Buaya Darat

Anuku Ganti Sewa Rumah

Sudin baring di sofa diruang tamu sambil merenung siling rumah sewa kami yang telah tiga bulan tidak dijelaskan bayaran sewanya. Wajahnya muram memikirkan hari-hari yang mendatang yang kelihatan tidak menjanjikan apa-apa. Gelap bak malam yang gelap gelita tanpa cahaya bulan mahu pun bintang-bintang yang yang berkelipan.

Tipah yang bertubuh kecil sedeng menetekkan bayi pertama mereka yang dilahirkan seminggu sebelum Sudin diberhentikan kerja, kerana kilang tempat beliau kerja dulu sudah memberhentikan operasinya.

Sudin merenung kearah Tipah dengan penuh sayu. Demi cinta, Tipah sanggup membelakangkan keluarganya dan lari ikut Sudin bernikah di Selatan Thai. Untuk membawa Tipah pulang kekampung tak mungkin kerana keluarga Tipah sudah membuangnya dan tak mengaku Tipah anak mereka. Kini timbul satu penyesalan yang tak mungkin diperbaiki lagi.

Ada juga Sudin memcuba mencari tapak untuk membena gerai dengan tujuan hendak menjual kuih-muih dan goring pisang. Tetapi dia takut kerana beberapa hari lepas sedang dia merayau-rayau dia terserempak dengan pehak penguatkuasa Majlis Daerah sedang merobohkan beberapa gerai yang kononnya HARAM tanpa belas kasihan.

Kini wang pampasan yang ada sudah makin susut. Satu hari tanpa berfikir panjang Sudin pernah menyuruh Tipah mengadai maruah diri untuk sesuap nasi. Tipah membantah. Untuk melepaskan tension dan akal yang pendek Sudin hilang pedoman untuk terus hidup. Kini dia mula berjinak-jinak dengan dadah tanpa pengetahuan Tipah. Satu perbuatan yang semestinya dielakkan.

Satu pagi sedang mereka tiga beranak berada didapur, Sudin mendengar ada orang memberi salam. Salam dijawab, daun pintu dibuka, tetamu yang datang adalah Pak Aji Abdullah dan Mak Aji Fatimah, tuan rumah yang mereka sewa.

Dengan hormat Pak Aji dan Mak Aji masuk dan terus duduk disofa atas pelawaan Sudin. Sudin kedapor untuk memanggil Tipah. Tipah datang sambil mendukung bayi pertama mereka. Mak Aji minta untuk memangku bayi tersebut, kerana Tipah hendak kedapur untuk mengambil air minuman.

Pak Aji bertanya berkenaan dengan wang sewa yang sudah tiga bulan tak dijelaskan. Mendengarkan itu Sudin dengan nada sedih menceritakan segala yang menimpa dirinya dari awal hingga akhir.

Mendengarkan penjelasan dari Sudin, Pak Aji menampakkan reaksi sedih dan berjanji akan cuba membantu dengan menyuruh Sudin sekeluarga berpindah kekebunnya yang katanya dalam beberapa minggu lagi penjaga yang sedia ada akan berhenti kalau kena caranya.

Semasa Sudin sedang mempertimbangkan pelawaan Pak Aji, Mak Aji minta izin untuk kedapur untuk memdapatkan Tipah. Sudin tertunduk mendengarkan kata-kata Pak Aji yang dia anggap ikhlas untuk membantu. Pak Aji menghampiri dan membisikkan sesuata kepada Sudin. Sudin tersentak mendengarkan bisikan Pak Aji. Tetapi apabila memikirkan masa depan dan bekalan dadah yang berterusan Sudin menjadi serba salah. Tanpa berbincang dengan Tipah terlebih dulu Sudin setuju dengan syarat Pak Aji bayar down payment. Pak Aji senyum sambil menghulurkan beberapa keping not biru muda yang disambut riang oleh Sudin.

Setelah habis meneguk air kopi yang disediakan oleh Tipah, Pak Aji dan Mak Aji minta diri untuk pulang. Sambil melangkah keluar Pak Aji menepok bahu Sudin yang Sudin seorang mengerti maksudnya kerana persetujuan telah dicapai.

Bila Pak Aji dan Mak Aji sudah hilang dari pandangan, Sudin menghampiri Tipah dan menjelaskan segala apa yang dia dan Pak Aji sudah persetujui. Tipah tunduk dengan airmatanya berlinangan.

“Sampai hati abang buat Tipah begini” Tipah bersuara dengan nada yang tersekat-sekat. Sudin memujuk dengan bersungguh. Akhirnya Tipah berhenti menangis setelah termakan akan kata-kata Sudin. Sudin mencium pipi Tipah dan berjanji bahawa pengorbanan Tipah hanya untuk melangsaikan tunggakan sewa rumah dan lepas itu Sudin berjaji akan mengambil upah membersihkan kebun Pak Aji.

Sudin sudah berpakaian kemas. Tipah sedang menetekkan bayinya apa kedengaran satu ketukan didaun pintu. Sudin membuka pintu untuk membolehkan tetamu ISTEMEWANYA masuk. Dia menghulurkan sesuatu kepada Sudin sambil memberitahu yang dia akan bermalam dirumah Sudin kerana isterinya telah pergi ke-Ipoh.

Sebelum Sudin meninggalkan rumah, Pak Aji minta dia membawa masuk segala barang keperluan dapur yang ada dibawanya bersama. Selesai memunggah semua barang-barang Sudin bersiul-siul kecil menonggang motor capcai buruknya menuju kesarang.

Pak Aji menutup pintu dan terus duduk disebelah Tipah yang masih menetekkan bayinya. Tipah terpaksa senyum walaupun hati kecilnya membantah. Pak Aji cuba memegang tetek Tipah yang sebelah lagi. Tipah membiarkan saja. Kerana kurang selesa Pak Aji menyuruh Tipah menanggalkan baju T-nya. Tipah akur dalam kaedaan terpaksa.

Setelah puas menyonyot puting tetek Tipah silih berganti dengan bayi yang sedang menetek Pak Aji kedapur untuk menjerang air. Sebelum bertarung Pak Aji mesti membuat persediaan yang rapi dengan meminum kopi campur ramuan tongkat ali bersama jadam khas yang ada dibawa bersama.

Tipah kedapur mendapatkan Pak Aji ssetelah bayinya tidur. Pak Aji senyum bila Tipah menghampiri dan menyuakan kepada Tipah secawan kopi. Mereka berbual dengan berbagai kata pujian diucapkan oleh Pak Aji terhadap diri Tipah yang kecil molek. Walau pun Tipah bertubuh kecil dan tak sampai lima kaki tinggi, tetapi susuk badan-nya mengiurkan. Tipah memaksa dirinya untuk senyum. Kerana hingga ke saat ini Tipah masih belum boleh menerima hakikat akan perilaku Sudin.

Setelah lama mereka berbual di dapur, Pak Aji mengendung Tipah menuju kebilik tidur sambil mematikan switch lampu dapur dan ruang tamu. Sampai di bilik Pak Aji duduk berlunjur bersandar didinding katil. Tipah dibaringkan dengan berbantalkan pehanya.

Tangan Pak Aji mula merayap-rayap ke-dalam baju T yang dipakai Tipah untuk meramas-ramas tetek yang agak bulat dan berisi. Sekali-sekala Pak Aji mencium dahi Tipah sambil berkata. “Tipah jangan salah anggap akan hajat Pak Aji, Pak Aji tidak bermaksud untuk mengambil kesempatan ke-atas penderitaan Tipah. Lagi pun Sudin sudah mengizinkan. Kini yang Pak Aji nantikan hanya jawapan positif dari Tipah.

Di kala itu baju T dan bra yang di-pakai Tibah telah berjaya di-buka oleh Pak Aji. Kini tangan-nya mengosok-gosok perut dan terus merayap ke-celah kelengkang Tipah dan terus berbicara. “Sebenar-nya Pak Aji suka dengan perempuan yang bertubuh kecil macam Tipah ni. Ialah senang dikendong, sedap dipeluk dan dibelai mesra”

Dalam sedang berbicara dengan berhemah Pak Aji berjaya menanggalkan pentis biru muda Tipah. Kini jari-jari-nya bermain di-lurah lembah Tipah membuatkan Tipah sedikit terangsang tambahan dengan nonyotan putting tetek-nya. “KALAM” Pak Aji pula bergerak-gerak ganas di-bawah kepala Tipah Se-olah-olah memaksa Tipah merelakan saja segala hajat Pak Aji.

Tipah kini berada di-persimpangan jalan kerana termakan dengan kata-kata manis ditambah lagi dengan tangan dan mulut Pak Aji yang pandai memainkan peranan. Kini Tipah sudah hampir memenuhi hajat Pak Aji kerana gelodakan nafsunya yang mukin sukar dibendung bak empangan yang akan pecah kerana tak dapat menahan lempahan aliran air yang deras. Begitu-lah rangsangan yang sedang Tipah hadapi dek permainan Pak Aji yang begitu berdeplomasi.

Tipah dibaringkan dengan cermat dan mencium pipinya. Pak Aji mengunakan segala pengelaman yang ada dengan sebaik mungkin, kerana dia mahu biar Tipah benar-benar terangsang dan merelakan. Pak Aji menopok sekeping lurah yang indah kegemaran si-gembala kambing dengan meniup seruling bambunya.

Pak Aji memainkan jari-jari-nya disekeliling lurah yang di-tumbuhi oleh rumput-rumput halis. Tipah kegelian dengan meluaskan kangkangnya. Puas dengan jari-jarinya, Pak Aji mengunakan lidah kesatnya untuk menerokai lurah Tipah yang kini sudah mulai lecah. Pak Aji senyum dengan respond yang diberikan oleh Tipah.

Pak Aji bangun untuk menanggalkan baju melayu dan kain gombangnya. Dengan KALAMnya yang bergerak ganas didalam seluar kecilnya Pak Aji baring diatas badan Tipah sambil mengucup kedua bibirnya yng comel. Mereka bertukar koloman dan hisapan lidah. KALAM Pak Aji menujah-nujah ke-arah alur lembah Tipah dengan ganas dari dalam seluar kecilnya yang masih dipakai.

Pak Aji membiarkan saja kerana dimahu biar Tipah sendiri yang meminta agar permainan yang penuh nekmat diteruskan melebihi sempadan perbuatan durjana mereka. Akhirnya Tipah mengalah dengan merengek-rengek meminta Pak Aji membelai lurahnya yang sedah semakin lecah. Pak Aji senyum dan bangun untuk menanggalkan seluar kecilnya.

Melihat saja KALAM Pak Aji yang agak besar, Tipah tergamam. Sambil duduk dengan arahan Pak Aji Tipah menjilat-jilat kepala KALAM Pak Aji yang mengembang berkilat macam cendawan busut. Jari-jari Pak Aji liar bermain di-permukaan lubang lurah Tipah yang tak mampu bertahan lama lagi.

Mendengarkan rengekan yang berterusan, Pak Aji merebahkan badan Tipah dan memainkan KALAM-NYA di-alur lembah Tipah. Kini seruling si-anak gembala sedang mengalunkan irama yang mendayu-dayu.

Sebelum membenamkan KALAM-NYA kesasaran yang sudah sedia menanti dengan begitu mengharap, Pak Aji berbisik di-telinga Tipah, “Boleh Pak Aji teruskan dan Tipah tak akan menyesal”. “Masukkan-lah Pak Aji, Tipah dah tak tahan, Tipa rela” Tipah bersuara dengan nada benar-benar mengharap. “Terima kasih Tipah” Pak Aji bersuara sambil membenamkan KALAM-NYA. “Aduh Pak Aji Pelan sikit, sakit” Tipah bersuara semasa kepala KALAM Pak Aji yang kembang berkilat hendak melepasi.

Tipah mengetap bibir semasa Pak Aji sedang membenamkan KALAM-NYA sedikit demi sedikit. Pak Aji senyum puas setelah KALAM-NYA berjaya masuk sambil berkata didalam hati, “Baru kau tahu siapa Pak Aji” sambil membuat aksi sorong-tarik sorong-tariknya dengan berirama.

Tipah yang tadinya merasa sedikit kesakitan kini sudah mula active dengan mengerakkan ponggongnya mengikut irama hayunan Pak Aji. Tipah membuka mata sambil melimparkan satu senyuman manja kepada Pak Aji. Pak Aji sambut senyuman Tipah dengan mengucup kedua bibir sebelum menyonyot tetek Tipah yang berisi.

Tipah sudah hilang pertimbangan dengan melajukan pergerakan ponggongnya. Pak Aji faham dan melajukan tujahannya agar Tipah mencapai kepuasan dengan sempurna. Pak Aji dapat rasakan cecair nekmat hasil tusukan KALAMNYA yang padu memancut keluar dari dalam lurah Tipah.

Pak Aji masih lagi menghenjut walau pun Tipah sudah terair buat kali kedua. Kini Tipah sudah terair kali ketiga namun Pak Aji masih steady walau pun pertarungan sudah hampir 30 minit. Melihatkan Tipah sudah keletihan, Pak Aji melajukan tujahannya dan akhirnya Pak Aji melepaskan satu ledakan padu bertepatan dengan Tipah yang terair buat kali ke-empat.

Setelah kekeringan peluru Pak Aji mencabut KALAM-NYA dan terus ke-bilik air. Bila Pak Aji kebilik semula, Tipah masih terdampar keletihan. Pak Aji menyuruh Tipah membersihkan badan kerana dia hendak tolong picit tubuh Tipah yang kecil molek untuk menghilangkan segala kelenguhan.

“Tipah nanti bila kau dan Sudin jadi pindah ke-kebun, Pak Aji belikan katil baru, baru nanti tak sakit badan. Itu pun kalau Tipah sudi membelai KALAM Pak Aji dan Sudin mengizinkan” Pak Aji bersuara sambil memicit-micit ponggong Tipah. “Bagus juga cadangan Pak Aji, dah merasa pemberian Pak Aji tak kan Tipah tak izinkan. Tempat jatuh lagi di-kenang inikan pula tempat yang dapat memberikan kepuasan” jawab Tipah selamba sambil memegang KALAM Pak Aji yang sudah mengendur dan terlentuk kepenatan.

Tipah bangun kerana bayinya menangis. Pak Aji baring terlentang dengan satu perasaan lega dan puas. Tipah merebahkan badannya disebelah Pak Aji setelah bayinya tidur semula. Mereka menanggalkan pakaian kerana Pak Aji hendak tidur berpelukan dalam keadaan telanjang bulat.

Sukar buat Tipah melelapkan mata kerana tusukan yang luar biasa KALAM Pak Aji masih terasa, juga memikirkan yang Pak Aji akan menidurinya lagi dua malam saperti apa yang sudah dipersetujui oleh Sudin untuk menjelaskan tunggakan sewa rumah.

Pagi sebelum pulang KALAM Pak Aji meneroka lubang lurah nekmatku. Satu hayunan yang hampir 45 minit baru tiba kegaris kepuasan buat Pak Aji. Akibatnya lurah Tipah merasa pedih dan sukar untuk berjalan dengan betul buat seketika.

“Malam nanti Pak Aji datang ia Tipah sayang” Pak Aji bersuara sebelum pergi sambil mencubit manja pipi Tipah.
295 ulasan:
«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 295 daripada 295   Terbaru›   Baru»

ada gurl yg suke skype tak ? Add az_ring91@yahoo.com

jom video call sambil mlancap . ahh


0193276442 fendy kl


0193276442 fendi


I 27thn...anak dua..tp dah dkt 1thn menjanda....ingin menikmati belaian dr lelaki dewasa lebih2 lg yg dah berumur 45thn ke atas..dan yg paling pnting skali pandai menjilat n menghargai faraj perempuan sb i xpnh rasa sblum ni dgn ex husbnd i...so,boleh la tinggalkan email u all dkt sini ye..tq.


Kepada Ingin Dibelai

koffinkanserus@gmail.com

Sy berada di Penang. Matang dan bekerjaya. Kewangan yg stabil. Berkeluarga. Mencari keseronokan dan kelainan dlm hubungan intim. WITH NO COMMITMENT.


hihihi ramainye lelaki yang mana nk pilih ni...
serius la konek besar only pnjg2 tanak senak.


Blueraid,
Hp: 0137156605
email: blueraid1991@gmail.com

(hanya untuk girl sahaja)
p/s: girl.., ada berani? hehe ^-^


Ade awek nk lancap kn aku x.


Blueraid,
Hp: 0137156605
email: blueraid1991@gmail.com

(hanya untuk girl sahaja)
p/s: girl.., ada berani? hehe ^-^


0122727053 hamka ...for gall only


TONTON PELBAGAI SIARAN TV MALAYSIA SECARA ONLINE SEPERTI
RTM1 ,RTM2 ,Muzik Aktif ,TVi ,TV3
Ntv7 ,8Tv ,Tv9 ,Astro Ceria ,Astro Ria ,Astro Warna
Astro Prima ,Astro Ria ,Astro Oasis ,Astro Arena ,Alhijrah Tv dan banyak lagi channel lain hanya di
DI http://www.vecests.com/2013/01/online-tv-malaysia-radio-streaming.html 


Aku nk ppuan je 0126326865


Nak try email la i manamuro@yahoo.com


Jom try dgn i email i manamuro@yahoo.com


Jom bagi i jilat....email i manamuro@yahoo.com


Bagi no Ju kat email i manamuro@yahoo.com nanti i call.


I nak kenal dgn u email i manamuro@yahoo.com


Ina bagi no phone u kat email i nanti i call u manamuro@yahoo.com


Bg fon nom u kat i..akan i puas mira akan i jilat pantat u emmmmmm best cll or msj 0194322236


untuk wanita2 yg memerlukan


Mana2 perempuan yang terus sangap sendirian..
jgn biarkan saudari begitu..
emelkan gelisah u kat abg Lan
(hazelaries12@ymail.com)
mmuuaaaahhh


Untuk bstatus janda,yg bkahwin je..i nak try.call me jef 0176085355.ada yg nak masej atau call.k.


Utk janda atau dah bkahwin je.yg stim.cal jef 0176085355.


Hi aweks2 sume.jom bekenalan.email me at the.insomnian35@yahoo.com


Pemuas wanita di ipoh..sms no.ni 017-5673374 zek


ju, nk btg besar? 17cm boleh? cari i d chatango, zamarulo


aku nie kuat sex.untuk gadis yang nk kepuasan maxsimam sila coll akui


Jue call i.. 0128732309


utk ppuan shj...aam_titoz@yahoo.com
jgn biarkn air gersang itu mengalir begitu sahaja


Nak main blh x dr khairul 0163563653


Hi jue..email no fon nt i sms...wa_nak@yahoo.com...epul jack


@nurryn- knp sy x rasa basah pon bila baca semua ni?? godaan u guys ni x cukup merangsanglah...


0122531788 cal me jack.
Utk wanita,awek,janda,kakak, makcik atau sesiape saje yg gersang area banting selangor..
Cal me now..di jamin puas.. Harge bley cite..pempuan kaki cautut d alu2kan..mari cas sblm main..


any girl.. penang - lantak la


Any females samada single , married atau janda gersang yang nak di belai dan kepuasan, email kat otai ni d sensualmassager4ladies@yahoo.com. Dijamin discreet & only in KL.


Ingin d Belai, u can contact me kat email sensualmassager4ladies@yahoo.com. Otai umur 50 thn d KL.


senang je bayar sewa...
aku yang nak bayar air ni pun payah..
hahaaaa

bak cipap dalam tin satu..


Semoga korang semua diberi hidayah..if u said semua ni slh pompuan korang buat benda terkutuk tu.. seruis u all stupid..this not only cuz of woman but also cuz of u guys..langsung xder iman di dada.. :p


Setuju 360%


Semua nie gila


mana awek,janda yang suke noty2 dan nak phonesex blh msg at 012-7966241-khai jb


pmpuan area gua musang.jka nk rasa btg 7 inci cll 01114932468


Abgaamz@gmail.com


Any gurl nk i puaskn email me screw_driver73@yahoo.com.


Jue cal i 01127580959


De gurl nk main ngn laki org x.....


Hm ... Sy tringin nk rsa seks .. Tpi xthu spa yg sudi .. Bla bca dan tgok video lucah .. Nmpak mcm best .. Nk jgak cm korg :( ...nk gk rsa sorong trik dlm cpap n jlat pussy pmpuan , nk gk rsa hsap tek n pmpuan hsap kote sy .. Klau lah ada pmpuan yg nk kn bgos .. Klau lah ada .. Pls komen k n tngalkn no fon .. Sy akn kol blik .. Pmpuan ja k .. Erm -ayie-


Need help.sms me on 01126712054


Jngan lah gnas2....lepas pecah bru ganas2
Bella 0189621383


Nm i lia..........-0137256642


i nk rase gak ley kn?


nak....


nk main x?


Oke . Jap lagi i call


nk malu apa klau sya jilat pantat awk ,yonyot kelentit awk dn sedut bibir faraj awk mesti awk brahi gila punya klau nk call 016.6316314


jom berkenalan amanqaseh@yahoo.com.my


kalaula betul i puaskan u betul2


I nk cri scndal, i pndai hsap btg..i nk yg pndai jilat, btg bsar. N leh bg pe yg i nk..


Best nyaa, teringin sgt nk rs cner bl kene isap...mesti menjerit2 ooooo


for girl only, sms sy 019-3757540 amir..


Masih igat lagi x pda dino...iginkan pantat utk d jilat.


hai bro and geelllll takda punch line best.


Xpa u kasi fon u je kt i,nti kita jmpa...kasi u puas2


Mau try sy


Ade tk pmpuan2 yg gersang blh cari aku layan romentik lg,yg veteren pn blh..cntik kwasan baling kedaj


I blh try


Blh bg no fon u


This pidce oof writing iis actually a nice one
it helps new the web visitors, wwho are wishing in favor of blogging.


Allso visit my blog work From home free start up kit


0192984217 fonsex girl only x kira bini orang janda awek orang scandel orang atau apa2 je status just for fun :D


Yeaaa sayangggg..uurrmmhhh..aaarrrrrhhhhhhh..mmmmppphhhh..nex69ers@gmail.com


text me utk girls yg kecik n kurus nk ringan2 or nk kpuasan.
0136421220 ~ zack


for women only, sms sy azmir 019-3757540


Hi...


Kadang2 aku masa aku naik lrt yg sesak dgn manusia tu, aku berharap sangat akan Ada tangan nakal Dan berani untuk raba tetek and cipap aku. Aku takkan jerit, aku takkan marah, aku nak Rasa nikmatnya diraba macamtu. Tetek aku 38b, sentuasa keras. Tolonglah cari aku Kat LRT tolonglah raba aku, make my pussy wet! Please!


Congret to mira@miran@milan
Miahahaha....
Kecepreggg!!!


Bolih booking satu mlm Mira I Dr kota bharu


O169605160 context me


i nk la u jlt bji kltit i spi i tol2 puas


Pmpuan yg nk main cll aku 01115053116


kepada perempuan atau gadis yg hilang dara..sy blh pulih kn..


mira mane ni..mcm knl


Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini


Awekk area Kuantan yg nk batang ... Jom realsexxxx ... 01127053020


Tgl no fon DLM email.....nuriz4270@gmail.com


Married woman..jom..i nk sex dgn u....i puaskan u...ok


Ina.....u single ke wife org...


«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 295 daripada 295   Terbaru› Baru»
abang sam adek cewek yang sexy adik dapat adik iparku adik iparku 2 adik kelasku aida dato’s 2nd wife akak aku dan ana aku dan... aku dan...II aku main jubur amoi malang amoi saloon paka anak cina anak dara remajaku anak guru SMAku anjingku auntie jee awek indon azlan sayangku baby manja balas dendam bapa mertuaku 1 bapa mertuaku 2 bapa tiri benih bapa mertua berkongsi suami berniaga sambil berlakon bersama mak cik bersetubuh dengan ibu kandung berzina dengan adik ipar bidadariku bini kawan kemaruk seks bini muda anak satu bini muda ayah bini orang bohsia budak benggali budak jantan cerita malam pertama ciciku sayang cikgu azarina cikgu dan anakku cikgu miraku sayang cikgu nicky cikgu norasyikin cikgu pelatih beraksi dengan manja cikgu suraya cikgu tuisyen cikgu zaharah cikgu zainab cina comel cinta alam maya cipap lendir awekku cuba cuba main kena janda dahaga dalam office dengan nik dapat pantat brunei dara adik tiriku di perkosa 4 cewek di perkosa teman sendiri di rogol lelaki bangla diana shah alam dilanyak di pagi raya dirogol awek UK Dukun Seks fantasi yang terjadi fizaku sayang free live bedroom fucking su zina gadis bawah umur gadis sunti pt. 1 gadis sunti pt. 2 geng rompak rogol hadiah perkahwinananku hidup berzina bersama bapak hidup berzina bersama bapak 2 hikmah takrabul zina iqmar di setubuh bapak mertua isteri tukang kebun isteri yang kesepian istri-istri kami janda gatal jiran sebelah jiran yang gersang kak hanim 1 kak mun kak ngah kakak iparku yang gatal kakak juga dapat kehebatanmu ayu kehebatanmu ayu II kehebatanmu ayu III kekasihku raja kenangan bersama hanidah kenangan di maktab perguruan kenangan lalu kenikmatan pertama kisah budak dayak kisah suami isteri late classroom main dengan budak mak cik maznah malam pertama malam pertama ngan dibah melayan boss lelaki korea melayan isteri boss mencemari pantat nora menikmati tubuh ratna merogol arina milah....tujuh belas tahun muridku suamiku nancy dan rina nani gadis kampung nostalgia gila nurdiyana orang asli menikmati tubuhku pak dollah pak salleh pembantu makmal peniaga pasar malam rahsia puan dewi rela hati semalam bersama pelajarku simpanan ayah tiri suamiku sayang sue bini orang surina part 1 suster cantikku terapi seks tetangga idaman thalha murid tuition tiga saluran perawan tuanku din yana dan arai yati yuni zakar besar ke? zura zurina

Thanks My Visitor

web hit counter
Provided by hit counter website.