Buaya Darat

Aku Main Jubur

Nama ku Iqmar, aku bersal dari Utara, aku berasal daripada keluarga yang senang dan sporting. Kejadian ini daripada kisah benarku. Ianya berlaku di pejabat ku. Aku mula berjinak -jinak dengan SEKS ini, sewaktu aku belajar lagi. Kawan ku pernah di pantat oleh beberapa lelaki, habis kesemua lubangnya dikerjakan, mulut, jubur,puki jangan diceritakanlah, lumat dikerjakan.

Namum kawan ku bercerita dia puas sangat sampai klimaks 5 kali. Apa taknya dari jam 8.00 malam dikongkek sampai 9.00pagi. Sejak itu aku mula membayangkan puki aku di pantat. Pendek kata aku tamat belajar dan kerja di syarikat swasta. Di Pejabatku, aku dapat sebuah bilik namum aku berkongsi dengan pegawai lelaki.Pegawai lelaki ni selalu tengok aku pakai baju kurung.

Pada suatu petang aku kena Over Time dengan pegawai laki ini. Nak siapkan Proposal, dari petang sampai malam. Ntah macam manalah tiba- tiba aku ternampak zip seluarnya terbuka. Agaknya lupe kot, kata dalam hatiku. aku pandang lama gak. Dalam kepala otak aku ini mula terbayang lau aku dipantatnya. Lama kelamaan dia perasan, sewaktu dia hendak membetulkan zipnya, tiba -tiba BATANGnya terjojol keluar, aku terkejut.

Tapi aku mula naik stim, puki aku dah mula berair. Fuhhh boleh tahan batangnya. Ohhh... tak pakai seluar dalam ye, aku mula nak menggatal. Hah... nak tengokke? lalu pegawai laki ini tunjukan depan muka aku, alah biasalah zaman sekarang. Dia kata sejak tengok aku , batangnya selalu naik . Maklumlah aku ni masih anak dara lagi, Kopek pula saiz 36D padat. Dia kata dia dah lama tak main. Nak hisap tak, tanyanya, aku cakap kotorlah tempat air kencing.

Tiba- tiba aku mengucap, lantas batang pelirnya yang mencanak disumbat dalam mulutku sampai ke tekak. Aku mula mengisap macam makan aiskrim. Akhirnya aku menanggalkan kain dan rela di pantat olehnya. Lantas aku halakan lubang puki dan lubang jubur yang masih dara lagi untuk dikerjaakan. Malam itu aku di pantat dari jam 9.00 malam hingga 6.00pagi. Pendek kata bekali-kali aku klimaks dan minum air maninya.

Sebagai kenangan aku dan mahu tunjukan kepada kawan ku, aku rakam dengan hp aku , aku puas. Pagi tu aku biarkan batang pelirnya didalam lubang juburku sambail aku mengemut sambil aku buat kerja opis ku. Petang itu, aku balik kerumah, ku lihat lubang juburku terbuka dan rabak. Lubang pukiku pun lumat diterjah batangnya.

Sekarang setiap kali aku tongeng je, batangnya dalam juburku. Aku kini kerja dengan tidak memakai spender, senang untuk dipantat olehnya, tonggeng je dapat, selak je bulu aku batang pelirnya dah menadah untuk merodok puki.
12 ulasan:

cerita bohong...yg sipompuan yg pengikut blog2 lucah memang gatal puki...Dizaman ini mana ada gadis..mana ada anak dara..yg ada semua betina..rata2 kelapa muda sudah ditebok tupai..dari bermulanya alam persekolahan..sterusnya keIPT..istilah dara patut dibuang kelaut..bermegah dg anugerah mahasiswi?..ahhhh..lagi2 lah yg belajar diseberang laut…uhhhhh…mereka berasa bangga serta bermegah jika umum mengetahui bahawa mereka sudah ditebok..heboh bercerita pulak tuh..semuanya hampas!...karut!..ptuih ptuih!!!

Lihat, diblog2 18 SX..cerita2 lucah..yang LIKE sebagai pengikut didapati paling ramai ialah wanita..terutama anak2 gadis..dengan bangga mempamerkan potret profilnya bertudung…habis?..apa lagi nak dialasankan..
Peduli apa! Kalau pelir dah keras terus tutuh sajalah..hentam cukup2..perempuan sekarang ni suka kangkang puki bagi orang lain tutuh walau pun dah ada laki..lepastu dg bangga pulak cerita batang pelir lakinya keciklah,pendeklah, tak puaslah..
yg syoknya, pasal sesama rakan sekerja bercinta & terus kangkang..suami dirumh???..kebanyakannya bekerja dipejabat..terutama pejabat kerajaan..tutuh dlm pejabat pulak tu..minta izin dg suami kononya ada meetinglah, overtimelah…tapi pergi kangkang...ptuihhh!...


Berair puki


Rugi la bagi free je. Kalau lelong boleh ribu-ribu.


Citer mengarut tak masuk akal langsung


bodo punye cite!!!!;;!!!!!!!


TONTON PELBAGAI SIARAN TV MALAYSIA SECARA ONLINE SEPERTI
RTM1 ,RTM2 ,Muzik Aktif ,TVi ,TV3
Ntv7 ,8Tv ,Tv9 ,Astro Ceria ,Astro Ria ,Astro Warna
Astro Prima ,Astro Ria ,Astro Oasis ,Astro Arena ,Alhijrah Tv dan banyak lagi channel lain hanya di
DI http://www.vecests.com/2013/01/online-tv-malaysia-radio-streaming.html 


Nak rasa puki aqak boleh?


Men jubur,,wat kne HIV je


main jubur selalu HIV kalo dha kena mmang nyarisla... si kawan


kalau main jubur pakai la kondom bru x kena HIV


Pakai kondom mana sedap...... takdo rasa.....
Nak bagi petua skit.... Klan main tu cari lay pempuan yg pandai berlakon
Konon dara rupa nye.....
Yg tu conform tak de HIV
Says suka seeks fon je....


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.