Buaya Darat

Cipap Lendir Awekku

Aku baru jer balik dari berburit ngan awek aku. Kalau dulu tu cuma ringan-ringan jer... Tapi tak sangka malam ini aku kehilangan teruna aku pada awek yang aku paling sayang. Isk.. Isk... Aku ni lebih kurang dah kena rogol ler ni... Nak adu kat polis takut pula aku kena tahanan reman nanti. So dah ler nyiksakan aku.

Ceritanya macam ni. Tadi kami pergi makan-makan. Kemudian tu lepak ler kejap kat tepi pantai. Mula tu kami cuma berpelukan jer. Tah macam mana dia dah letak kankang dia kat peha aku sambil mulut tengah kiss mulut aku. Aku terasa kelentit dia yang tengah suam dan mengeras tu menyentuh lembut seluar slack aku. Dah lembut...suam basah.... terasa mengemut jer kena peha aku. Adik aku kat dalam tu dah mula menjenguk keluar dari underware aku. Aku dah agak adik aku sure nak jumpa kawan dia yang dok main atas peha aku tu.

Aku pun mula ler meramas tetek dia. Dia mendengus panas mengena leher aku. Aku menyingkap skirt dia dan memasukkan tangan aku mencari biji kelentit dia dan mengutil-ngutil manja. Cipap dia dah basah...Aku memasukkan jari hantu aku kedalam cipap dia yang berair tu. Hangat dan terasa dinding butir dia yang lembut dan berketak tu. Dia membuka zip seluar aku dan meramas kepala adik aku. Adik aku ni pun dah basah ngan air mazi aku ni. Dia mengambil jari dia dan menjilat jari dia yang ada air mazi aku tu. Dia kata dah tak tahan lagi ni.

AKu tak mahu membuang masa lagi dan terus jer selak skirt dia. Seluar dalam tak yah buang dia selak sikit jer dah nampak cipap dia. Tapi aku tak nampak sebab bulan malam ni gelap sikit. So dia tarik adik aku celah kelangkang dia dan masukkan dalam cipap dia. Srupppppp masuk...

Terasa adik aku menyorong masuk ke dalam cipap dia yang berlendir dan hangat tu. Aku mula menghayun adik aku keluar masuk. Kekadang tu ada aku termiss keluar. Jenuh ler dia mengambil dan menjolok masuk balik. Maklum lah buat cara tak selesa. Tapi awek aku ni memang banyak air keluar agaknya dah dua kali kut. Basah underware dia ngan air dia ajer ler. Aku masih macam bau lagi bendalir yang keluar dari butir dia tu.

Dah 15 minit main aku rasa nak terpancut jer. Cepat-cepat aku cabut dan mengoncangkan dengan aku.. Hush..tush.. terpancut sekaki di depan aku. Awek aku cuma mengosok-gosok batang adik aku tu ngan tangan dia. Dan menyapu kepala adik aku ngan krim yang aku buat tadi.

Terkemut-kemut lubang jubur aku ketika awek aku mengusap-usap kepala adik aku. Bila dah sudah aku rasa kesal juga. Macamana la kalau dia ni tak jadi kahwin ngan aku. Apalah yang nak dia bagi malam pertama kalau kami kahwin nanti.

Pada awek yang membaca ni aku nasihat elok ler kau orang main sendiri. Kalau main sendiri pun keluar air serupa tu juga. Kalau tak setuju kau orang balas ler jawapan kau orang pada cipap Lendir Awek ku. Samada setuju ker tak setuju main sendiri atau main ngan boyfriend yang lebih awak semua suka...? OK jawab tau...
78 ulasan:

macam bodoh je.


mampir ke blog ku juga ya....
:)

http://cybeastmobile.blogspot.com/


bangang


bohong!!!...tapi tak per nak syok2..

Namun begitu >>> Dizaman ini mana ada gadis..mana ada anak dara..yg ada semua betina..rata2 kelapa muda sudah ditebok tupai..dari bermulanya alam persekolahan..sterusnya keIPT..istilah dara patut dibuang kelaut..bermegah dg anugerah mahasiswi?..ahhhh..lagi2 lah yg belajar diseberang laut…uhhhhh…mereka berasa bangga serta bermegah jika umum mengetahui bahawa mereka sudah ditebok..heboh bercerita pulak tuh..semuanya hampas!...karut!..ptuih ptuih!!!

Lihat, diblog2 18 SX..cerita2 lucah..yang LIKE sebagai pengikut didapati paling ramai ialah wanita..terutama anak2 gadis..dengan bangga mempamerkan potret profilnya bertudung…habis?..apa lagi nak dialasankan..

Nak dipujuk2 rayu, nak main2 apa lagi…Peduli apa! Kalau pelir dah keras terus tutuh sajalah..hentam cukup2..perempuan sekarang ni suka kangkang puki bagi orang lain tutuh walau pun dah ada laki..lepastu dg bangga pulak cerita batang pelir lakinya keciklah,pendeklah, tak puaslah..aku dah bertahun2 bawa teksi diLembah Klang, macam2 maklumt aku dapat..berlaku depan mata..hantar & ambil mereka dari tempat itu..ada yg dg ikhlas mengadu kecurangan mereka kpd aku..yg syoknya, pasal sesama rakan sekerja bercinta & terus kangkang..suami dirumh???..kebanyakannya bekerja dipejabat..terutama pejabat kerajaan..tutuh dlm pejabat pulak tu..minta izin dg suami kononya ada meetinglah, overtimelah…tapi pergi kangkang...ptuihhh!...

Sampai bila2 aku tak kan percaya pd perempuan zaman sekarang kecuali ibuku tersayang dan arwah isteriku yg setia!.. walau yg bertudung atau tak bertudung semua sama..pembohong! bertopeng…yg bertudung tu,amboi, bersopan ketika turun dari rumah..bila dah terlindung……..? berdasarkan pengalaman pakcik tua ni, alaaaaa…berlambak2…..berlaku depan mata aku situa pakcik drebar teksi ni…pernah beberapa kali terjadi dlm teksi aku ketika aku sedang memandu…aku hentikan teksi dan halau turun…cihhhh..

Tapi ini tentu ada orang yg akan berkata tak semua pakcik!.. Ya memang tak semua..tapi bagi aku, aku akan kata kesemua M(mim lam alif ya wau!)…piirrraaahhhhh..semua karut!!! Jika ada org yg nak marah silakan….


dunia dah akhir zaman....
Sabor jewlah....


Jan ingt nk slhkn owg pmpuan je..yg laki tu pun sebok nk mnggatal,pe hal?sme je sume..lau da nafsu,dua2 mang salah


lucu. otak ltk kat lutut ke?


Ala kalo btepuk sblah tgn xkan bunyi


insaf lah wahai pelaku2 seks bebas..jgn smbai negare kte nie dpt bala


Ingat tuhan.. Klau nk uat tu..


susah2..melancap jelah.selamat hehehe.


ingt larh Tuhan ye yg buat prkare sektuk itu


bodo lha nate hom jh cito nie.. mu xmikir doso kow ??? bodo apo uat gtof ??? bo2x lha anok mudo wey . ingt doso p lau ad hop jenis ginie jupo nge ak mampuh lha ak katok . tgk n lihat ak kecek sjo kow x !!!


Hm . Pape je la ! = ='


Burit dh ad..j0l0x ja layh..lubang burit bkn abez..cm 2 gk..luas skit ja..jnji puas..k0te b'temu burit..xkn nk b'tmu punggung mcm anwar


Kdg2 pmpuan xdpat kpuasan ngan suami.... Trpakselh kangkang kt luar....


oih..bodo gile


Ohh sdpnya klu dpt jilat puki....sambil jari jemari ku meramas teteknya.


Aku nak rasa jilat puki leh x.ada x sesiapa prpuan yg suka d jilat.klu ada bagi tau kat mana sya akn dtg.sya dino.


Satu masa allah suruh seorg malaikat tengok jln mnuju ke neraka,lps tngok die pn brkata,ya allah ya tuhanku,sy risau SEMUA UMAT MANUSIA akn masuk ke neraka kerana jln mnuju ke neraka itu trlalu sedap,trlalu nikmat,,,,,,,pastu allah suruh malaikat itu tngok jln mnuju ke surga pula,,lepas tngok die pn brkata,ya allah ya tuhanku,sy risau TIADA SEORANG PUN UMAT MANUSIA yg akn masuk ke syurga sbb jln mnuju ke syurga itu trlalu mnyakitkn,trlalu menyeksakn,trlalu susah,sy dh 12 thn tk tngok rumah pelacuran,tk brjudi,tk minum arak,ttp sy kalah satu juga sbb desakan hidup utk trus nk survive ttp mls nk bkerja....SY SEORG SPECKULATOR(pagi beli petang jual) di bursa m'sia,cerita pakcik driver teksi d ats itu td mungkin ada kbnrannya ttp tk mungkinlh smua pompuan mcm tu


Suke jilat pepek,biji kelenttit,


Aku boy kuantan call lar aku klu nk batang..0145103759


Aku teruna... Aku nk yg dare.. Baru adil...


Love you ! Me from kuantan jugak ! Perempuan !


Ape la..ini semua stu pegajarn ok


Lelaki2 skalian,korg jgn nk slhkn ompuan jer tau.sdar2 la ckit.jgn kta bnyk opuan dh xdara lagi. .msih bnyk la yg msih virgin.korang tu. .klau xde wanite korang xkn tengok dunia la.


Cam siot je cite ko ni!!!! Awek ko mmg pompuan x de maruah....but zmn skang ssh nk cri pompuan yg still virgin..


cyala pkcik teksi. ko ckp suma btul


ada awek yang dahaga kan batangku...saiz panjang 6 inci..boleh juga menjilat burit dan jubur..dan jilat sehingga kering air..


apela,kalo ttp cm 2,cmpai ble2 x berubh nye


mle2 je awek xnk,da dpt skli,die yg lbih tp puki awek aku bsuk r..kadg2 bru nk jilt pn da bau



Xsmestiny smua prempuan dh xvirgin ..
Hbis xkn prempuan nk kna serahkn kt laki utk mmbuktikan yg dy msih virgin .
Xlogik kn ?
Perempuan yg baik itu utk llaki yg baik mcm 2 jgak sbalikny ..
Perempuan harus la mnjga maruah dan kehormatan diriny .
Lgipn xsmua prempuan yg dh xvirgin 2 hlang dara sbb mnyerahknny ..
Padahal ad llaki yg meragutny ..
Sebagai org islam ..
Dosa sy dh lpas sbb mnegur ..
Trma ksih .
Assalamualaik ..


cite tipu!!


cite tipu!!


no komen la--korang smua bge2 nasihat n maki n byk lg yg korg ckp kat ats tu. . .ada btl ada salah. . Dan kmu pn salah bap pge baca cite2 mcm ne,then korg sibuk nk kutuk penulis dia pulak. .pdahal time baca sibuk nk mghayati then mbygkn. . ''ukur baju dbadan sndiri la''. .jgn suka2 mnilai,mghukum,mghina dan mjatuhkn maruah org lain. .k. .


TONTON PELBAGAI SIARAN TV MALAYSIA SECARA ONLINE SEPERTI
RTM1 ,RTM2 ,Muzik Aktif ,TVi ,TV3
Ntv7 ,8Tv ,Tv9 ,Astro Ceria ,Astro Ria ,Astro Warna
Astro Prima ,Astro Ria ,Astro Oasis ,Astro Arena ,Alhijrah Tv dan banyak lagi channel lain hanya di
DI http://www.vecests.com/2013/01/online-tv-malaysia-radio-streaming.html 


Tipuuuu la....bongohhhhhhhhh


Abis ibu ngn bini pakcik je?ibu org lain xbaikla?pakcik pun bc gak cite ni.lau baik xdenye nk bkak blog ni pastu bc bnda ni


0139342885 nk boy ganu jew


Ni no aku dak kerteh 0122580391 cll la k.


aku laki laki jantan aku ingin d puas kan ama cwek.syp yg mau


Entah... dia pun 2 X 5 gak.. silap2 ppuan yg dia bawak tu pun dia balun x kira bini org ke tak.


Aku asrina . Kehausan seks. Tubuh aku slim, payudara besar. Selalunya main guna timun aje. Call 0128267432. Kalau blh 6 btg skali


Wei! Kau pehal letak n0.hp aqu? Tagune!! Untuk makluman k0rang aqu n0.tu kepunyaan aqu dan aqu takde kena mengena dgn semua ni. Ni semua fake!


Jom main aku ni dare ... kite main jolok kt hotel k. Aku nak batang kote yg besar


Aku nak


Jom pegi hotel badan aku slim tetek aku besar aku ni dara lg .. jom main jolok .. jangan lupe bwak kondom untuk kote kau ngn pepek aku ... bwak pil pencegah mengandung.


Stupid answer


masih ramai perempuan yg still virgin ! Jgn nk tuduh bkn-2 ! Ckp tuhh berpada-2 larhh !


sume yg bace story nihh mesty layan kan .. Tapi driver teksi pon layan jugk blog mcm nihh .. Tuhh yg x paham tuhh .. Blog nihh for remaja jew .. Dia dh syok bace pas tuhh salah kan pompuan ramai x dew dara larhh apew larhh .. For warge tua seperti "driver teksi" tuhh , pegy larhh masjid jgn nk seronok sgt layan story remaja skrg ! Dh bace tuhh diam jew larhh ! Yg nk ckp pompuan zaman skrg ramai x dew dara pahal ? Mcm mane ko thu yg pompuan zaman skrg ramai x dew dara ? Ko penah cheak kew ? Haishh sakit pulak hati kite !


sume yg bace story nihh mesty layan kan .. Tapi driver teksi pon layan jugk blog mcm nihh .. Tuhh yg x paham tuhh .. Blog nihh for remaja jew .. Dia dh syok bace pas tuhh salah kan pompuan ramai x dew dara larhh apew larhh .. For warge tua seperti "driver teksi" tuhh , pegy larhh masjid jgn nk seronok sgt layan story remaja skrg ! Dh bace tuhh diam jew larhh ! Yg nk ckp pompuan zaman skrg ramai x dew dara pahal ? Mcm mane ko thu yg pompuan zaman skrg ramai x dew dara ? Ko penah cheak kew ? Haishh sakit pulak hati kite !


Entah2 arwah bini ko yg ko ckap setia sgt tu pun buat keje2 terkutuk. Sorry


Low minded betul la driver teksi ni ops


Heee best kot dah la buat kat pantai pulak tu.haritu pakwe aku ar gi jilat pepek aku dlm kereta. Ayah aku tgh drive pulak tu. Tak perasan langsung!haha best giler.kenangan xdpt dilupakan



Meh sini I jilat pepek u nak?kalau nak dtg la kota tinggi


Pompuan susah nak tahu virgin tu la pasal kitorang tolong check.kan


Jom..


Ad x girl nk burit nye di jilat d jlok...6" pnjng..col 01117844785 area ganu


wow best nye .sdap kalau puki dijilat smbil jari dijolok dlm lubang puki..dpt kote pulak besar mst best


sy dah pngalaman asa 50btg kote..huhu
yg pntg pndai isap kote


Col no nie 0199991800


0125597845,cba hampa try awek ni,aku dh try hry 2,,dy mlyu mix mexico body gla tiptop,poen merah licin.lau dy lyan memg aku tabik spring kt hmpa.


0125597845,cba hampa try awek ni,aku dh try hry 2,,dy mlyu mix mexico body gla tiptop,poen merah licin.lau dy lyan memg aku tabik spring kt hmpa.


0125597845,cba hampa try awek ni,aku dh try hry 2,,dy mlyu mix mexico body gla tiptop,poen merah licin.lau dy lyan memg aku tabik spring kt hmpa.


Tanpa Nama berkata...
0125597845,cba hampa try awek ni,aku dh try hry 2,,dy mlyu mix mexico body gla tiptop,poen merah licin.lau dy lyan memg aku tabik spring kt hmpa.

3 September 2013 9:36 PTG

No atas ni tipu..gua call ntah mana indon jantan mana yg jwb..


No atas ni tipu..gua call ntah mana indon jantan yg jwb..


Jom main..btg aq 7 inci..n aq pndai jilat pantat..


wah bstnyer..i nakk....


nk msuk kn knex dlm ppek, b0san dh mlancap jea..


Haha... Kesian kau... xpe busuk pon busuk la... kdg2 cerita org kat blog ni nak cerita pepek awek dowg tu puteh la tembam la padahal pepek melayu byk taik palat je... kebanyakan la...


Call la.org dah buat report tu.nk mampus sila call


taik palat 2 aper.mesti awek ko pnyer puki byk taik palat 2 sbb yg ko tahu palat bebagaii.


Ada x awek/janda yg dok kt kuala terengganu...nati leh buat seks...x tahan asyik lancap ke...call aku 0199156464


Glow bna


Dgn apa yg diceritakan tu, mcm awek dia tu dh menjanda, sbb senang jer sorong masuk dgn selamber jer


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.