Buaya Darat

Amoi Saloon Paka

Tak payah la introduce nama. Yang nak aku cerita ni sesuatu yang tak disangka berlaku kat pekan kecil paka terengganu. Ada satu saloon yang agak old school kat jalan pasar paka. Aku dah kawin dan ada 2 orang anak. Aku yang kerja dengan satu oil and gas plant kat kerteh dah 4 tahun netap kat sini. Biasanya aku potong kat kedai rambut biasa tapi kebanyakan tutup hari ni coz sabtu. So aku pergi la kat kedai amoi ni.

Aku tak pernah masuk pun sebelum ni. Kat entrance kedai tu tertulis tidak menjual minuman keras. Apa la punya kedai, fikir aku. Sebaik saja aku masuk ada la 2 amoi, seorang tua dan seorang muda, anak beranak la kot. Tanpa banyak cakap aku terus je potong rambut. Amoi muda tu la yang potong. Dari hal rambut kitaorg sembang sampai ke hal kat luar-luar. Banyak jugak la isu yg kitaorg sembang. Amoi ni muda lagi tapi agak bisnes minded sikit. Last sekali masa nak bayar aku ntah kenapa terus je bagi kad aku kat dia. Lepas bayar aku pun blah.

Malam tu amoi ni call aku. Aku pun yang dah terasa suam-suam gatal ajak la dia minum kat kedai kopi. Tapi tetiba aku teringat takut nanti orang nampak pulak aku dengan dia. Tau je la paka ni besar mana sangat. Tak kenal nama pun kurang2 kenal muka. Bila aku terangkan masalah ni kat amoi, amoi terus je offer aku datang kedai. Bila aku tanya parents dia, dia kata mak dah tido, bapak keluar, adik pompuan ok tak kisah punya.

Aku dengan rasa berdebarnya gi la slow2 kat kedai dia dalam pukul 10.30 malam. Saja aku park kereta kat depan masjid jamek paka, jauh sikit. Sampai dalam kedai kitaorg terus je duduk kat tempat tamu kedai nunggu dekat pintu. Sembang2 sedar dah pukul 12.00 malam.Aamoi ni cam galak jugak aku rasa. Kitaorg yang dah tak tau nak cakap apa terus terdiam. Tak semena-mena aku cium pipi dia. Cam dah biasa pulak amoi tu cium bibir aku. Lepas puas main lidah dan cium mulut, amoi ni tarik tangan aku kat bilik dia di atas.

Slow je kitaorg naik tangga kayu tu. Pastu apa lagi, aku tolak dia atas katil, tarik singlet pink dia dan kiss dia satu badan. Penuh air liur aku kat badan dia, dari bibir, turun ke leher, jilat pulak bahu dia. lepas tu buat love bite kat dada, hisap tetek dan puting dia. Aku nyonyot betul2 puting dia. Memandangkan breast amoi ni agak sederhana berbanding wife aku, hampir seluruh tetek dia aku kulum. Best tul. Masuk je adegan hisap tetek ni, tangan aku dah tak sabar terus lucut short pants amoi ni. Dia pun respone baik sebab bila lurut sikit short dia, dia sendiri yang tanggalkan guna kaki dia sendiri.

Memandangkan amoi ni kecik je dan aku pulak berisis sikit, aku malas la nak tindih dia teruk2. Aku pun ubah posisi yang lebih relax iaitu dia dok atas aku. Bila je aku baring, amoi terus cium mulut aku dan main badan aku. Sambil muka stim, dia bukak kancing slack aku. Tak sempat aku nak tolak seluar ke bawah, dia terus tekapkan panties dia kat atas konek aku. Sambik menekan dia desah, aaaaahhhhh.... aaaaiiiiyaaaahhh....mmmmhhhhh... dah keadaan camtu aku terus angkat punggung aku dan lurutkan seluar dalam aku dengan seluar sekali.

Lepas itu amoi tu pulak tanpa disuruh terus angkat kaki tinggi2 dan buang panties dia. Bila dah buang dia terus genggam konek aku dan kulum dalam mulut dia. Kejap je dia blowjob, dalam 2 minit kot, pastu terus dia pacakkan aku dan dia duduk atas konek aku. Masa tu aku rasa kumutan dan air amoi ni meleleh kat telor aku. Serentak dengan itu, desahan dia makin kuat. Aku agak memang dah penuh batang aku dalam puki amoi ni. Dia pun pump sendiri, sambil meraba-raba badan aku. Tangan aku pulak, dok syok main tek dia dan ade la dalam 5-10 minit dok camtu tetiba je amoi tu kejang. Dia mendongak dan tekan punggung dia rapat kat konek aku. Sampai ke hujung la aku rasa.

Bila dia buat camtu aku pun tetiba rasa nak pancut, biasa la konek. Kalau setakat pump biasa je tak rasa la sangat nak pancut. Ni dia betul tekan, kemut henjut and at the same time ditambah dengan bunyi nafas dan desahan amoi tu aarrrgghhhh..... eerggghh..aaaahhhh... Aku pun terus pancut kat dalam tanpa warning. Bila dia rasa aku pancut, dia tekan lagi kuat kemut sampai rapat kedua paha dia atas perut aku. Sebaik je habis aksi klimaks 30 saat tu, aku baringkan dia. Aku naik atas dia dan dengan konek aku yang separuh tegang, aku fuck lagi amoi ni. Dia yang tadi ghairah gila tetiba jadi cam fun pulak layan konek aku. Tapi lepas few second dia cam sedap balik, sambil tersenyum dia kata not bad haaa... Lepas tu kitaorg just explore each other sambil bergeli, kiss mulut dan ramas le apa yg patut.

Sejak dari tu, selalu jugak la aku main dengan dia bila ade peluang. Most of the time kitaorg gi cherating. Tapi kalau dah tak tahan kat residen resort paka pun jadi. Tapi masa check in pakai nama dia la. Gi bilik pun lain-lain time. Dia gi dulu then tunggu aku datang setengah jam kenudian. Kat rumah kedai dia susah sebab bapak dia ada.

Tapi ni cerita 6 bulan dulu. Sekarang dia dah taknak jadi hamba sex aku. Aku pun rasa cam jemu jugak sikit, so terus tak jumpa dah ade la dekat 3 bulan dah. Kepada sesiape yang gersang kat area paka/kerteh/dungun, boleh la try nasib kat kedai amoi tu mana tau kan? Aku pulak sedang aktif mencari wanita lain. Kalau dapat india pun best jugak kan tak payah cantik pun janji pompuan kan....
7 ulasan:

amoi tu aku rasa ada HIV... dia pernah ajak aku main, tapi aku takmo sbb tau history dia.


waddooh jadi keringatan nich...


hujan2 gini pas sekali baca2 disini, membuat badan jd hangat seperti habis minum STMJ aja, hihihiii


wow. i like. i dok KL ja.


dia ada HIV ke? aku baru plan nk ajak ni.


aku kenal amoi ni,budak ipoh..selalu gak aku datang gunting rambut siap korek telinga lagi..


Ada lg ke skan ni amoi tu


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.