Buaya Darat

Balas Dendam

Label:
Peristiwa nie berlaku lebih kurang 3 tahun lepas masa tu aku bekerja sebagai PRO disebuah syarikat swasta. Aku ada kenal dengan sorang awek nie nama dia Rina. Dia nie kembar adik dia lina. Tapi aku rapat dengan rina nie. Satu hari tuh aku ajak dia pegi disko. Aku pergi dengan member-member aku adalah dalam 5-6 orang termasuk Rina ni. Masa tengah dok sembang-sembang aku sound dia yang aku nak hantar dia balik. Tapi dia tak nak, dia nak balik sendiri. So bila nak balik aku sengajala pegang tangan dia ajak dia ikut aku tapi dia terus amik air coke dari atas meja pastu curah kat aku. Aku pun bengang la. Yela kena curah dengan air dek awek. Satu disko gelakkan aku. So aku chow la dari situ.

Lepas 2-3 hari aku jumpa Rina ni mintak maaf. Dia pun mintak maaf sebab malukan aku depan orang ramai. Aku pun cakap takpe sebab salah aku (dalam hati masih dendam). Pastu aku jumpa member-member aku, nasib baik member aku ni side aku. Ade yang bagi rancangan supaya curah balik air kat Rina depan orang ramai, ade pulak yang suruh aku fuck dia. Makin lama hati aku makin geram dengan Rina ni.

Hingga satu hari tu aku dapat idea nak bagi si Rina ni mau dengan cara multimedia iaitu buat gambar bogel dia dan dedahkan kat internet. So satu hari tu aku ajak Rina pergi parti. Tapi sebenarnya aku nak kenakan dia. Aku ambik dia kat bus stop jam 8.00 malam. Pastu terus aku menuju ke sebuah hotel yang telah aku sewa dan siap dengan video kamera untuk merakamkan aksi aku dengan Rina. Bila sampai jek hotel aku terus bawa dia ke bilik.

Sebelum masuk pintu bilik aku suruh dia tutup mata dan aku tutup mata dia dengan tali leher. Dan tangan dia aku ikat dengan tali. Sebab aku kata nak buat surprise kat dia. Bila je aku bawa dia masuk dia kata kenapa senyap je. Pastu aku terus tutup pintu bilik dan letakkan dia kat satu kerusi. Terus aku amik kamera dan aku pasang sinar-X yang boleh melihat tubuh dia Rina ni. Terus aku snap beberapa kali. Pastu aku tanggalkan baju aku dan londehkan seluar aku tinggallah boxer short aku jek.

Pastu aku gesekkan konek aku kat tangan dia dia Tanya apa tu?. Akupun jawablah itulah senjata aku. Pastu aku buka ikatan mata dia. Rina ni pun terperanjat sebab yang hanya dalam bilik tu hanya aku dengan dia je. Dia pun marah marah aku dan suruh lepaskan ikatan tangan dia. Tapi aku tak buat dulu. Aku pergi dekat dia pastu aku duduk atas beha dia menghadap muka dia sambil menghenjutkan konek aku kat badan dia (Rina ni masih pakai baju).

Bila dia start jek menjerit aku terus kiss mulut dia habis aku nyonyot sekuat hati aku kekadang aku gigit lidah dia bagi dia sakit sebab geram sangat. Pastu tangan aku mula merayap kat baju dia pastu aku rentap semua pakaian dia tinggalla coli ngan kain. Pastu aku terus menguli buah dada dia yang tak berapa besar tu tapi boleh dibesarkan. Rina ni dah nangis sambil menjerit. Aku cakap kat dia lagi dia menjerit lagi kuat aku tibia dia bila aku dok uli slow-slow, Rina ni pulak yang menjerit habis la tetek dia dah naik merah pastu makin kuat dia menjerit aku dah takleh tahan terus melatkat tetek ngan tengkuk dia dan kat pipi ngan hidung dia.

Pastu aku amik video kamera dan letakkan kat stand dia dan halakan ke arah si Rina ni. Aku cakap kat Rina tentang plan aku dan dia menangis jek. Pastu aku cepat cepat tanggal kain dia tinggallah panties dia warna cream. Pastu sambil video tu rekod masa dia meronta aku amik gak gambar bogel dia. Habis satu roll filem (36 keping) aku pasang satu lagi. Pastu aku pun mulalah adegan seterusnya iaitu meratah badan si Rina ni. Habis dari rambut sampai ke peha basah dengan air liur aku. Pastu aku tanggal seluar dalam aku dan tala kat badan dia. Menjerit si Rina ni. Pastu aku gesel kat panties dia masa dok tengah gesel takleh jek kaki kerusi tu patah, tergolek aku ngan Rina nie.

Kaki dia sebelah kanan jek yang dah terkuar. So aku angkat dia letak kat meja. Ikat semua tangan. Kaki dia aku kangkang seluas yang boleh pastu aku adjust video cam. Pastu aku tanggal panties dia. Mak kau bulu macam hutan belantara wa cakap. Aku pun amikla shaver. Cukur bulu dia habis licin. Pastu aku pun tindihlah dia sambil tangan aku gentel putting dan konek aku cari lubang. Sampai kat lubang nikmat terus aku tujah.

Menjerit kuat giler wa cakap pastu aku henjutlah sampai aku nak klimaks pintu aku diketuk aku pun stop la. Aku pun amik kain ikat mulut Rina ni. Pastu aku gi tengok rupanya tauke tanya apa pasal aku pun jawablah tengah ‘roti bikin’. Apek tu pun tanya kenapa kuat sangat jerit aku pun cakapla ini first time. Pastu apek tu pun blah.

Aku pun mula tujah dia lagi. Habis darah dia mengalir kat meja ada yang dah tumpah ke karpet. Lepas tujah punya tujah aku pun dah sampai ke kemuncak nak pancut so piker kesian aku pun pancut kat celah tetek dia ada jugak yang terkena kat muka dia. Bila aku tengok air mani aku bertakung kat celah tetek dia aku pun sapulah kat bibir, muka badan ngan kat cipap dia. Pastu aku amik darah dia sikit satu kat tetek dia. Pastu aku pakai balik baju aku pastu aku off video cam. Dan amik kamera lak amik gambar dia sampai habis satu roll lagi. Pastu aku cakap kat dia yang aku nak offer apek hotel tu main ngan dia. Rina ni pun nangis jek.

So sampai sini dulu lain kali aku citer masa shooting Rina ni ngan 2 orang balak.
9 ulasan:

tah pe pe jek..x paham ak~


mampir di pagi hari sob,,,,mau tambah backlink ...silakan hanya copy paste aja...kalau engak keberatan ya sob...thanks..


tha pape mcm tk tau bikin jer.. tk stim aku bce


X sy0k ler....


Bodoh gle..


Mcm org gile nk bljar mengarang..ape pn xblh..


org nk buat cite kau un nk buat cite!!!cite lak tah ape2 ... pegi mabok r kau!!!


org nk buat cite kau un nk buat cite!!!cite lak tah ape2 ... pegi mabok r kau!!!


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.