah


aku suka jilat puki kalu..nk dtg la umah sini bole rasa btg 7 inci puas beb


nak laki 0139882240


btl kae sdap 2 kalo btg 7 inci


Hai nak lelaki--u ni wanita ke or?keep In touch ye dgn I kepada semua wanita kita bertukar
Jelatang10@yahoo.com


Stim gila...sakit tetek aku diramas bf sdiri..


I gersang baca cite nie..nk isap batang konek..nk kne jolok..contact I skg.0139941104..


Nauzubillahiminzalik, apakah semua ini? ingatlah wahai manusia, akhirat itu sekejap sahaja lagi, bertaubatlah sebelum menerima ajal..


Ahhaha best2


kenape ada orang yg baik sangat pasal islam bukak blog nie..bapak gile.. Dalam golongan ape ko tuh ?? - Lolla-


kenape ada orang yg baik sangat pasal islam bukak blog nie..bapak gile.. Dalam golongan ape ko tuh ?? - Lolla-


Hahaha...
Nasihat bagi nak rak..
Tapi baca jugak..

Dah enjoy mcm nak gila,
Lu dah stim carik la mangsa..

Dah baca simpan sendiri,
Nak nasihat tengoklah diri sendiri..

Kalau lelaki, aku x layan,
Kalau perempuan, aku layan,
Nak mencari dan berkenalan,
No Strings Attached, kita amalkan..

Hahahaha


Maaf , kau tau pasal dosa , halal haram semua tu . Tapi apa kau buat dekat blog ni ? Baca sekali ?


kpala hotok mg.


mcm na poyo pnya jantan...lu engat lu bgus sgt...bleh blah lah dasar jntan x gna n brengset...smua lelaki dayus ajew nk pompuan blh lyn korang pnya nafsu ha'ah...Dasar lelaki DAYUS N PENGECUT...Bwa lah insaf


Mane p0mpuan yg gtl sngt to0 ? meh koll aq kalau brani...


Mane p0mpuan yg gtl sngt to0 ? meh koll aq kalau brani...
0147166759


pehh aq rase yang bagi nasihat cume nak bagi jew terpulang la nak ambik x nak tapi antara nasihat2 tu semua nye boleh diambil gune memang la dpe bkk blog nie mybe depe semua nak tengok org islam ade kew yang terpengaruh dgn propaganza barat so bile dpe nie tau depe bagi la nasihat ish tu pun x bleh pikir kew??


ko ngebom je lbey,,,tah2 ko pn barai gak,,,


akhir zaman....


Bace terus berair pepek i . sedapnye . da lme xdpt konek . sangap . sape bleh tolong puaskan i . muuah


waa mcm2 c0ment pn ad, aduhai..


Wahhhhh , bestnya you ... i dah lama nak macam ni


sape yg nk btg konekk...add skype aq...allan_scandel


mcm plui bh knpa enda 4 org je biar kuyak puki ko sna


Nk i bgi u lh puki i nk x


Bg la I no u I pun dl lm x jilat puki nk sgt sgt


Nak btg or kena jilat..power punya..contact i..01111800186


Best jgak cita ko


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.