Buaya Darat

Dirogol Awek UK

Cerita ini berlaku padaku lebih kurang 5 tahun yang lalu sewaktu aku masih menuntut di UK. Untuk pengetahuan korang aku ni boleh dikatakan "innocent" jugak ler. Tapi pengalaman ini merubah segala.

Ok, Korang pun tahu student overseas ni duduk rumah sewa. Ceritanya bermula apabila aku habis study dan lepak kat UK bekerja sambilan di sana. Maka aku telah berkenalan dengan seorang Minah Saleh ketika apply kerja ni. Aku tak tahu camna tapi kita orang get to be very friendly. Dier selalu lepak rumah aku. Minah saleh ni potongan dan muka lebih kurang Kate Winslet titanic tu.

Aku pun layan jer la dia lepak ngan kita orang main playstation sampai pagi. Yang aku pelik tu tiap tiap malam dia lepak ngan kita orang bila habis keje. So kita orang buat selamba jer la pasal tak der orang nak marah pun. That thing go on sampai ler dekat dua bulan and she decide to move into our house.

Fuh kecoh semua kengkawan aku and kita orang buat meeting tergempar. Then kita orang tanya dia why you were interested nak tinggal kat sini? Dia jawab I like you guys stail, happy go lucky and friendly dan tak kacau orang. Terkedu aku dan kengkawan so we let her movin in.

So life goes on macam biasa and aku tipu kalau cakap aku dan kengkawan tak steam dengan minah ni tapi kita orang control macho. So nothin happen in two weeks until that damned day.

Hari tu aku half day balik pukul 6 ptg. Badan penat giler, so aku lepak kat sofa sambil layan playstation ku. Then 15 minutes later ada orang bukak pintu rumah, aku check .... oh minah saleh ni rupanyer. Aku tanya dier, tak keje ker hari ni? Dia cakap dia amik MC tak sihat. Muka sedih jer... so aku try ler investigate. Rupanyer dier balik rumah mak dier ... pas tu kena bambu ngan mak dier pasal lebih dua minggu tak balik rumah ... kes lari rupanyer ... selidik punyer selidik mak dier kahwin lain rupanya dan dia tak suka kat bapak tiri dier ... fuh macam cerita kat malaysia gak .... bisik aku dalam hati ... orang putih pun cam kiter gak.

Dia cakap dia suka Malay pasal dia tengok kita orang simple tak protocol macam mak dier ... di pendek cerita ... aku lepak ler ngan minah tu. setengah jam lepas tu aku mintak excuse nak masuk bilik nak tidur. dia cakap ok dan dia pun nak gi mandi. So aku pun masuk bilek bukak baju terus masuk dalam duvet pakai boxer jer.

Pada yang pernah sampai oversea tu mesti tahu keadaan winter dan lazat tidur dalam duvet. Aku pun terlelap...... Dalam pada tu aku mimpi steam macam main lak ... rasa real macam bersetubuh... Aku layan mimpi tu sampai aku rasa berat semacam ada benda lembik atas tubuh aku dan tilam mula bergoyang. Aku pun celik mata ...... fuh tak caya apa aku lihat Minah Slaeh tu tengah henjut aku .... sedar sedar batang aku dah masuk dalam lubang dier. Terkejut sakan aku .... bukan nak berlakon alim tapi that was my first time.

Aku baru nak bukak mulut ...dier terus nyoyot mulut ku buat sup lidah ... aku yang buta kayu bab ni ... terus tak leh melawan ... kuat gak minah salleh ni ... dia tekan dua dua tangan aku dan start pumpin aku bagai nak rak ... bercelup celap bunyinyer ..... aku dah tak boleh buat apa lagi hanya layan kerana pada masa tu rasa macam seribu kali sedap dari melancap. Puting dier yang pink tu di sua kat mulut aku terus aku nyoyot macam baby tak dapat susu 10 hari ..... dia terus tunggang aku macam kuda liar tak sedar diri sambil meracau take this baby ... take this baby ... ahh ...ahh .. dan aku pulak ... hanya .. ahh ahh ahh saja ler .. tapi memang sedap sungguh ... that was the best sex ever in my life.

Sampai lebih kurang 13 menit dalam sejuk sejuk tu aku dah berpeluh dan dier pun sama ... aku mula rasa kemutan cipapnya menyedut makin kuat sehingga dia menjerit I'm cumming sungguh kuat sapai aku rasa orang kat luar rumah boleh dengar.... aku pun terangsang amat sangat hingga memancut kan benih ku kedalam cipapnyer ... fuh banyak giler kalau tak silap aku 7-8 kali dan dier pun terus jatuh menindihku ... Sambil mencium dam menyedut lidah ku ....

Dia bisikkan kat telinga aku yang dia sayang kat aku and thats the prove of her love ... fuh berderau darah aku dengar because mak aku dah pesan jangan bawak balik minah Saleh.. Tapi secara automatic aku cakap I Luv u too. So start dari tu aku dengan dia dah macam laki bini... dan ia menukarkan watak ku dari seorang innocent pada seorang yang giler sex... macam macam stail dan posisi dia ajar aku dan yang pelik nyer dier suka giler kat batang aku... dia cakap cute ... kejap kejap aiskrim .... sampai penat aku di buatnyer ... aku pernah tanyer dier pasal dier suka kat Malay padahal Mat salleh punyer batang sekali ganda lagi besar ... dia cakap ... although not that big .. your dick is as hard as steel .... peh ... terkedu aku ... tapi itu ler crita aku ... sebuah kisah benar yang nyata .... tapi jodoh aku ngan Minah tu tak der ..... Sekarang aku dah balik M'sia tapi aku masih ingat peristiwa tu macam semlam baru berlaku ..... Hadiah terbaik yang pernah ku terima ... sekian ... chow
16 ulasan:

walaupun aku kurang ngerti bahasanya tapi salut banget buat kamu ya, terus semangat n never give up, Jlu...


nice bro


bulan lepas i main dengan minah brazil.....
pepek tembam.....dapat fuck sekali je...lpas tu dia menghilang...nak fuck lagi


smlam aku baru main ngn spupu ronaldo...minah tu m'hilangkn dri sb xnk fuck ngn ko lae..kote ko kocik,minah tu puas mnahan gelak msa main ngn ko..wakakakaa...


betui ke ni


siape rasa nk main sile coll nombor ni
0172268410 anita


argghh, sayang, i nak jgk kena fuck. cepat lah. i dah kangkang besar besar ni. u mesti nak rasa i punya cipap kn. please please. fuck me. arrggghh, sedapnya gentel gentel kelintit. argghhh.


astafirullahalazim....taubat lah kerana zina itu dosa besar..


jolok lagi,i kemut best jom lah :)


Peeeehhh..layan puki omputih tapi kalo kat p.tioman kteorang tak layan pepet omputih ni bior pn terkangkang ajak fuck,sbb da mcam pepet lembu bro,japan,korea je the best nk try cari gua kt p.tioman.


Spe nk rse btg bdak 15


kpd kaum wanita yang ingin berkongsi masalah dan memerlukan teman maya..boleh hubungi saya.. syaratnya hubungan ini hanyalah melalui maya sahaja.sekadar teman berborak,emel dan chatting sahaja.. rahsia anda dan identit anda akan disimpan. dan jangan risau, sy hanya berseorangan dan tidak berkumpulan. just emel me zackhusni@yahoo.com


Sedap ke...


Main ngn aku meh


Aku main dengan bini orang bpak best..hancit org kat atas ni.


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.