Buaya Darat

Mencemari Pantat Nora

Pada hari khamis malam jumaat aku terlah berjanji dengan seorang gadis bernama Nor untuk menelefon dia. Nor ialah seorang gadis yang cantik dan berumur baru 16 tahun dan masih bersekolah. Ketika itu aku berumur dalam 17 tahun kami selalu bertemu semasa pulang dari sekolah. Selalunya kami bertemu di belakang sekolah dan berbual-bual biasa. Sambil berbual bual dia menyuruh saya telepon dia malan nih apa lagi saya cakap tak dak masaala setelah lama kami berbual sampai pukul 4.00 petang jadi saya pun pulanglah.

Pada pukul 8.00 malan saya pun keluar rumah pergi teleponlah kat Nor sambil kami berbual terasa boring lah biasa lah kan. Jadi Nor menganjak aku pergi ke rumah dia naik ikut pintu tingkap saya rasa serba salah nak pergi atau tidak, jadi saya berani kan diri dan saya menbuat keputusan sangup pergi ke rumahnya, jadi malan itu malam yang idah bagi saya apa bila sampai kerumah nor saya pun seyap seyap naik ke rumahnya semasa itu Nor hanya memakai kain batik dan baju kemeja-t sahaja saya pun duduklah dalam bilik nya di atas katil sambil baca buku cerita.

Pada pukul 12.00 malam saya terasa boring jadi saya cakap kat Nor saya teringing sangat nak duduk atas pehanya. Tapi Nor menolak saya dan dia cakap gatal. Saya tak kira, saya nak jugak. Jadi saya pun memeluk nya sambil tangan kanang saya menbuka baju nya.

"Jangan lah... Malu lah saya...!" Katanya sambil cuba menepis tangan saya.
Apa lagi. Lagi kuat lah nafsu saya. Lagi kuatlah saya memeluk dia sambil tangang kiri saya mula menbuka kain yang dia pakainya.

Akhirnya Nor tingal seluar dalam dengan coli aja. Aku pun mula mencium bibirnya dan dia kelihatan telah merasai nikmat. Saya pun tangalkan pula pakaiannya saya. Lepas tuh telanjang bulat lah saya.

Apa lagi, saya pun tangalkan lah semua pakaian Nor. Kami sama sama telanjang. Saya hanya mahu nikmat romen je. Batang saya keras terpacak kat peha Nor. Nor memegang batang saya. Aduh amat nikmat sekali. Dia pun mula melacapkan batang saya. Lepas tuh dia menyuruh saya masukkan batang saya kat dalam patat dia. Saya pun masukkan batang saya.

Teryata Nor masih anak dara lagi. Sunguh ketat patat dia. Susah betul nak saya masuk kan batang saya. Tapi lama kelamaan masuk jugak batang saya kat patat dia. Nor hanya memenjamkan mata. Pelahan lahan saya pun mula lah henyut batang saya. Acara tarik sorong tu aduh nikmat sekali.

Saya rasa setelah 25 minit saya menhenyutkan batang saya. Saya rasa sudah sampai kemuncak lalu saya lepas kan kat dalam patat Nor. Terbeliak matanya kerana saya telah lepas kan air mani kat dalam.

"Kenapa lepas kan kat dalam.... Susah lah Nor nanti....!" Keluhnya pada saya.
Saya pun buat tak dengar je lalu mencabut batang saya dari patat dia. Saya pun memakai pakaian saya dan Nor pun memakai semula pakaiannya. Lepas itu saya pun duduk kat atas tingkat. Lama jugak kami berbuat pasal nikmat yang kami lakukang tadi. Sampailah pukul 3.00 pagi saya pun balik lah ke rumah. Kat rumah saya melacap pula.

Keesokkan hari, saya nampak Nor letih je. Mukin kerana semalan kami buat karja. Saya rasa amat puas sekali kerana telah merasa nikmat yang hebat. Dengan berani saya pun pergi berjumpa dengan Nor,sambil itu kami berceritalah dengan kisah yang kami lalui semalam. Nor juga kelihatan sedih dan kelihatan keinginan untuk berjumpa dengan saya malam ini untuk melakukannya lagi kerana keseronokan yang kami lakukan semalam itu amat nikmatnya.

Rasanya ingin cuba lagi kalau ada peluang. Saya pun apa lagi, terus menjawab yah jer kat Nor. Pada malam itu seperti malam pertama juga saya senyap-senyap masuk ke dalam bilik Nor. Dan kelihatan Nor baru sahaja menyalin pakaian. Nor memakai pakaian tidurnya dan terus menghampiri saya. Kami pun berceritalah dan sambil membaca buku-buku cerita.

Pada jam 12:00 saya rasa ingin untuk memulakan acara kami itu. Saya pun berdiri dan memegang tangan Nor dengan terus memeluknya. Dengan tangan kiri saya perlahan-lahan membuka baju Nor dan dia pun menanggalkan bajunya. Nora pun terus membuka seluar saya sehingga telanjang dan kami pun kelihatan telanjang.

Semasa Nor berbaring ker katilnya saya pun apa lagi terusler mencium-cium bibir Nor serta badannya Nor pun memagang batang saya dan dia terus menjilat-jilat batang saya yang keras itu dan memasukkan ke dalam mulutnya, saya merasa itu tak berapa nikmatnya dan Nor menyuruh saya pula yang menjilat barangnya itu. Saya melihat keadaan Nor dia kelihatan lebih nikmatnya dan saya pun memasukkan batang saya ke lubang barangnya itu dan saya terus hanyutkan batang saya. Acara tarik sorong itu.

Dengan tetibah jer pintu biliknya macam di ketuk dan suara ayahnya kedengaran menjerit memanggil namanya. Saya pun terus mencabut batang saya dan memakai pakaian saya lalu terjun dari tingkap seperti di kejar polis. Apa lagi keesokan harinya saya pergi pekan dan terserampak dengan Nor dan kami terus pergi kesebuah taman dan bercerita tentang ayah Nor. Dia mengatakan yang tidak ada apa yang berlaku.
0 ulasan:
abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.