Buaya Darat

Cikgu Zaharah

Label:
Aku ada seorang guru, namanya Zaharah. Dia tak pakai tudung. Very cute and short. One day, aku pergi jumpa dia di lab. Masa tu, cuma aku dengannya saja. Tengah kami bincang, tiba-tiba, kakinya tersepak kakiku. Aku pun hairan satu macam. Dia tersenyum malu. Aku pun ikut senyum. Lama-lama, dia gosok-gosokkan kakinya pada kaki aku. Lepas tu, raba-raba seluarku.

Batang aku jadi tegak. Nafasku tercungap-cungap. Kemudian, entah macam mana, kami bercumbu-cumbuan. Tak pernah aku lihat Cikgu Zaharah sebegitu ghairah. Sambil kami bercumbuan, dia mengusap rambutku dan dadaku lalu membuka butang bajuku. Masa itu, dia pakai kebaya dan aku nampak branya yang warna coklat. Teteknya taklah besar sangat. Aku segera membuka kebayanya dan menaggalkan branya itu. Lalu aku meramas tetek cikgu Zaharah yang bernipple besar itu. Dia merengek-rengek kepuasan.

Oooooooh...Aaah sedap...kuat lagi!! Aku pun menghisap putingnya yang pink itu dan lagi kuat dia terjerit-jerit. Lepas itu, tangannya meramas batangku yang telah tegak hampir 90 darjah.

Aku pun tanyalah," Nak hisap batang saya, cikgu?" Dia mengangguk. Lalu dia kulum batangku dengan bibirnya yang penuh sensuos itu. Hampir 15 minit dia hisap batang aku, sampai aku tak tahan lalu terpancut air mani ke dalam. Dia telan dengan rela.

Setelah kempis batangku, kami berehat sebentar sambil mendakap each other. Katanya, aku lagi kuat daripada suaminya. Setelah batang ku tegak balik, I terus buka coli hitamnya. Aku nampak bulunya sangat lebat dari pantat hingga ke dubur. Aku bertambah terangsang. Secara automatik, dia kangkang kakinya dan menggunakan jarinya untuk stretch dia punya clitoris. Aku masukkan dua batang jariku dan mengurut-urutnya. AAAAAAAH UUUUMPH sedap kuat lagi. Masa itu, dia telah menggeliat seluruh badan. Aku jilat cipapnya.

SEEDAP.......Aaaaaaaaaaaaaaah, jeritnya. Lubangnya telah pun basah dangan air mazi yang banyak. Aku dah tak tahan lagi lalu kumasukkan batangku ke dalam. Aku aim kat biji kelentitnya. Kemudian aku sorong dan tarik dengan kuat. Zaharah terus buang sandalnya lalu mengepit kakinya pada punggung aku. Kami berdayung lama sampai dia cum dulu.
22 ulasan:

cerita tipu sekejap bra hitam sekejap bra coklat , apa kejadahnya


setan pnya crta,,pnipu,,sapa la yg reka crta ne bdoh btul


haha kejap coklat kejap itam pe la ko ni


haha kejap coklat kejap itam pe la ko ni


haha kejap coklat kejap itam pe la ko ni


apalaaa punya bangang buat cerita tak stim langsung


very pleased to find this site.I wanted to thank you for this great read.

Apron | Shop Towel


Haha.. kantoi, cerita tipu, bodoh betul..


Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.


Web Hosting | Web Design


boleh main dgn sy klau mau yg betullll.....


Ni cerita utk bdk sekolah blh ar...



Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a fine example of it.

Website Design


Cerita mengarut tak masuk akal langsung


Bodoh punya citer. Bra sebelah hitam & sebelah coklat


Another great article. I like that you are very honest and direct to the point.
CCTV karachi
Security equipment
Surveillance System


I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I dont know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog.
I will keep visiting this blog very often.

Web Hosting Pakistan
Web Hosting Karachi
Website Hosting
Hosting Services Karachi
Web Hosting


I love your site! You will be in our prayers and thoughts! Nice and informative post
on this topic thanks for sharing with us.Thank you

POLISHED CONCRETE SYDNEY
CONCRETE RESURFACING SYDNEY
FLOOR LEVELLING SYDNEY
CONCRETE REPAIRS SYDNEY
EPOXY COATINGS SYDNEY
CONCRETE POLISHING SYDNEY


sebenarnya dia nak tulis seluar dalam hitam bra coklat tu ...cuba check tengok


Story main cedok ake bdk nie.klu bt karangan time exam kompom kantoi.


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.