Buaya Darat

Fucking Su Zina

Let call me Su. Aku nak cerita kisah hidup aku yang aku harap boleh jadi pengajaran untuk adik-adik dan anak-anak yang nak pergi belajar luar negara. Aku ni dari keluarga yang baik-baik. Sebelum aku pergi ke England aku berjanji pada emak abah yang aku akan belajar bersungguh-sungguh dan sentiasa menjaga kesucian hidup aku. Janji yang pertama tu aku tunaikan tanpa was-was. Tapi janji yang kedua tu aku telah kecundang.

Anak mak yang tersayang ni telah sanggup menyerahkan tubuh badan dan dara yang suci ini untuk santapan seorang lelaki. Aku ni tak lah lawa sangat. Badan tembam dan kurang potongan berbanding dengan kawan kawan aku yang lain. Aku jelous sebab kawan kawan aku ada pak we, tapi tak de yang nak kat aku. Aku pun gersang sangat masa tu. Aku cuba tackle mamat ni baik orangnya, dua tiga bulan dia tinggalkan aku, sebabnya dia nampak aku agak lain mesranya dengan Abang Halim, senior yang tak lulus dan kena buang college yang bekerja secara illegal di kedai buah.

Aku seronok melayan Abang Halim, sebab abang Halim put full attention pada aku, taklah macam mamat yang sorang tu. Abang halim taklah hensom mana, muka macam herman tino, orang jawa jugak. Bila dah brake dengan mamat tu, barulah aku rasa seronoknya berada disamping abang Halim. Ya lah abang halim tu bukan student lagi dan banyak masa boleh spent melayan aku. Mula-mula kami jalan ke town sama-sama. Lepas tu abang Halim ajak tengok video sama-sama. Abang Halim tinggal kat atas kedai buah tu.

Di situlah bermulanya segala kisah dunia perzinaan aku dengan abang halim. Abang halim ucapkan kata-kata sayang pada aku dan katanya dia bersyukur dapat berkawan dengan aku sebab orang lain pandang sebelah mata aje pada dia. Abang halim luahkan perasaannya pada aku dan banyak cerita kisah hidupnya pada aku. Lama-lama aku tambah rapat dan amat mesra dengan abang Halim. Bagi aku abang halimlah segala galanya buat aku. Mula-mula aku rasa gementar dan seronok masa abang halim belai tangan aku, ramas leher aku dan kucup bibir aku. Aku biarkan dengan rela hati. aku tambah seronok bila payu dara aku yang montok ni dibelai dan diramas manja.

Aku tambah stim, kami sama-sama menjamu sup lidah. Disamping tu tangan abang halim tak berhenti2 meramas punggung dan buah dada aku. Abang halim ramas tundun aku sampai membengkak kelazatan. Aku pun lupa ingatan bile kena ramas macam tu, aku balas ramasa dengan meramas batang abang halim yang telah terpacak di celah kelengkang. Aku lupa segala-galanya masa tu, yang aku ingat hanyalah kelazatan yang abang halim berikan. Abang halim baringkan aku atas katil. Abang Halim bukak baju aku satu persatu. Aku berikan kerjasama untuk bukak pakaian Abang Halim.

Aku dengan Abang Halim dah telanjang bulat seperti 21 tahun aku dilahirkan dahulu. Kami saling menjamu selera tubuh badan kami masing-masing. Seronok betul bila pantat dara aku abang halim jilat dan abang halim ajar aku hisap batang dia. Lama-lama kau dah tak boleh tahan. Gersang betul aku nak rasa batang Abang Halim memecak di celah kelengkang aku. Abang Halim mintak permision aku nak masukkan batang dia kat pantat aku. Aku tak kata apa, aku bukak pantat aku selebar-lebarnya supaya senang abang halim fucking aku.

Maka bermulalah perzinaan aku dengan Abang Halim. Batang Abang Halim yang besar dan padat tu tak henti-henti menujah keluar masuk ke dalam pantat aku yang maha sempit tu. Uhhhh rasa macam nak terkeluar isi pantat aku. Kelentit aku rasa macam nak tercabut kena lanyak batang abang halim. Rasa lazat dan nikmatnya tak terfikir aku selama ini. Aku tak terkata apa menanggung kelazatan dan kenikmatan. Hanyalah uhh ahhh uuuhhh ahhh aje yang terkeluar dari mulut aku. Aku tak dapat tahan, badan aku mengelinjang kesedapan, aku kemut pantat aku sekuat kuatnya, Abang Halim hentak dia punya batang sedalam dan sekuat hati bila aku buat macam tu. Aku rasa kenikmatan dan kelazatan yang tak terhingga meledak diseluruh liang urat saraf aku.

Barulah aku tahu rupanya macam itu lazat orgsm. Kalau aku tahu macamm ni punya sedap dah lama aku mintak Abang Halim kongkek aku. Lepas aku orgsm abang halim pulak orgsm. Oh... lazatnya air mani abang halim meledup berdezut-dezut dalam pantat aku. Lepas tu membuak-buak air mani tu keluar ikut celah-celah telur abang halim dan kelentet aku.

Itulah kali pertama. Malam itu kami ulang mengongkek sebanyak tiga kali. Naik longlai pantat aku. Lepas kena kongkek Abang Halim aku rasa kebas kebas dan sengal-sengal pantat aku. Jalan pun macam tak betul. Esoknya pergi kuliah pun duduk mengiring sikit. Balik kuliah aku ambil cermin muka, aku pergi bilik air dan aku cangkung letak cermin kat bawah pantat aku. Nampak merah-merah melecit dan lebam-lebam bahagian libia minora aku.

Start dari itu aku sentiasa memantat dengan abang halim. Aku decided untuk tinggal bersama-sama abang halim. Sorang pun tak marah sebab kat england ramai rang buat macam tu. Mereka panggil unmarried couple. Kerja kami asik mengongkek dan memantat setiap hari, dah pelbagai cara dan teknik aku dikerjakan. Tak kurang pulak teruk batang abang halim aku kerjakan. Kadang kadang kami pakai condom, kadang kadang tidak. Tapi aku tak mengandung.

Setelah hampir setahun duduk di alam perzinaan, brother brother usrah nasihatkan kami supaya berkahwin. Sebab mereka tahu apa yang kami buat. Mereka nampak air muka kami ni memang tak berseri. Atas nasihat mereka dan sedikit penyesalan kami pun berkahwin. Emak bapak tak terkata apa. Ye lah kalau tak benarkan nanti terjadi apa-apa yang tak elok nanti. Mereka tak tahu bahawa anak dara mereka dan beratus-ratus kali hilang dara, pantat dah tak ada apa dah.

Aku rasa tak thrill langsung lepas kahwin. Tak nampak nikmatnya, itulah agaknya ruginya pasangan yang berzina. Itu cerita 20 tahun yang lalu. Lepas aku graduate, aku dapat third class aje aku ajak Abang Halim balik M'sia. Mulanya dia tak nak sebab seronok kerja kat UK gaji banyak orang tak kacau. Tapi lama kelamaan dia ikut cakap aku. Aku jadi cikgu diutara tanah air. Kerja aku nak mendidik anak bangsa.

Tapi bila ingatkan dosa-dosa yang telah aku lakukan dengan perangai aku yang mengalahkan bohsia dan bohjan aku malu sendiri. Rasanya tak layak aku nak menjadi pendidik dengan latar belakang aku sebagai kaki zina. Oh malunya aku kalau anak murid aku tahu. Tak sanggup aku nak mengharungi hidup mengenangkan dosa dosa aku.

Sekarang anak aku dah tiga orang, semuanya perempuan. Yang besar dah form 5. Ya allah takutnya aku apa nak jadi dengan anak-anak aku nanti. Kalau emak bapaknya penzina macammana dengan anak-anak aku nanti. Adakah anak-anak aku juga akan menjaja pantat mengongkek dan dikongkek oleh batang batang konek durjana sebagaimana yang pernah aku lakukan atau lebih daripada itu.....
23 ulasan:

tunggu dan lihat....but the way..kejujuran mu sungguh nyata..:)


Boleh bagi Facebook anak tak? nak ehem ehem dia pulak....


Daripada tengok gambor, daripada baca cerita lucah Jom layan koleksi2 video seks terbaeeek dari ladang...

Video Seks Melayu

Anda tidak akan keciwa...


xbest langsung kali nie...damn...


suraya..leh rasa tak


Kongkek2 kalo dgn llaki yg skrg dah jd laki xkisahla...


anak ngko tu slalu kuar mlam mnggu kan, ngeeee....
54


Nak rasa anak form5 awk bleh x..pasti bleh kn coz kmu dlu pun begitu jg..sy amat memahami kenikmatan yg kmu lalui sbl kawin,oh x tahan pla..nanti sy akn kahwini dia lps 2...


Nk Dara x


nak bagi dara ke?


Ank awek mesti tk pandai isap Batang kn..,tk pe nnt sye ajar la die yer mak.....


Kalau susah sgt suruh jer Mak die ajar kn,Mak die pandai Maa...,kalau nk senang ajak sekali Mak die tu...., kalau Mak die bontot pun bleh balun.......


Tonton TV1.T2.T3.TVi .Muzik Aktif,astro ria,astro prima.astro warna,astro ceria

astro arena,bernama tv dan pelbagai channel menari hanya di  http://www.vecests.com/2013/01/online-tv-malaysia-radio-streaming.html  semua nya di bawakan khas untuk anda


Saya nak cari wanita yang bukan melayu suka sama suka 0139042337


kepd wanita yg sudi kenal sms sy 019-3757540


Kepada janda janda nak batang contect 01134717561 janda gersang sahaja.....


0127818942


nk puas kna jilat,dn rasa btg pnjg,, main lama,,,0127818942


yg x puas sex,,area jb nk btg bsar pnjg,0127818942


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.