Buaya Darat

Dalam Office Dengan Nik

Nama i Anusha, 24, hometown Kluang but sekarang kerja kat lawyer firm kat JB. I nie boleh dikatakan slim, mempunyai badan solid, belum ada boyfriend. Suka tengok blue filem, sex web site, dan suka baca cerita lucah. I nie masih dara tetapi telah buat oral sex. Kat sini i nak ceritakan kisah kali pertama seorang lelaki mencium pussy I.

I seorang yang pemalu, sejak zaman persekolahan I kurang bergaul dengan lelaki. Sejak hampir 6 bulan I kerja kat JB, I dapat bergaul dengan ramai lelaki. Ini adalah terpaksa kerana ini adalah tugasku kena bergaul dengan klien kami.

Lama kelamaan i dah biasa berbual dengan lelaki. Kat office tempat kerja I ada seorang lelaki office boy bernama NIK, dia tu anak mama, boleh katakan hansom kulit yang cerah dan peramah juga. Pada awalnya I masuk kerja I tak suka bergaul dengan dia. Dia suka bercakap macam lawyer buruk, tetapi lama kelamaan kita pun mesra.

Kalau dia tak masuk office kita orang office member semua dah rasa macam boring. Dia begitu pandai ambil hati orang, kadang2 I pergi lunch dengan dia, kalau ikut dia memang asik berbual je, langsung tak ada rasa boring. Cara dia bercakap ada gaya romentic sikit. Kadang2 ada jugak cakap pasal sex tapi I tak kisah cakap lawan je. Dia selalu memuji dan beri komen I dengan fesyan pakaian I.

Pada suatu hari, masa lunch hujan lebat kat luar so I tak keluar makan, tapi semua orang ofice I dah keluar makan, jadi i seorang je. So masa tu NIK baru masuk office, dia kata dah makan, kebetulan kami berdua je masa tu. Sambil berborak borak dengan dia, I suruh dia belikan roti untuk I, dia kata malas, I merayu dengan manja. Akhirnya dia kata "OKEY". Kalau i beli apa u nak bagi i" , i kata apa u nak? u beli 2 roti 1 untuk i lagi satu untuk u. Sambil sengeh dia cakap i dah makan kat luar, kalau i belikan untuk u, u mesti bagi 1 kiss kat i.... OKEY... i terus pukul manja kat peha dia, i tak marah lah, i tahu dia main main je cakap beromentic.

Then i lalu cakap OKEY LAH I BAGI U KISS... dia pun terus pergi beli roti kat kedai sebelah dan masuk letak roti atas meja i dan dia tanya balik mana kiss engkau? I terpucat sikit. I ingat dia main main je pada hal serious dia tanya I. I pun kata tak boleh. Dia pun cakap lawan bagi dengan senyum dan ejek i, dah lah dia tu lawyer buruk i tak boleh lah lawan menang cakap dengan dia dan akhirnya i pun tersetuju.

Dalam hati memang nak bagi kiss kat dia tapi rasa takut, i kat sini i tak boleh bagi takut orang masuk office, dia suruh kita pergi kat belakang office. I ikut je... inilah kali pertama i mula melakukan perkara yang buruk ini. Masa tu hati i berdebar debar. Dia diri depan i, i terus tutup mata i, dia suruh i bagi kis kat dia. I tutup mata diri diam je, then dia pegang peha i, dia cium kat dahi i, dia tarik tangan i suruh peluk i peluk dia. I peluk dia, then dia bagi kiss kat mulut i.

Hati i berdebar debar macam nak meletup i pun dah macam lain stim agaknya. I pun ikut cara dia, sambil peluk dia main raba kat tetek masukan tangan dalam bra terkena pada puting i, hampir 10 minite kita bermesra. Tiba-tiba i terdengar pintu office depan buka dan i terus pergi kat toilet terus kemaskan pakaian i. Then kita orang buat dono je.

Lepas kejadian itu, hati i tak tenteram, asik teringat peristiwa itu je. Nak katakan salah siapa pun tak tahulah tapi dalam hati i ada feeling jugak (biasalah dah umur24 tak pernah bersetubuh dengan lelakikan). Lepas balik rumah, dia sms i, dia cakap terimakasih kat i, dan dia puji i pandai cium katanya. i pun teringin nak cuba lagi sekali tapi takut nak tanya. I sms dia balik.. "u yang ajar i, u lagi pandai kiss" then dia reply "tadi tak cukup masa orang dah masuk office kalau tak i akan bagi u kiss yg lagi istimewa" i tanya " apa kiss istimewa tu" pada mulanya dia kata melalui sms i tak boleh explain, esok i boleh ajar u macam mana. i kata tanak kis istimewa itu... so kita pun main sms dah sampai pukul 12 ~ 1 malam. akhir u pun explain sms i tentang kiss istimewa itu. I pun terperanjat dengan kiss tersebut.

Tahu tak apa dia maksud kan, kiss istimewa itu adalah dia nak bagi kiss kat pussy i... oh... so i pun sambung reply sms dia. Dengan cara dia reply beromentic, akhir i say OKEY kat dia. Dan dia suruh i pakai mini skirt. i tanya y? Dia kata senanglah, so i pun pahamlah.

Keesoknya walaupun rasa takut dan malu I terasa macam teringin ingin sesuatu untuk memuaskan ini sikit. Pagi I mandi I tengok bulu kemaluan I agak lebat dan ramas sekali so I pun trimkan biar nampak kemas. Then I pilih pakaian yang agak seksi sikit dengan mini skirt, panties warna putih.

I masuk office duduk kat tempat I, dia pun tegur kat I tanya.. "u seksi dengan mini skirt" I terseyum je dan cubit tangan dia. Sepanjang hari itu I langsung tak boleh buat kerja, nasih baik kebetulan hari tu boss tak ada, kalau tak memang tak boleh concentret kerja yang boss bagi.

Tiba2 dia sms I. "nanti u lunch keluar ke? " i tanya " dono, u?" dia "kita keluar lambat sikit biar org lain keluar dulu" i " OK" waktu hampir 1pm, hati I takut gila, rasa macam nak demam, tangan I pun dah bermula giger, pegang pen pun tak larat. Waktu 1pm ready, seperti biasa kawan semua office dah keluar, yang tingal I dgn NIK je. I tunduk kepala atas meja, malu nak tengaok muka dia. Dia datang sebelah.

Jum mari I panas kan u. I senyum sambil tunduk bawah. Dia tarik I keluar kat bilik boss aku, suruh I duduk atas sofa. Bagi kiss kat pipi then mulut, dia cium dengan geram. I pun melawan, then dia turun cium kat leher, raba tetek I, dia masukkan tangan dia kedalam bra raba dan cubit putin i. Masa tu I tak tahu nak buat apa tutup muka i dengan pillow dan sandar kat sofa. Dia buka button baju dan naikkan bra I, masa tu i dah steam.

I cuma menunggu untuk cium istimewa tu. Hampir 10 minit main kat tetek dan pusat I, akhirnya dia dah mula ke arah kemaluan I yang I teringin sekali. Oleh kerana I pakai mini skirt, dia mudahlah masukan tangan dia kedalam panties. I masih tutup muka I dengan pillow sofa tu. I biarkan apa NIK akan buat kemudian. Dia gosok luar paties. Dia katanya spender dah basah kena buka. I angguk je, I angkatkan punggung I keatas so dia mudah lurut keluar.

Masa tu kemanalah perasaan malu I pergi, bagaimana aku dah terlalu berani tunjukkan alat sulit I kepada mamat ini. Lepas tu dia sentuh pussy i. Saat tulah kali pertama seorang lelaki sentuh kemaluan I. Sungguh enak sekali, setiap kali disentuh dengan jari dia, i terlalu merangsang tak tahu nak jelaskan feeling aku masa tu. Dia cuba masukan jari dia kedalam lubang I tapi I tolak, I kata I nie dara. So dia pun undertanding main luar je. Dia tanya kiss istimewa tak, i diam je. Dia terus masukkan kepala dia kat skirt I dan main dengan lidah.

Aiyooooooooooohhhh... sungguh enak sekali. Sampai sekarang I boleh rasakan felling itu. Dia tu memang experiance dengan menjilatan tersebut. Agak lama jugak dia menjilat pussy aku. I pun dah rasa steam gila. Banyak air yang keluar dari lubang I dia lalu menelannya, dia tak langsung rasa geli. Semakin lama penjilatan dia agak ganas masukkan lidah dia kedalam.

I tengok jam lunch time nak habis takut orang masuk office. I pakai semula pakaian I dan kemaskan diri dan pergi tempat duduk I balik. So inilah kisah I pertama berlaku di tempat kerja aku, selepas kejadian itu kami pernah buat beberapa kali, selepas kerja habis (ovetime konon), sekali kat rumah I, kat kereta dia. I memang respec dengan dia kerana walaupun dah beberapa kali kami main dengan aksi yang romentic, kasar, ganas tapi dia tidak akan melebihi batas kerana dia tidak rosakkan dara I.
42 ulasan:

hai anusha.ape yg btkan awk jd mcm tu?msti sblm ni awk pnah bt kan..sbb tu awk nak lg...huhu..sye dri jb.


pe korang steam sedap ke.......


pe korang steam sedap ke.......


pe korang steam sedap ke.......


pe korang steam sedap ke.......


pe korang steam sedap ke.......


pe korang steam sedap ke.......


pe korang steam sedap ke.......


pe korang steam sedap ke.......


spa tau kat web mn ada 3gp seks melayu


Daripada tengok gambor, daripada baca cerita lucah Jom layan koleksi2 video seks terbaeeek dari ladang...

Video Seks Melayu

Anda tidak akan keciwa...


korang nie pompuan jenis ape ha...kalu btul2 lapr btg mari aku nak tutuh.....ini smoa citer bohonggggg..


cerita bohong!!!...kalu benar pengakuan pun memng ini pompuan gatal puki...tapi mungkin cerita rekaan olih lelaki...tak per2...

Namun begitu >>> Dizaman ini mana ada gadis..mana ada anak dara..yg ada semua betina..rata2 kelapa muda sudah ditebok tupai..dari bermulanya alam persekolahan..sterusnya keIPT..istilah dara patut dibuang kelaut..bermegah dg anugerah mahasiswi?..ahhhh..lagi2 lah yg belajar diseberang laut…uhhhhh…mereka berasa bangga serta bermegah jika umum mengetahui bahawa mereka sudah ditebok..heboh bercerita pulak tuh..semuanya hampas!...karut!..ptuih ptuih!!!

Lihat, diblog2 18 SX..cerita2 lucah..yang LIKE sebagai pengikut didapati paling ramai ialah wanita..terutama anak2 gadis..dengan bangga mempamerkan potret profilnya bertudung…habis?..apa lagi nak dialasankan..

Nak dipujuk2 rayu, nak main2 apa lagi…Peduli apa! Kalau pelir dah keras terus tutuh sajalah..hentam cukup2..perempuan sekarang ni suka kangkang puki bagi orang lain tutuh walau pun dah ada laki..lepastu dg bangga pulak cerita batang pelir lakinya keciklah,pendeklah, tak puaslah..aku dah bertahun2 bawa teksi diLembah Klang, macam2 maklumt aku dapat..berlaku depan mata..hantar & ambil mereka dari tempat itu..ada yg dg ikhlas mengadu kecurangan mereka kpd aku..yg syoknya, pasal sesama rakan sekerja bercinta & terus kangkang..suami dirumh???..kebanyakannya bekerja dipejabat..terutama pejabat kerajaan..tutuh dlm pejabat pulak tu..minta izin dg suami kononya ada meetinglah, overtimelah…tapi pergi kangkang...ptuihhh!...

Sampai bila2 aku tak kan percaya pd perempuan zaman sekarang kecuali ibuku tersayang dan arwah isteriku yg setia!.. walau yg bertudung atau tak bertudung semua sama..pembohong! bertopeng…yg bertudung tu,amboi, bersopan ketika turun dari rumah..bila dah terlindung……..? berdasarkan pengalaman pakcik tua ni, alaaaaa…berlambak2…..berlaku depan mata aku situa pakcik drebar teksi ni…pernah beberapa kali terjadi dlm teksi aku ketika aku sedang memandu…aku hentikan teksi dan halau turun…cihhhh..

Tapi ini tentu ada orang yg akan berkata tak semua pakcik!.. Ya memang tak semua..tapi bagi aku, aku akan kata kesemua…piirrraaahhhhh..semua karut!!! Jika ada org yg nak marah silakan….


http://bgkelentitl.blogspot.com/


nikmat x terkata ketika menjilat pyepek, rugi kalau x menikmati keindahan pepek seorang perempuan waktu menjilatnye.


nikmat x terkata ketika menjilat pyepek, rugi kalau x menikmati keindahan pepek seorang perempuan waktu menjilatnye.


Saya setuju bahawa ramai isteri yang curang, terutama di pejabat kerajaan. Tak kiralah yg pakai tudung atau tidak. Tapi kalau dah jadi pegawai tu kebanyakkannya dah pakai tudung. Bukan aku nak burukkan perempuan yg pakai tudung. Tapi kalau pakai tudung dan pakai baju yg ketat, pakai pulak tudung yg bermacam fesyen, Baju pulak warna garang. Apa tujuan? mesti nak pikat lelaki. Itu yg mudah serah diri. Aku ni dah jadi tempat kekawan luah perasaan. Ada perempuan pegawai di pejabat kerajaan yg dah bertahun curang dgn suami. Alasan tak puas dgn suami, suami blh main sekali aje lepas tu terus tido, suami kote pendek, suami panas baran, suami ada perempuan lain. Serah diri kat aku, aku pun pakailah. Barang baik dan free, siapa tak nak. Ingat nak jadikan isteri, tapi dia pun nak main sahaja, aku terima aje.


Mcm sdap...tpksa main sendiri ni...argggh


the lucky laki~~~~~


nk 0174180546 girl only k sms dulu


mana2 gurl wife janda nk puassssss cll sms i 0194028266


come bby..i pastikn u puassss cll me now 0194028266...


come bby cll me now..0194028266...


termasuk ibu awk jg,ibu mu pn pmpuan sundal jg


korang ney wt mksiat x rse berslah kew ngn allah. .cbe korang pk¡r r cmne azab akhirat nnt¡ ..renungknlah


cpe nk jm dgn sy 0142246329


sesiape call lah sy 0173563005
fb : aida.ac89@gmail.com (bersinglet)


Btol ke ad video mcm 2


add me on facebook hyokodashi horata


HAMID 0173009396 NAK KAWAN..........


Aku skong p.cik tksi ckp...


hi jilat kat ujung kelentit memg best...sedap giler...sekali dapat nak lagi oooooo


hisap puki mmang la sedap... lgi bgus hisap tetek... haha


kawan pak cik teksi

Pak cik teksi pun layan gak kan dah terjebak pure2 baik pulak.yg sokong Pak cik teksi sorang je yang tak terjebak dalam perangkap sex ini(2kali5)


aku ada bilik..girl mna yg nak btg tu...cpat..blas mcg aku..


dok area mna..?


huh.. x tahan larh...


aki..0125856661..perempuan saja..area kamunting,perak..yg berumur pn xpe..sy suka jilat..nak main pun boleh..


Byknye tanpa nama korang kj kt sektor kerajaan btl.naoe tk try aje minah kt dept korang tu.aku jns suka terus terang aku kj sendiri tknk mkn duit yg tk elok entah dtg dr mana sumbernye.


abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.