Buaya Darat

Budak Jantan

Label:
Masa tu aku pergi rumah kawan aku. Masa sampai rumah kawan aku ni, kebetulan cuma tinggal dia dengan emak dia saja. Umur emak dia adalah lebih kurang 50 tahun dan member aku ni anak nombor 2. Kakak dia dah kawin dan ikut laki dia. Adik perempuan dia pulak tinggal di asrama baru di tingkatan 4. Masa tu bapak dia pun takde pergi kerja.

Tiba-tiba member aku cakap dia nak pergi pekan sekejap nak beli barang sikit. Adalah dalam sejam jugak. Jadi dia suruh aku tunggu di rumah sebab aku baru sampai dari jauh.

Lepas dia blah aku cuma relaks sambil baca majalah dekat rung tamu. Emak dia pulak tengah bantai makan nasi dekat dapur. Ada jugak dia ajak aku tapi aku cakap dah makan. Aku panggil emak dia ni mak ngah.

Tetiba aje telipon bunyi dan mak ngah datang angkat. Mak ngah ni tak lah lawa. Dah tua pun. Tapi dah dasar aku ni jantan aku peratilah jugak tetek mak ngah yang besar tu. Mak ngah ni badan berisi sikit. Aku dapat satu idea baik punya. Aku buat-buat nak ke tandas tapi masa lalu dekat meja makan di dapur, aku bubuh dalam gelas minuman mak ngah ubat tidur yang memang ada aku bawa selalu.

Lepas abis telipon mak ngah pun sambung makan balik. Lepas basuh pinggan aku tengok mak ngah masuk dalam bilik. 5 minit kemudian aku follow ke pintu bilik dan nampak mak ngah dah terlentang tanpa sempat tutup pintu. Dah mengantuk sangatlah tu. Aku buat-buat pangil nama dia. Lepas tu aku pergi dekat sikit dah cuba kuis kaki mak ngah. Aku rasa dah boleh start projek. Kebetulan bilik tu terletak di bahagian hadapan rumah. Jadi kalau ada sesiapa datang sempatlah aku cover line.

Mula-mula aku cium bibir mak ngah. Walaupun masih ada bau lauk tapi aku teruskan jugak sebab aku belum pernah cium orang. Lepas tu aku ramas kedua-dua belah tetek emak dia yang masih ditutupi t-shirt dan coli. Aku pun mula buka baju mak ngah dan terus tanggalkan coli hitamnya. Nampaklah teteknya yang masih pejal dan besar tu. Aku tanggalkan pulak kain batik dan seluar dalam mak ngah. Lepas tu aku terus jilat cipap mak ngah. Lepas puas main cipap dia aku nyonyot pulak tetek dia.

Kemudian aku jolok batang aku dalam mulut mak ngah tapi sekejap saja sebab kurang selesa. Maklumlah dia tengah pengsan tu. Jadi aku pun terus jolok cipap mak ngah sambil tangan aku meramas tetek di. bila dah sampai chorus saja aku terus lepas dalam. Dah tua ni tak kan nak beranak lagi kut.

Lepas tu aku angkat peha mak ngah ke atas dan aku jolok pulak bontot dia sambil bunyikan efek orang tengah beromen. Bila dah sampai chorus aku pun lepaskan ke perut mak ngah. Bila dah puas aku pergi ambik kamera dalam beg aku dan ambik 10 posing menarik daripada mak ngah. Lepas aku pakaikan semula pakaiannya aku bukak almari mak ngah. Aku pilih sehelai coli satin warna merah sebagai kenang-kenangan.

Lepas member aku balik aku buat-buat tidur di kusyen luar sambil mengidamkan cipap adik dia pulak.
16 ulasan:

cite cam cilake...50 tahun, ah ni cite tipo ni~


cite macam sial doe.. hahaha.. kaki kencing punye olang..


puki pon da sumbing nk men lg.....


mcm bodo je........dgn org 50thn kowt...eeee


entri menarik sahabat,,salam kenal ^_^


bg malu je..aku x pcya laa weh..


E bodo je..dah pangkat nenek pon ko tale gak..


Klu cita ni mcm cilake apa kata sya jila pantat jujamafia pasti kita sama2 dpt nikmatnya.oh ....sdpnya juja.


Hahaha tahikkkk pnye cite sangal!!!


best perh...I love makcik


50 taun biji kelentit dah leper & lembik kencing pun dan bersepah ko nak late lagi


Macam lu punya crita....


buat malu kaom laki2 jek!;!!!!!


Kalau sy nak burit jujamafia boleh tak ? Saya dah tak tahan ni jujamafia.


Ada prmpuan nk scndle tk kira usia


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.