Buaya Darat

Bersama Mak Cik

Ini adalah kisah pengalaman pertama aku melakukan sek sehingga tergoda nafsu time aku berumur 16 tahun. Aku kehilangan ayah sejak dua tahun yang lalu, oleh itu ibu aku selalu kerumah adiknya dan aku ketinggalan keseorangan dirumah. Oleh yang demikian aku terpaksa tinggal dirumah makcik aku kerana aku orangnya takut nak tidur malam. Makcik aku adalah kakak kepada emak saya yang berumur 39 tahun tapi nampak masih muda dan slim badannya. Makcik aku juga mempunyai seorang anak yang sebaya dengan aku dan makcik aku telah berpisah dgn suaminya selama 16 tahun. Body anaknya tak power kan masih kecil lagi tetapi body emaknya power. Punggung dan teteknya yang besar dan bulat sehingga tergoda.

Pada hari berikut saya kesana untuk bermalam disana. Kami tidur bersama tetapi makcik aku tidur ditengah-tengah kami dua orang. Aku menunggu sehingga makcik aku tidur lena hampir 1pm. Kemudian aku bangun dan meraba punggungnya sambil melancap sehingga kepuasan aku. Bestnya punggung yang begitu lembut malang aku tidak pernah menyentuh perempuan lain. Kemudian saya ke plan yang kedua iaitu meraba buah dadahnya. Aku meraba teteknya perlahan tetapi dia berjaga dari tidurnya. Aku berasa takut dan lalu berpura-pura tidur.

Aku tunggu akan hari bertukar hari sehingga tibanya suatu hari untuk aku melepaskan geramku. Selalunya aku ke rumah dia untuk study dengan anaknya. Hari yang berikut anaknya ke tuysen aku berpura-pura tak tahu dengannya. Dia menjemput aku masuk. Time tu dia baru nak mandi, kemudian aku berpura-pura lagi menonton tv. Apabila dia masuk ke tandas aku panjat disebelah pintu tersebut untuk mengintai dia mandi. Dia membuka bajunya perlahan dituruti dengan branya, nampaklah aku tetek yang cun belaka.

Kemuian dia membuka sarung batiknya, nampak pahanya yang putih dan besar lalu dia membuka seluar dalamnya sehingga nampak punggungnya dan tempat kemaluannya yang lebat dgn bulu. Kote aku stim terus. Aku menonton aksinya semasa mandi, semasa dia meratakan sabun dalam badannyaaku ternampak nafsunya sehingga mengossok buretnya dan teteknya. Kote aku pun tenggang sehingga nafsu aku mengata melakukan sek dengannya.

Selepas mandi dia memakai sarung batik saja dengan membashi tubuhnya dan keluar, aku berpura lagi menonton tv. Dia terus ke biliknya untuk tukar pakaian. Nafsu aku sudah pun melampau aku membuka zip seluar lalu mengeluarkan batangku dan terus ke biliknya. Dia terkejut apabila aku terus mencerobohi biliknya.

Time tu dia masih dengan pakaian sarung batik sehingga diatas teteknya. Aku terus menjurus batangku ke punggungnya lalu meraba teteknya dia pun tolak aku ke katil lalu membuka sarung batiknya, apalagi aku membuka pakaian aku dengan sepantas kilat. Aku menjilat dan mengisap punggung, tetek dan buretnya tapi berbau busuk sikit di buretnya.

Tetapi dia tidak lagi menahan nafsunya lalu membawa buretnya masuk ke batangku dengar perlahan-lahan dia menarik dan menolak. Aku membaringnya lalu memasuk dan menarik. Dia menjerit.....sakitlah anak yang oii....kemudian menjerit....perlahannnn lah sikit. Dan menyerit lagi. Ahhhhh.....issssshhhh..ahahhhhhhhhhh.....pedihnya mak oiiiiiii.....hahhhhhh. Lalu keluar air mani aku memasuki buretnya tapi darahnya menkeluar. Aku buat sehingga puas hatiku sehingga menjerit kuat dia.

Kemudian aku membalik terbalik untuk menukar posisi menongeng batang ku masuk ke punggungnya sambil meraba teteknya dia menjerit sekali lagi.........aaahhhhh sakitnya perlahan sikit yang ........aduhiiiii......tak boleh tahanlah sakitlah .......aaaaahhhhh......uhuhhhhhhh.......aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh......... plis plis pls........duhhhhhhhiii.......ahhhhhhhh........uhhhhhhhhhhhh........sakitlah.........dia menjerit.

Sehingga das yang ketiga keluar, meleleh juga dengan darah yang lekit saja. Lalu aku mengeluarkan batangku dan meraba-raba lagi punggungnya sehingga dia mencium mulut aku sampai 1 minit tidak melepas. Aku pun mengucap terima kasih dan memberitahunya jangan beritahu hal ini kepada siapa-siapa.
16 ulasan:

bohong!!!...tapi tak mengapa cuma nak syok2 stim...

Walau apa pun >>> Dizaman ini mana ada gadis..mana ada anak dara..yg ada semua betina..rata2 kelapa muda sudah ditebok tupai..dari bermulanya alam persekolahan..sterusnya keIPT..istilah dara patut dibuang kelaut..bermegah dg anugerah mahasiswi?..ahhhh..lagi2 lah yg belajar diseberang laut…uhhhhh…mereka berasa bangga serta bermegah jika umum mengetahui bahawa mereka sudah ditebok..heboh bercerita pulak tuh..semuanya hampas!...karut!..ptuih ptuih!!!

Lihat, diblog2 18 SX..cerita2 lucah..yang LIKE sebagai pengikut didapati paling ramai ialah wanita..terutama anak2 gadis..dengan bangga mempamerkan potret profilnya bertudung…habis?..apa lagi nak dialasankan..

Nak dipujuk2 rayu, nak main2 apa lagi…Peduli apa! Kalau pelir dah keras terus tutuh sajalah..hentam cukup2..perempuan sekarang ni suka kangkang puki bagi orang lain tutuh walau pun dah ada laki..lepastu dg bangga pulak cerita batang pelir lakinya keciklah,pendeklah, tak puaslah..aku dah bertahun2 bawa teksi diLembah Klang, macam2 maklumt aku dapat..berlaku depan mata..hantar & ambil mereka dari tempat itu..ada yg dg ikhlas mengadu kecurangan mereka kpd aku..yg syoknya, pasal sesama rakan sekerja bercinta & terus kangkang..suami dirumh???..kebanyakannya bekerja dipejabat..terutama pejabat kerajaan..tutuh dlm pejabat pulak tu..minta izin dg suami kononya ada meetinglah, overtimelah…tapi pergi kangkang...ptuihhh!...

Sampai bila2 aku tak kan percaya pd perempuan zaman sekarang kecuali ibuku tersayang dan arwah isteriku yg setia!.. walau yg bertudung atau tak bertudung semua sama..pembohong! bertopeng…yg bertudung tu,amboi, bersopan ketika turun dari rumah..bila dah terlindung……..? berdasarkan pengalaman pakcik tua ni, alaaaaa…berlambak2…..berlaku depan mata aku situa pakcik drebar teksi ni…pernah beberapa kali terjadi dlm teksi aku ketika aku sedang memandu…aku hentikan teksi dan halau turun…cihhhh..

Tapi ini tentu ada orang yg akan berkata tak semua pakcik!.. Ya memang tak semua..tapi bagi aku, aku akan kata kesemua M(mim lam alif ya wau!)…piirrraaahhhhh..semua karut!!! Jika ada org yg nak marah silakan….


Melayu mudah lupa...itu kata dr.M..dari lelaki hingga perempuan semua sama..


aku paham perasaan hang tp lex aaaa ni kn cerita ja hahaha lg satu cerita ni lawak gila haram tak setim pun hahaha


Stim2 pkara biasa..tgk org kiss kat tv pun stim jg...


tah..kecoh rr...dh tau gila agama pi la bukak blog agama..yg ko msuk sni wtpe..pi ra mabokkk!!!


Aku nk jgk maen dgn mkcik aku..p mkcik aku smenye dh monopoz..susu dh xpired


Tu la hipokrit namanya. Nak lakon alim tapi kuat Kongkek ayam indon.


Aku ada sorang makcik.Umur dia lebih kurang 40 pastu ada anak 3.Dia dulu free hair tapi skrg dah bertudung.Tetek dia bapak besar,pernah sekali aku pegang sbb time tu rumah aku blackout,so aku buat buat pegang torch light.Dia kalau dtg rumah aku mesti pakai kurung ketat.Stim terus aku! Mmg malam ti berdas das aku pancut sambil teringat dia.


Apala nk jdi dgn pmpuan zaman skrg!!! Idup tanpe maruah diri,,,jge la maruah family,,,


nak salahkan pompuan pun tak boleh juga. tepuk sblh tgn takkan berbunyi. contohnya jiran aku makcik leha. dah 52 tahun dan menopos. laki dia dah pencen tapi gilakan pompuan lain. nafkah tetap bagi tapi balik sekejap-sekejap. maunya tak gersang makcik tu. makcik leha tu walau dah berumur dan berlemak tapi muka masih good looking dan tetek besar mcm kelapa. sudahnya makcik leha skandal dgn lelaki lain. aku sendiri pun tak tahan masa papah dia ke klinik time dia demam dulu. empuk body dia dlm baju kurung licin yang sendat tu. sudahnya masa aku tolong pasang plag elektrik kat rumah dia aku dah tak boleh tahan. ada ke patut dia pakai baju tshirt ketat gila sampai menonjol tetek. tak pakai coli pulak tu. bontot dia pulak menonggek dlm kain batik. tak pasal-pasal makcik leha aku rogol siap liwat sekali. skrg aku skandal makcik leha. agak-agak nak main aku pergi rumah dia.


aku pun ta paham ape cerita,,,


Untuk makcik2 yang nak kepuasan col/sms
0139042337


Untuk makcik2 yang nak kepuasan
Col/sms 0139042337


aki..0125856661..perempuan saja..area kamunting,perak..yg berumur pn xpe..sy suka jilat..nak main pun boleh..


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.