Buaya Darat

Miss Chin

Ini pengalaman yang ku alami baru2 ini. Selepas hari raya, aku mengalami masalah kewangan yang agak memeningkan juga. Bingung aku dibuatnya. Kawan2 semuanya senasib, tak dapat nak pinjam ler...

Dalam aku dok termenung2, last2 ada seorang rakan sekerja yang memberiku idea.
Terkejut sungguh aku mendengar ideanya. Dia menyuruhku cuba berjumpa dengan akauntan syarikat. Anak dara tua itu loaded, gaji besar, anak bongsu tauke lagi... tentulah dia berduit. Tetapi sebenarnya, syarat2nya lah yang mengejutkan aku. Membuat aku berfikir berkali2. Akhirnya, aku pasrah saja pada nasib. Untung sabut timbul, untung batu...

Esoknya, pagi2 lagi, aku menunggu ketibaan Miss Chin. (Nama betul, tapi aku
yakin korang takkan tahu nama penuhnya, top secret!! Pasal aku dah berjanji.)

Anyway, bila dia datang pagi itu, aku tersenyum padanya. Wuimak, seksi sungguh dia hari itu. Bila dia lalu depan meja aku, aku berdiri. Dia tau aku nak bercakap, lalu memandang aku.

"Ada apa Joe?" (Bahasa Melayunya memang kelas)
"Boleh saya berjumpa dgn Cik sekejap?"
"Boleh, marilah ke dlm bilik saya..."

Dengan hati penuh debaran, aku ikut dia ke biliknya. Nasib baik hari masih awal, yang lain belum datang. Kalau tidak... entahlah teruk aku kena perli nanti...

"Ada apa Joe?" tanyanya lagi setelah duduk. Akupun sudah duduk juga
di depannya.
"Begini..." Aku terkial2 nak memulakan kata.
"Terus terang sajala... " suaranya yang lunak, melegakan hatiku.
"Saya ingin nak pinjam duit sikit... pasal saya tengah sesak sekarang."
Suaraku macam ndak tak ndak saja keluarnya. Dia senyum saja.

"Siapa yang cadangkan awak berjumpa saya?" tanyanya. Ini membuat aku serba
salah. Dia merenung tajam.

Tiba2 dia ketawa kecil. "Tentu Zek, bukan?"
Aku tak sedar mengangguk, tanpa kata.
"Tentu dah tahu kehendak saya, kan?" tanyanya lagi.
"Cik Chin nak..." tiba2 seram sejuk menyerang seluruh tubuhku.

"Joe, mari dekat saya..."
Aku ikut. Dia menarik tanganku, hingga akhirnya aku berdiri bersandar mejanya
dan mukanya menghadap kelangkangku.

"Joe, awak pernah main perempuan?" tanyanya.
Saya menggelengkan kepala.
"Bohong... saya tahu hubungan awak dengan Maria... tak usah temberang."
Alamak!!

"Jangan bimbang. Saya tak marah. Itu hak awak berdua..."
Aku menelan air liur.
"Berapa umur awak sekarang?"
"25" kataku.
"Tentu sudah matang zuriat awak. Baguslah. Kenapa tak kawin saja dgn
Maria? Dia baik. Lihat, dia sanggup serahkan diri pada awak..."
Aku terdiam.

Tapi, diam2 tangannya sudah meramas2 kelangkangku.
"Tak apalah Joe. Hari ini saya ingin rasakan apa yang Maria rasakan."

Perlahan2 dia menarik zip seluarku. Kemudian menarik batangku keluar. Aku sudah keras sebenarnya. Tapi masih nervous juga.

"Patutlah Maria suka dengan awak... hebat awak ni... lebih hebat daripada Zek sendiri pun." katanya tersenyum. Sambil itu, dia melurut2 batangku yg terus kian tegang dan keras. Aduhai, pandainya dia melurut! Macam nak terus terpancut di situ juga. Mujur aku ada pengalaman dengan Maria. Pandai juga sedikit petua mengawal diri.

Miss Chin tak banyak bicara lagi. Dia menjilatnya. Mula2 dekat kepalanya. Bahagian muncung, tempat keluarnya air. Turun ke bahagian bawah kepala. Kemudian merayap pula lidahnya ke batang. Sampai kira2 di pertengahan batang, dia menggunakan bibir pula. Dinyonyotnya. Aduh...

Lepas itu, bibir dan lidahnya terus merayap2 lagi ke segenap bahagian batang. Kemudian, dia kembali ke bahagian kepalanya lagi. Tenggelam seluruh kepala ke dalam mulutnya. Aku mula merasai kehangatan mulutnya.

Daripada situ, perlahan2 batangku turut masuk melepasi bibirnya. Sempit mulutnya mengagumkan. Maria pun tak sehebat ini. Aku mulai mengakui apa yang telah diceritakan oleh Zek kepadaku. Miss Chin memang pakar hisap. Kata Zek lebih sedap daripada hisapan Pondan kaki lima. Kata Zekla... aku tak main pondan ni...

Sewaktu Miss Chin mulai menghanggukkan kepala, dan batang kebanggaanku keluar masuk dari mulutnya, aku tak sedar aku terpaksa berpaut begitu kuat kepada sisi mejanya.

Walaupun cuba sedaya upaya menahan bunyi, kadang2 aku mengeluh juga. Tapi Miss Chin tak peduli. Berdecup2 dia menghisap... Tak dapat aku bayangkan kenikmatannya.

Rasanya lebih 15 minit, baru aku inzal. Dia meneguk habis. Tak setitik pun tumpah ke luar. Baru kusedari peluh memercik di tubuhku. Tapi Miss Chin belum melepaskannya.

Dia terus pula menghisap. Mula2 ngilu juga. Tapi lama2 aku terangsang lagi. Cukup lama. Lebih 20 minit, sebelum satu lagi siri inzal terhasil. Pun licin. Seluruh sendiku terasa lemah bila dia selesai. Diaturnya semula serta dizipnya kembali.

Sebentar kemudian dia menghulurkan not 100 sekeping yg masih baru.
"Sedap mani awak Joe. Lemak-lemak masin. Pekat pula." Aku cuma senyum
lemah. Tak terlarat berkata apa2.

Semasa aku berpaling, hendak keluar, selepas menerima wang itu, dia menahan pula tanganku. Aku menoleh.
"Nanti, minta lagi ya? Saya suka mani awak"
Angguk. Kemudian dia menambah lagi.
"Malam minggu depan ni, datanglah ke rumah saya. Saya ganti Maria.
Sekali2 cubalah juga main dengan saya. Bertambah pengalaman tu..."
aku pun angguk juga.

Di luar Zek beri isyarat, bagaimana? Aku tunjukkan ibu jari: OK.
81 ulasan:

C0mfrm sdap kalau puki dhisap djilat mcm tu.


U nak rasa kena jilat x.


Klu nak rasa nikmat kena jilat bagi fon no.sya dino pasti awak puas.sya akn jilat seluruh badan awak.yg penting mestilah perempuan.


Oh sedapnya klu dpt jilat puki.dino


Dino.......fuck me dino!aaaaahhhhhhhhh..


Blh sya tgu awak kul 5pm layari laman ni k.sya pun dah x sabar nak jilat awak.raya ni dtglah kl sya tgu awak k.blh sya tau nama awak?


Ooohhh siapa nak hisap kote sya.sya akan jilat pantat awak sampai bersih.eemm sedapnya.sya dino


Emmm sedapnya,sye puwn tgah gersng ni.ahhhhh, ahhhhhh auwww auchhhhx


Aku dino hari ini adalah hari yg baik buat aku.aku akn bertemu seseorg d kl pda jam 4pm.aku x akn lepaskan peluang keemasan yg sekian lama aku hajatkan.hari ini akn ku benamkan sdlm2nya batang ku kelubang pukinya.dan sebelum 2 akn ku jilat sepuas2nya.hari ini adalah hari kenikmatan buat aku dan sidia.ni pun dah berdenyut2 batang aku ni......oh sedapnya.pucuk d cita ulam mendatang....menjilatlah aku arini.


hi en dino, awk nk try sy x...email sy mmwnsx82@gmail.com, nnt sy bg contact number.....sy ingin kan jilatan awk.....email tau...


Utk wanita berumur shja..0132853711


0177448454 area johor.. Sy llaki nma sy EL


0174180546 jum fon or real sexs..perempuan je..


best klau pantat i d jilat...


Nk cuba ... area kuantan... mry2029@yahoo.com....


Jom jmpe


i suka main dgn skandel i...bergegar katil,pantat ku rasa kebas kena henjut dgn abg askar ni...nk taw ..askar best woo bla main..rasa nk terbang..hbs smua dia kerjakan..aku kangkang jelh....


Ina sy nak blh x?ina kat mana?sy dino sedia memuaskn kehendak ina.


ina msj i 01116033134 n 4 gel je


sayapun terasa nak jilat pantat org cina..ada sesape yg sudi


Haikal..for gurl nk main cal i..0193458718..i melay boy..Putrajaya


Ibu tunggal yg gersang leh email sy zam2745@gmail.com johor saja


sy nak kena fuck ngan batang besar.. awww...


yake,,jom fuck dengan saya,


mehla.call me 0168814271,pmpuan je


Mai la,cl0142127018 popuan je


Ai mcm2 la


hayy..
sy 19 thon.. llaki
sy xpnah main..
nax cube tkot.. xpndai ayt..


ala awk sms kt sy 0194639498


Mr.wan@yahoo.com...i suka jilat....sapa Nak try....email i


Sory salah email....mr.wan446@yahoo.com...sapa Nak kena atau rasa kena jilat...email i


Bkn stkt pantat je lobang buntut pun aku blh servis nak try mai tp utk pmpuan je yea...


Bkn stkt pantat je lobang buntut pun aku blh servis nak try mai tp utk pmpuan je yea...


aki..0125856661..perempuan saja..area kamunting,perak..yg berumur pn xpe..sy suka jilat..


girl area taiping,msj me plz 0175660475,akmal,sure marvelous


Tonton TV1.T2.T3.TVi .Muzik Aktif,astro ria,astro prima.astro warna,astro ceria

astro arena,bernama tv dan pelbagai channel menari hanya di  http://www.vecests.com/2013/01/online-tv-malaysia-radio-streaming.html  semua nya di bawakan khas untuk anda


nk yg sedap cri saya...penang...baik punya


hye, sy lelaki, lum prnh main real dngn prmpuan lg, umur 21, area JB, tk beranilah nk pndang prmpuan lama2, huhu, tapi teringin nk rasa mcm mana bila main dngn prmpuan, huhu, ni email sy : blueraid1991@gmail.com. ^-^


ham 0122727053 putrajaya...for gal oni


girl area perlis dn kedah shj...email my :
guy_inspiration@yahoo.com


perempuan area perlis dn kedah shj.. email sy:
guy_inspiration@yahoo.com


I nak try dgn u....bleh? Email kat manamuro@yahoo.com


untuk wanita sahaja. area kuantan kalai nak jilat best call/sms 0139042337


utk girl sangap area cheras jew mcj mie 0122601006


Untuk girl saje area batu pahat joho 01127580959


01126712054 sms untuk girl area batu pahat.berumur lgi bgs.


Hisap batang tak main pantat ke sedap dial 019274756


i mencari wanita banting yg gersang.. cal me..
0122531788


Pda sesiapa je yg mahukan kenikmatan tglkan pesanan pda sya dino...akn ku jilat sepuas2nya..


untuk wanita sahaja., call me : 0133863308, kl, selangor.. best 4 u, plszz call me, untuk wanita sahaja oky?


Bthbenjuntai.
Nk servis slalu jmput
dtg..call,eddy:0176077159
Area puchong.


aki..0125856661..perempuan saja..area kamunting,perak..yg berumur pn xpe..sy suka jilat..nk main pun boleh..


aki..0125856661..perempuan saja..area kamunting,perak..yg berumur pn xpe..sy suka jilat..


Saya nk try rasa main perempuan:(


Salam.hai saya hendak mencari seorang wanita untuk jadi kekasih saya tapi saya tak kaya Dan tak reti bawa kereta. Saya hanya reti naik basikal saja.saya kerja potong ikan kering dengan gaji tak lah banyak.kepada Yang sudi jadikan saya kekasih amat dialukan.saya tak kisah sama Ada widow,divorce atau sebagainya saya sedia menerima anda dengan hati Yang terbuka Dan sanggup memerima saya seadanya.jika berminat call 0174004986 .
(SEMALAM JUGA AKU BERMIMPI DIATAS MEJA PUTIH NAIK KERETAPI,TALI BARU ASLI YANG SANGAT DIGEMARI HARAPAN PINTAS SARI MARI KEMARI )


Utk wanita saje,,area baling berumur blh je..bls tnggal no fon..


hai.mane2 wanita2 di luar sana yng nak kepuasan sex yng sebenar call i 0176737242


Untuk wanita sangap shj area sp gerenty puas punya sms kat i 01128425274


Jilat sdap,.0179677279.dijamin puas..


Sesiapa nak main add sy


Siapa yg nak


Area mlk utk gegirl gersang id:
Apulkenit (wechat)


Saya pun nak


Kalau bawah umur 18 dino sanggup x i tengah sangap neh.. aaaahh aaaahhh


I masih dara x pernah kne fuck lagi n i bawah umur larh i sangap gile skrg nehh...


Email sy di ahmadrozaimanmanap@ gmail.com klu nk th sedutan jilat dr duda pengalaman mcm sy.atau msj sy du 0172247886@0183915264 sy aman dr kl.


For gurls area kuantann ... Pls msg i 01127053020


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.