Buaya Darat

Cikgu Zainab

Label:
Namaku amirul. Aku ni kuat sex la jugak. Masa ni umur aku 13 thun. Di sekolah aku tu ade cikgu name dia Zainab. Badah kurus tetek mantap gebu beb sekali tengok pehhh meleleh beb....

Nak dijadikan ceritalah kan satu hari tu dia mintak aku tolong cat rumah dia kat depan sekolah, aku pun ikut je lah. Ni lah peluang aku nak tengok badan dia puas2. Kita orang cat adalah lebih kurang 1jam setengah. Cikgu ni surah aku mandi, aku cakaplah aku tak bawak baju spare. Dia kata pakai dulu baju dia, aku pon tak kisahlah terus ambil towel yang dia bagi masuk dalam bilik air.

Habis mandi aku keluar aku nampak cikgu tengah berkemban depan mata aku sendiri. Badan power beb meleleh..pastu aku tengok die ketawa kat aku. Aku tanya kenapa cikgu ketawa. Cikgu cakap "macam mane awak mandi cat masih ade kat kepale awak tu".. Dia terus tarik aku masuk bilik air. Dia tarik towel aku telanjang aku depan mata dia. Aku tengok die macam tak kisah jer....

Lepas dia mandikan aku kita terus keluar, tiba-tibe dia tarik towel aku terjojollah konek aku yang 7cm panjang. "Panjang jugak ah awak punye konek, ni mesti kuat main lancapkan" aku pun jawab lah ye.... Dia terus bukak kain dia maka terjojolah tetek die.....konek aku mankin keras...aku tengok bulu cipap dia labat semacam and aku pon suka orang banyak bulu ni...."macam mane cantik tak badan cikgu" awak nak pegang peganglah.

Aku mula pelok badan dia pehhh wangi gile. Aku mule isap tetek dia yang gebu tu. Aku tengok dia makin steam jer bile aku isap tetek dia. Aku mula turun ke perut pastu pusat....last sekali cipap die...pehhh lebat bulu cipap die dah banjir dah....Aku jilat pepek die aku dapat rasekan air dia rasa kelat pun ada...

Lepas itu aku suruh dia jilat konek aku, dia pon terus jilat konek aku pehhh nikmatnya hanya tuhan je yang tahu... Dia lancapkan konek aku adalah dalam 10 minit... Aku cakap dah nak terpancut dia pon teruskan jer...akhir sekali pancut kat dalam mulut dia. Habis dia telan semua air mani aku macam orang kehausan.

Lepas dia habis jilat dia suruh aku masukkan konek aku kat dalam cipap dia...Ketat beb masih daralah katekan. Aku masukkan pelan pelan macam dalam cerita blue yang aku tengok. Cikgu mula mengeran "ahhhhhhhh,ahhhhhhhh,ahhhhhhhhh. Ni yang buatkan aku makin stim.

Aku rase dah senang nak masuk je aku sorong laju laju......"ammmm....iiirrr...uuuullll...llaa..jjuu..llgg.iiii...ahhhhhhh,ahhhhhhhhh,ahhhhhh" aku dah nak terpancut"cikgu nak terpancut dah ni"cikgu kate pancut je dalam cipap die..."sssssssrrrrrrrrrruuuuuuuuutttttttttt"aku tewas dalam cipap die. Last sekali die cakap terima kasih sebab die rase puas sangat. Lepas itu dia hantar aku balik....
13 ulasan:

Pirrraahhhhh...cerita bohong!...tapi tak per....

namun begitu >>> Dizaman ini mana ada gadis..mana ada anak dara..yg ada semua betina..rata2 kelapa muda sudah ditebok tupai..dari bermulanya alam persekolahan..sterusnya keIPT..istilah dara patut dibuang kelaut..bermegah dg anugerah mahasiswi?..ahhhh..lagi2 lah yg belajar diseberang laut…uhhhhh…mereka berasa bangga serta bermegah jika umum mengetahui bahawa mereka sudah ditebok..heboh bercerita pulak tuh..semuanya hampas!...karut!..ptuih ptuih!!!

Lihat, diblog2 18 SX..cerita2 lucah..yang LIKE sebagai pengikut didapati paling ramai ialah wanita..terutama anak2 gadis..dengan bangga mempamerkan potret profilnya bertudung…habis?..apa lagi nak dialasankan..

Nak dipujuk2 rayu, nak main2 apa lagi…Peduli apa! Kalau pelir dah keras terus tutuh sajalah..hentam cukup2..perempuan sekarang ni suka kangkang puki bagi orang lain tutuh walau pun dah ada laki..lepastu dg bangga pulak cerita batang pelir lakinya keciklah,pendeklah, tak puaslah..aku dah bertahun2 bawa teksi diLembah Klang, macam2 maklumt aku dapat..berlaku depan mata..hantar & ambil mereka dari tempat itu..ada yg dg ikhlas mengadu kecurangan mereka kpd aku..yg syoknya, pasal sesama rakan sekerja bercinta & terus kangkang..suami dirumh???..kebanyakannya bekerja dipejabat..terutama pejabat kerajaan..tutuh dlm pejabat pulak tu..minta izin dg suami kononya ada meetinglah, overtimelah…tapi pergi kangkang...ptuihhh!...

Sampai bila2 aku tak kan percaya pd perempuan zaman sekarang kecuali ibuku tersayang dan arwah isteriku yg setia!.. walau yg bertudung atau tak bertudung semua sama..pembohong! bertopeng…yg bertudung tu,amboi, bersopan ketika turun dari rumah..bila dah terlindung……..? berdasarkan pengalaman pakcik tua ni, alaaaaa…berlambak2…..berlaku depan mata aku situa pakcik drebar teksi ni…pernah beberapa kali terjadi dlm teksi aku ketika aku sedang memandu…aku hentikan teksi dan halau turun…cihhhh..

Tapi ini tentu ada orang yg akan berkata tak semua pakcik!.. Ya memang tak semua..tapi bagi aku, aku akan kata kesemua…piirrraaahhhhh..semua karut!!! Jika ada org yg nak marah silakan….


Cerita merapu,cuba baca semula,dia mandi selepas dibuka tuala dan selepas mandi di buka towel lagi


klu sudi
col 0126919578
sp yg sangap batang jer


mgarut lbeh...


anggap je la..
segala apa yg terpapar dlm laman ni.. atau mana2 laman bacaan lucah skadar hiburan je.. apa yg nak serius2 sgt... samada kejadian benar atau pun hanya rekan penulis.. itu semua hanyalah... penulisan saja.. !!


Ada x milf area utara.nak try


Nak try main dgn milf. Area utara


kpd kaum wanita yang ingin berkongsi masalah dan memerlukan teman maya..boleh hubungi saya.. syaratnya hubungan ini hanyalah melalui maya sahaja.sekadar teman berborak,emel dan chatting sahaja.. rahsia anda dan identit anda akan disimpan. dan jangan risau, sy hanya berseorangan dan tidak berkumpulan. just emel me zackhusni@yahoo.com


Anjing nie sume


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.