Buaya Darat

Bini Orang

Label:
Aku tak tau semua yang aku baca ni betol ke ttidak. Tapi ni pegalaman pertama dan seterusnya menjadi buruan aku selanjutnya. Ini la first time aku memantat dengan bini orang. Seblum ni anak dara, janda nak kata jemu-jemu tak la. Tapi puas le kote aku mengerjakannye. Walau pun aku dah berkahwin tapi tetap juga nak cari pantat lain. Kata orangapantat ni rupe je sama tapi rasa lain-lain macam buah rambutan jugak. Ada masam ada manis, rupa je same.

Ini terjadi masa aku mula ditugaskan jauh dari rumah sendiri. Terpaksa sewa bersendirian disebuah taman. Sebelah rumah djadikan tadika dan sebelah rumah pula diduduki sepasang kelamin tapi belum punya anak. Umornye masa tu lebih 5 tahun dari aku, dalam lingkaran 42 tapi body dia punye la mantap berisi, segar betol daging-daging dia. Laki dia pula selalu outstation tak pula aku tanye biznes ape.

Nak jadi cerita pagi tu dia tengah mnyindai kain, bekemban je. Aku baru balik kerja syift malam. Mata aku tak lepas-lepas memerhati tubuh montok berisi dia dari atas sampai ke bawah. Tiba-tiba kain dia terlucut, tapi yang bestnye dia saja-saja melambat2kan untuk menyarong kain dia balik seolah2 membiarkan aje aku berjegil mata menengoknye. Aduhhhhh..dia tersenyum sambil perlahan-lahan mengemaskan kain batik dia tu.

Tiba-tiba terdengar suara dia bekata "takan tengok je kot..meh le kedalam". Aku dari tadi terpukau tetiba tergaman bila dia, disebalik pintu rumahnye ngan tersenyum mengamit kat aku. Aduhhh..sambil toleh kiri kanan..line clear aku terus masuk ke pagar rumah dia. Dia berada diatas sofa sambil mengangkang tanpa sebarang apa-apa kecuali sejembot bulu menutupi bawah tu. Aku terus rapat depan dia yang mula membuka seluar aku.

Dengan rakus dia mula mengunakan kepandaian mulut dia mnyedapkan batang aku yang dari tadi dah mula tegang. Memang power isapan dia, bini aku pun tak reti wat macamni. Watever la..lama gak dia mEnyedapkan kote aku ngan mulut dia. Cuma aku kesempatan ngetel puting dia yang tercacak.

"Jilat bijik i ye" sambil merebahkan badan kat sofa 1 kaki atas sandar sofa dan lagi kakinye ditarik luas-luas ngan tangannye. Puhhhhh..tersengeh je pantat dia ngan lubang mula berair-air. Jernih je... Tak sabar aku mengleuarkan lidah mencungkil-cungkil kat lurah dia. Ahhhhhhhh..sedapnye katanye. Dekat seminggu laki dia tak balik. Biase le pantat la katakan bila aku jolok je jari dalam lubang dia tu..terangkat-angkat punggong dia dan terus manarik tangan aku menekan dalam lagi.

Mula-mula dua jari..3 jari..sekarang 4 jari dalam lubang pantat dia. Air punya la melambak keluar. Aku dah tak tahan ni, sakit batang aku dah. Terus aku masukan batang yang macam kayu aku, pun sama gak dah seminggu tak memantat mane tahan. Tapi kemutan dia memang la best. Aku memang la setakat setengah jam memantat ni biasa le. Aku balun dia punye dekat satu jam. Asal banyak je air aku lap ngan kain batik dia tadi sampai melecet kepala butoh aku ni.

Tapi aku betol-betol puas, dia ape tah lagi, dia kata tak pernah menikmati sampai 4 kali klimax ngan 1 game. Sape-sape nak try boleh cuba, pada yang kesunyian dan perlukan kepuasan. Dan seterusnya hingga kini dah 5 bini orang aku main, gian betol main ngan bini orang nih. he..he..he..
236 ulasan:
«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 236   Terbaru›   Baru»

sedapnya. nak try. argghh. i punya cipap sdp tau. dara lagi. takthan la baca story ni.


mira...nak try ngan u bleh x? i pun xthan da baca citer2 dlm ni. nak lancap sorag2 xbes lak.bleh x? email me: isalways40@yahoo.com


mira.i jgk x tahan asyik tengok video ngan cite jee.nk rase u punye boleh tak?batang i sebesar balak tau.sekali jolok melecet pepek u syg.


aiceh ustaz pon kemain aihh~


mira..i mau cipap u...


apalah luuuu niii tak beriman langsung ade ke tibai bini orang nanti kalau ada mamat tibai bini luuu apa macam...... ada otak pakai le mat


hi braderx semua,

hangpa semua [i kat blog ni...ni memang blog binix orang....suka kena main dgn kote bukan suami dia...

http://seksisteriorang-kohai.blogspot.com/


i pun suka cuba yg baru,,memeng x tahan baca cerita ni,,klau bleh nak cuba dgn semua btg yg ada,,


i pun suka dgn brg baru,,x tahan...klau bleh nak main skg jgk,,


openmine cmne nak msuk blog ko tu


paragus_91@yahoo.com

0125695847
pmpuan nk btg?
kol aku k?


sedapnye dapat tukar2 selera.Kita tukar suka sama suka nak? wife aku dah setuju dia nak rasa batang yg lagi besar dan boleh climaks kan dia 4-5kali.


sikitnye 4-5 kali..
aku ngan ex-boy aku,konek dia takdela besar sgt..usaha aku jugak la,satu round aku klimaks 12kali..ade sape berani ke utk puaskan aku??kalo rase2 tak mampu bertahan 3-4jam satu round,lupekan jela..


hai.. aku umur 32 n wife umur 29.. berminat untuk buat swinger.. kalau minat contact aku kat email swgmalay@yahoo.com


sapa2 nk main ngn sy x??x tahan bca story lam nie....dh lama x dpt...bf sy bz....


cakap banyak x guna.....
rxzred@gmail.com, mai bunga2 kalu berani..huhu


hai.. i ngam wife nak cari pasangan yang suka swinger... ada pasangan yang berminat x?? kalau ada email kat swgmalay@yahoo.com...


O///O..............


ko nak rasa pantat wife aku tak...sedap..melayu.barang masih baik...anak 3.umur 29.muka cun.mmg lawa...sapa yang lihat pasti nak rasa punya..aku nak kongsi sebb akurasa bertuah sebab dpt isteri cantik...nak cuba....?


hi kongsi isteri...i minatla nk merase wife u...email i scpt mgkn ye...malay_kapel@yahoo.com...


hye kongsi isteri.. klu aku nk try wife ko blh?


bodoh pnya org..bini sndiri bg org try..2 le nmanya mnusia brtopengkn syaitn...yg da dra nk bg org try..dh 2 mgndung buang anak sna sni....aku rsa kn..hmpa smua nie lhir ikut puki babi kot..dh 2 bpak hmpa anjing....2 yg bleh jd mcm 2....awt hmpaxbg org rsa ank dara,mak hmpa,n kakak hmpa skali???


kepada gadis2 atau bini yang kesunyian. bile hibungi number ini. 0174105202 area kedah


aku pn gian gak nk main ngan bini org.pastu aku gian nk tgk bini aku main dgn org,janji org tu batang beso dan panjang,aku nk tgk bini aku meraung....


Nak.. Nak main... Bg la contact


btg beso?


sms ni awk blh?sy pun nk rasa gak.kita tukar2 0197696070


perghh, rmai yg jiwa kaco ni......


Mcm org x der tamadun la lu org suma...


aku pun nak bg rasa bini aku...cipap tembam,sape nak


umur bini aku 28 thn...aku xtahn tgk cipap dia..kalau tak jilat rugi...tembam tu...


Btl ke nk bagi cipap bini u?blh bg no x??


i nk cipap ule, bleh.i dah x tahan ni,i leh puas u 14kali klimak,nk lebih pon leh,iwat u puas,mira


Aq nk try main 1bilik ngn padangan masing2 tok tuka2 milik aq blom bersedia. Tpi aq nk main ngn bini aq bersama pasangan lain dlm 1bilik. Ringan2 share mybe bole la, tpi yg brat2 lom lg. Ada yg minat ngn cadangsn aq. Kol0142733751


Cantik


Jom ar


Sedap sgt ke mkn cipap..d yg free tk..


I bk rasa btg u bole?


msg lh num nie 012566794 gurl je.


Aku ada wife umo 27 tahun, sape2 rasa nak tukar2 main wife dgn wife aku, email peminat.bontot.wanita@gmail.com


sape nk cipap i..i x prnah bt..sape2 tlnglh ajar yg ringan2 je


Blh...blh... sy dino.sy akn ajr awk cara hisap batang dan sy akn jlt pantat dan hisap tek awak.pas 2 sy akn gesel2kan kepala sy kat biji kelentit awak.awak akn merasai kenikmatannya.


Nk jugk dino... Ahhh


Blh.......xde msalh.sy sedia memuaskan sesiapa shja yg sudi.i m dino


sy zara. bini org. siapa nk try. contact sy mmwnsx82@gmail.com...


Hai Zara.....sya dino.nape sya cal zara x jwp.sy sms pun zara x rlply.zara tujuan kita sama.klu zara perlukan dino sms k.


Email i. dannymark04@yahoo.com. kita arrange


apalah banggang sangt..yg jantan bg org lain beromen dgn bini..esok bg pla ank ppuan umur 7 thn main dgn kwn sendiri..atau bapak endiri..xhairanlh dlm tv slalu kluar kes cm ni..bangang..mompos lg elok bg cacing mkn dpt gak pahala...baannggannngggggggggggggg...sial...


hai..i'm lisa...i nk btg yg besar dn pnjang jer..sape yg sudi...i tgh sangap nie...


Bgi no tel


Ada berani bg no tel le


Hai lisa.sy blh kata setiap hari melawat halaman ni.klu ada yg sudi hisap btg sy.klu nak dikata besar 2 x berani nak ckp.tapi klu masuk rasa senak nikmat dah pasti.lisa klu nak rasa jilatan dari sy tglkn fon no.sy akn cal lisa.sy dino mencari yg sudi.


ada sapa2 boleh tolong wife aku kalu main mesti nak lebih btg dia ckp nak cuba threesome.


Boleh...blh...blh..bila dan d mana?


Wife aku suka beraksi naked outdoor kat air trjun kat balkoni kat keta


Aku nk try jgk blh?email kt cni..saga_limited@ymail.com


Boleh percaya ke semua ni?


lau nak try main sejam 2 jam tanpa henti try e-mail i kat airmingshoot84@gmail.com,servis just for female jer.


wife aku suka main ramai, ada sekali tu aku ajak kawan aku main sekali wife aku sampaikan wife aku mintak masukkan batang aku dengan batang kawan aku tu sekali kat lubang puki dia, terus taranglah aku cakap aku sangat2 puas bila aku tengok kawan aku kerjakan wife aku.......


gurl2,janda n bini owg sepi nk layanan cl me 0177712760


suka sma suka ke@nk kna kan byran!


Utk wanita yg kesepian n perlukn belaian kol sms me 0175251577


Jom swap pics dulu bobbbybrown@gmail.com


81853494


Ade wife tganu yg nk cuba btng aku x... 0111993120


Sape2 yg nk cari adq angkt yg bole phnsex sila eply...msty besh


anak dare, bini org n jande yg nk sex kol 0134958859


Nk kmi pon nk try 0123049508


Lol....sumer nie trap bapak ayam. Gurls jgn caya. Value ur life.


J0m nk rs btng ku y pjng ni


Nk jgk...0127660831


Nak iugak


i nk cube


dlu pnah main dgn bini org...mmang best gua ckap klau main dgn bini org....mne dia skg tah....c.t oh c.t


Ha3x..macam2..


Janda dn dara yg nak rasa batang email ke dreamcather007@gmail.com pasti best...


sape2 nak bg aku main ngan bini dia aku xde hal,dia nak join tgk pn bleh,email kat aku airmingshoot84@.com,kta sbang kat sana,privet


Radomirpopo@yahoo.com..email.kta tkar suka sma suka


Jom clubbing.my name zana.area kl.


Ok ... let me know... dashing203@yahoo.com


For those wifey, janda & anak Dara nak main, pls let me know... I'm a good looking, professional, & ready nak main anytime.... I love I fuck bini org & MILF... message me at dashing203@yahoo.com - John


First time bce citer bgni,u all mmg ske jilat k?? Hubby i xpnh pn jilat,mcm kotor je


Best...nk try takut...


sape la ciplak cerita aku ni..aku buh dalam my firstime..mcmana leh ade kt sini...adoi


Brader..
Cmna nak msuk blog ni... dia nak org yg kna invited sja ke.. invitedla sya.. maskulinz69@yahoo.com


benda sedap...nk try contact i..0168132641..i jilat sampai u klimaks..kita pon sex pun boleh


Aku nak try
Indian 6.5 sunat umo 33
0172006731


Indian guy from kajang.. 33 6.5 sunat
Nak try mail me endrum@gmail.com


mr.wan446@yahoo.com area jb saja....isteri atau janda yg gersang....jilat abis


Apa Nak takut i kan ada....mr.wan446@yahoo.com


Untuk bini2 yg kesunyian sms No ni ye 0142388566..


Lelaki pemuas wanita.lokasi Ipoh..sms no 017-5673374


ada yg nak try boleh la msj kat no ni 0129207677.. for gearl only ok..


Bodoh sangat korang...


LUBANG PUKI BINI BAPAK HANG... HANG TAK TUTUH SEKALI KA WOI..????


shila, menjilat pepek bukan la kotor, tapi merupakan kenikmatan bagi wanita, cubalah try, mesti ketagih.. nk pepek di jilat saja :D


apa-apa saja.. OK!.. email ke biglong.jack@gmail.com


betui ke ni ? baca tu sedap. nanti kena kantoi pulak.


Ppppp


Jom2 try


Sila meh i jilat peqek u pas2 misti nk rasa balak 8 in i ni


ada yg nk main, area betong, cl me 0147969035. msj dlu.


Sape2 yg cal no dlm ni bodoh...ni smue tpu....


pada awek2.. janda2.. n wife org yg nak main.. leh sms i kat no nie... identiti anda adalah rahsia ketat.. 012-8947381.. tp sms i dulu...


Sape nk bini gua.? 19..?


SAPE NK??? Wife ak.?


Biar betul umur 19, kat mana bini awak, saya nak. Sms saya 0124949129


Terenggnu bos... tp mslh nya bini sya x stuju lar bro... gua nk tp di plak x nk


Gile sex...


Or call x angkat..


Msg saya untuk kepuasan isteri anda. Pasti klimaxs giler,penang. M 43. Malay. 6 inc.0103854697.pakar jilat,


khairi.almaliki@gmail.com


Invited sy jugak pspdude78@gmail.com


Laki aku pun selalu ckp mcm ni kat aku..bestnya kalu dpt betul2..


Slmt hari raya..syaitan nk mule lepas dah


Bujang suke bini org..0192538884 klang shah alam..


0192538884 anak dara.bini org.janda.semua layan..sy bujang umur 27..klang shah alam KL...


Ejas main dgn wife saya leh x ayat mesti power sikit tuan kena bersih la.. wife umur 20 bru


Kat mana bleh chat benda mcm ni...stim bila tbayang wife buat...tp sayang plak nk bg org rasa...body gebu...tetek dan puting besar..tonggek lg tu...cuma muka dah berusia...biasalah...dah la pemalu...best jg idea2 ni...


Btul ke kt sini bleh puaskan prmpn aku pun cpt pncut sbb x tahan air dan kemut sedap sgt...tpksa guna bantuan jari bg dia puas....


Btul ke kt sini bleh puaskan prmpn aku pun cpt pncut sbb x tahan air dan kemut sedap sgt...tpksa guna bantuan jari bg dia puas....


Agak2 clear ke buat semua ni..suami tau mampus....


Agak2 clear ke buat semua ni..suami tau mampus....


Tbayang wife buat mcm tu tp tak tau macam mana nak adjust bg dia nak mcm swinger..


Kat pejabat aku ada wife yg suka mcm ni...janji pandai adjust...jani pandai bg diaorg ghairah atau teransang...masa atau selepas mkn tgh hari pun jadi...sempat lg....diaorg klu dah stim x ingat apa dah....nak sdap jer..skali kena...yg lain pcuma....memng sedap...


Saya serius nk cari lelqki yg pndai bermain2 dgn kata2, utk wife sya . Area kuala terengganu, ejas tido rumh sya line memg clear.. klu serius nk komen dlm ni dulu


Suami sporting brpa umur wife u...nk test bleh...


Evo10 wife saya umur 20thun..


Naak llki btg keras dan besar test goda wife aku....nk yg btg bsar dan keras jer...tgl contact...nnt kita bincang...


Naak llki btg keras dan besar test goda wife aku....nk yg btg bsar dan keras jer...tgl contact...nnt kita bincang...


Area mana kalau jauh susah nk pergi, isteri u stuju x..?


Tak pasti dia nk ke tak...x pnh test tp aku tbyang dan stim bila tbaca artcle dlm ni....dia pmalu orgnya...kena pandai sembang la kot....tp jgn bgtau aku yg suruh plak...tp aku tringin nk tgk dia dgn btg besar jer...yg biasa2 xnk la.nk tgk dia btl2 tgoda dan puas....pncut luar...x blh dlm....


Kau duduk kat area mana.? Wife kau umur brape.?


Xleh pncut dlm.? Hbs tuh.? Main belakang blh x.? Kau pn nk join main skali ke atau kau just nk tgk jew..?


Pahang..wife 30.jgn jumpa lg cuba phone dlu...jumpa trus mau mgamuk dia.jgnla main blakang...aku pun x buat mcm tu kat dia.kau punya bsar dan keras ker....kau bujang k3 kawin


Pahang area mana.? Blh aje.. mcm mana nk brhubung.?? Ak dh kwin ank sorg, trase jgak nk try 3some.. arap kali nih jdi kije la.. ak area trg..


Ader no phone x...free nnt cntct


Xkn nk tingl no phone dlm nie.. ad cre lain x.? Email ke dulu pastu bru bg no phone.. kau bg email kau dulu..


nk puaskn istri sndri

Ader saper tau cara nak bg isteri bernafsu tak..share skit.kot ada pil ke atau ubat sapu ke kt bhgian sulit dia bg dia ghairah sgt2


nk puaskn istri sndri

Ader saper tau cara nak bg isteri bernafsu tak..share skit.kot ada pil ke atau ubat sapu ke kt bhgian sulit dia bg dia ghairah sgt2


nk puaskn istri sndri

Ader saper tau cara nak bg isteri bernafsu tak..share skit.kot ada pil ke atau ubat sapu ke kt bhgian sulit dia bg dia ghairah sgt2


nk puaskn istri sndri

Ader saper tau cara nak bg isteri bernafsu tak..share skit.kot ada pil ke atau ubat sapu ke kt bhgian sulit dia bg dia ghairah sgt2


Aku dh geram dan tbayang kak ipar aku...fuh...tek 36c...mcmr nk curi main ngan dia tanpa dia sedar yer...


Aku dh geram dan tbayang kak ipar aku...fuh...tek 36c...mcmr nk curi main ngan dia tanpa dia sedar yer...


Lovesex..? Mcm mana wife kau.? Jadi x nih.?


Ye ke.....tak pe...I nak u ble....
Cal lah0189621383 Bella


love sex, aku pandai ayat wife awak, contact aku 0126664477 zul


Kau nk ayat kau dh kawen blum...


Kau nk ayat kau dh kawen blum...


Love sex..? X jadi ke nk bgi main.?wife kamu x stuju ke..?


Saya Nk burit.. pele saya size 8 inci..


hye..sy pn nk join juga ah...
klu ade blh cll sy 0177677709 msg pn blh..
sy x ksh jnji enjoi...
nk main2 pn sy ok nk main sme laki bini pn sy ok...


col sy kte tkar2.


aku nk.0125330282


aku nk ejas bini ko blh.tkr ngn bini aku.col aku blh.0125330282


love sex aku nk try bini ko.aku pn dh kwin.0125330283


aku nk try love sex.aku dh kwin.0125330282


sape nk tkar2 bini area perak blh jmpa aku.


nak jge blh..


Jom tukar bini area pahang 0179501602


Jom bg no cntat


Tipu la cll tak dpt pon


0125330282


Nak try batang call 014 6404315


Wife mgandung 2 bln...x jadilah kot..teringin jg nk buat.


Sapa nk test adjust ex wife aku....ader pic ngan no tel.


Sy nk main dgn bini awak k. Kontek sy. 0109061963


Bg no hp awak zana


Sy nk bini awak. Bg -!-. no hp die.


Suami spoting .bg no hp awak,sy nk main dgn isteri awk k.


Siapa ada bini yg tepancut bila climax ?


Siapa2 bg tau tk blog yg blh chat benda2 sex ni?


Antr pic wife love sx bolh.. Nk tengok geram x. ShahAyie


email me amanqaseh@yahoo.com.my


Email me amanqaseh@yahoo.com.my


aki..0125856661..perempuan saja..area kamunting,perak..yg berumur pn xpe..sy suka jilat..nak main pun boleh..


aki..0125856661..perempuan saja..area kamunting,perak..yg berumur pn xpe..sy suka jilat..nak main pun boleh..


Nk tkar bini..ada x yg nk tkar?


Ada ada nk tukar.. area mana.?


Bg no..nti aku kol


Wife aku pancut air banyak masa main...sedap...tetek gebu...badan gebu...punggung tonggek...cuma muka biasa2 jer...umur 37..sedap dia kemut.cuma x pandai isap btg.xsedap.klu lancap dia pandai jg sedap....suka doggie....tp xnk la aku bg share...aku nk main dgn istri saper yg x puas jer.aku suka jilt semua bontot wife aku pun aku jilat....dia nurse.....aku jolok2 gnan jari kt bontot...dia suka....smbil jilat pantat dia....


Wife aku pancut air banyak masa main...sedap...tetek gebu...badan gebu...punggung tonggek...cuma muka biasa2 jer...umur 37..sedap dia kemut.cuma x pandai isap btg.xsedap.klu lancap dia pandai jg sedap....suka doggie....tp xnk la aku bg share...aku nk main dgn istri saper yg x puas jer.aku suka jilt semua bontot wife aku pun aku jilat....dia nurse.....aku jolok2 gnan jari kt bontot...dia suka....smbil jilat pantat dia....


Setakat ni dah 5 org aku main...cuma sorg tu aku biar dia pancutkn dgn lancapkn aku je sbb buat kt kreta...lps mkn tgh hr.harap2 2 3 hr lg bleh main....wf org ke 5 aku puaskn.


Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Invite sy marco4728@yahoo.com


Tk bg try tp cite kt org.buat keras btg org je.bg try la skli


Mcm bez je tkar bni. Aku slalu tbayang wife aku kena ngan btg org lain


Ha.a, aku pun sama, mcm best je tkr bini.slalu jg tbyang tp mslhnya wife pemalu dan x sosial langsung...


Mira liyana ......ya ke masih dara atau.......


Dln hati mmg nk bg try tp syg la bro...dia x biasa benda2 gini.lgpn rasa ketat dan sdap lg dia kemut dan pancut...nanti x pasal2 longgar.kena plak btg yg bsar dr aku...x ke naya


Bini org janda ank dara yg Nak kena jilat email kat i.... Area jb
mr.wantwothree@gmail.com


Hisap ice boleh la tahan lama


«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 236   Terbaru› Baru»
abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.